Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
nem vaklárma volt. megnéztem króm alól (icc2) és így sokkal jobb a látvány, jobbak a színek. explorer alól (icc4) nem olyan jó. valszeg a jpg konverziónál az általuk használt szoftveren icc2-re optimalizált a művelet. egyébként én csak a második nagyításig jutottam (nem vagyok egy pixel peeper) és ott jelentős a különbség (homályosabb) a legnagyobb nagyításhoz képest.
krómon is látható (teljes nagyításon), hogy a kép közepét kivéve kvázi "mobilos" képminőséggel ajándékozzák meg a leendő vásárlót az olympus mérnökei a tesztképek alapján. de a közepes és legnagyobb nagyítás közti különbséget látva.... -
Ijk
nagyúr
Semmilyen mobillal, még a 808-al sem, mivel a körömhegynyi optika soha nem veszi fel a versenyt egy tisztességes kompakt obijával, hiába fix.
Nekem mondjuk N8-am van, nyilván nem egy 808, de még egy 60k-s kompakt is csúnyán elkalapálná képminőségben, nemhogy mondjuk egy RX100. -
PRO-peller
senior tag
Szarni nem szar ez a képminőség csak a társított árral az. Én elfogadnám a képminőséget magát ha ezt tudná a kompaktom.
Másképpen úgy szól ha érteni akarom a szöveget, h 200k mit vennék? Ezt biztos nem! Méret evf, átfogás kutyafüle. Alapvetően ennek is az a baja mint a többinek: tele a padlás a jobbnál jobb fgépekkel. Most az a normális, ha átlag félévente lecserélem a családi fgépet? Szerintem még Monaco-ban sem szokták megtenni. A pénz a legkevesebb. A fáradtságot nem éri meg.
-
arn
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest