- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én az évek során azt tapasztaltam, hogy 60 fps az a szám ami kell az élvezetes játékhoz, itt már teljesen filmszerű, folyamatos látvány van, e fölött már nem látok különbséget. Viszont hiába mondják azt, hogy 30-tól már folyamatos, azt nem érzem akkor se annyira folyamatosnak, 50-60 tól van az, hogy hibátlan. Multit soha nem kedveltem, azt nem tudom, hogy ott van e előnye a több 100 fps-nek, lehet igen, de ez nálam nem szempont.
-
Emlékszem amikor a geforce 8800GTX jött. Az is valami 160 ezer volt, de teljesítményben a földbe döngölt mindent.
-
Egyébként azt sem értem, hogy egyesek, hogy jönnek ahhoz, hogy csak úgy leértékeljék a forintot? Jó persze értem, ez gazdaság, meg számítások, meg a tököm tudja, de akkor is arról van szó, hogy egy had ne mondjam milyen népcsoportból, néhány ember, úgy játszadozik a pénzzel a világban, ahogy neki kedve tartja! Mert itt erről van szó (Orbán fingik egyet és 10 forintot emelkedik az euro), az egész válság, is egy mesterséges dolog volt. A frankhiteles probléma sem véletlen, nagyon jól tudták a bankok, hogy erre keményen ráb@sznak az emberek! Mit lehet tenni? Ezzel semmit se, max arrébb tolni a biciklit oda, ahol jobb az élet. Bocs az offért.
-
-
Szerintem lehet ezt a kérdést csűrni, csavarni, de ha nem hajlandóak pc-re jó játékokat készíteni, akkor nyilván halott a vga biznisz. Várhatnak a gyártók itt akármilyen eladásokat, de ha a játékok elsődlegesen nem pc-re készülnek, hanem konzolra, akkor teljesen értelmét veszti a pc mint játékplatform. Nem használják ki a benne rejlő lehetőségeket, sőt még direkt vissza is fogják, fölöslegesen terhelik. Nem csoda, hogy haldoklik a vga biznisz. 5-6-10 évvel ez előtt, elsődlegesen pc-re fejlesztettek, kihasználták a vga-k minden tudását, persze, hogy szárnyaltak az eladások. Beleintegrálhatnak a prociba amit csak akarnak, de ha nem lesznek jó, elsődlegesen pc-re fejlesztett játékok, akkor nem fog senki sem játékos pc-re pénzt áldozni. F@szbúkhoz meg nem kell erőmű.
Az én véleményem az, hogy szerintem ezek a gyenge, tablet szerű masinák fognak elterjedni még jobban,pl a f@szbúkhoz stb, játékra marad a konzol, és az igazán nagy teljesítményű pc alkatrészek meg csillagászati áron lesznek, mivel azt átlag ember egyáltalán nem fogja vásárolni. 2014-ig még elvergődik kb, ahogy jósoltad, aztán ennyi.
-
Na ja, külföldön is csak egy megszállott ad 600 ójrót egy vga-ért! Azért ott sem sz@rják a pénzt, még ha több is van belőle, mint nekünk.
Nem azt mondom, hogy nekem nem kéne, hajt a kíváncsiság, hogy birtokoljak egy ilyen rendszert, még ha semmi szükségem nincs rá, akkor is. De a jelenlegi játékfelhozatal mellett, valószínű csak parlagon heverne a teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest