- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eclipse006 #49 üzenetére
két eset van: vagy mutat példát rá és lesz miről beszélni, vagy nem és akkor vaklárma volt
-
bb0t
őstag
válasz
eclipse006 #40 üzenetére
a sonynak kicsit gyengébbek elvileg a színei mint a régi pana szenzornak, lehet azt szúrtam ki
-
válasz
eclipse006 #40 üzenetére
nem szűk, sőt, egészen meglepően jó egy ilyen pici lapkától. persze ezt már az xz-2-nél is megállapítottuk, meg a többi kompaktnál, ami ezt használja. ijesztő, hogy hova fejlődtünk pár év alatt!
amúgy elég jónak tűnik az üveg is így első hevenyészett kukkolásra.
-
hibavissza
veterán
válasz
eclipse006 #32 üzenetére
hát engem nem győzött meg. képszélek konstans "kómásak"...legtöbbször az egész. a szűk dinamika rányomja a bélyegét minden képre. főleg a csúcsfényeknél elég darabos az átmenet. a színek meg elég bénák...nem mondom, hogy telefonos képminőség, de helyenként rámtört az érzés, hogy ezt valami mobillal lőtték. pl. néni arcéle...ez így kétszázé' elég siralmas.
-
bb0t
őstag
válasz
eclipse006 #35 üzenetére
nekem talán egy picit túl sötétek a képek, de lehet, hogy csak becsap a szemem. kinek az érzékelője van benne?
-
bb0t
őstag
válasz
eclipse006 #32 üzenetére
csak nekem van megfogalmazhatatlan gondom a színeivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest