- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
hibavissza #66 üzenetére
Elég sok képet linkeltem különböző topikokba, ha kiváncsi vagy, keress rá, nem lesz nehéz. Tőled viszont valóban egy képet nem láthattunk, mégis akkora arccal tolod az igét, hogy lassan két avatar jár neked. De értelmeset még nem írtál.
Azt a pólót nyilvánvaló okból fotóztam, és ez az ok nem az volt, hogy neked (vagy bárkinek) a tetszését kivívjam. Az, hogy most ezt tudod felhozni, mutatja, hogy mekkora egyéniség vagy.
No mindegy, nem tudom, miért magyarázok, elég egyértelmű, hogy semmi értelme...
-
válasz
hibavissza #68 üzenetére
szori, de eljátszottad itt a hiteled. majd megvárjuk a teljes felbontású raw képeket és mindenki megnézi magának, tőled már nem kell input a témában. legközelebb meg inkább legyél picit bölcsebb, böngészőbe nyitott ilyen-olyan jpg-ből farkast kiáltani gáz.
-
válasz
hibavissza #66 üzenetére
expóhibás, mi? nos, akkor inkább megkérlek, hogy ne trollkodj itt tovább. ha mégis megteszed, banánt kapsz.
-
válasz
hibavissza #64 üzenetére
szerintem rossz embert kóstolgatsz...
mindenesetre vagy mutass majd olyan képrészleteket valamilyen módon, amik alátámasztják az eredeti állításaid, vagy szakadj le a témáról. a gépnek amúgy meg feltehetően pont olyan képe lesz, mint a nikon p7700-nak, pana lx-7-nek, olympus xz-2-nek. hiszen tök ugyanaz a szenzor bennük...
-
válasz
hibavissza #58 üzenetére
és mégis milyen az a 60-80 ezres kategória? ennyi sületlenséget egy rakáson rég olvastam...
-
Freddy76
addikt
válasz
hibavissza #60 üzenetére
-
madgie
titán
válasz
hibavissza #60 üzenetére
Hagyjuk már a süket dumát, szemészettel példálózol, közben olyan dolgokkal takarózol, hogy icc v4, meg blabla... alapvető, hogy nem böngészőben nézi az ember a fotókat, mert az oprendszertől függetlenül bebénázik a képletbe.
Más hasonlattal élve, ha neki szemészet, akkor neked irány az általános iskola.
-
eclipse006
őstag
válasz
hibavissza #46 üzenetére
"megnézem otthonról is....egész egyszerűen nem lehet ilyen szar képe még egy 100 ezer forintos gépnek sem."
Nem gondolod, hogy ez a kijelentés erős túlzás?
-
válasz
hibavissza #46 üzenetére
De valami konkrétumot mondj már légyszíves, mert én sem látok a világon semmi kivetnivalót a képekben...
-
válasz
hibavissza #44 üzenetére
szerintem nálad lesz valami böngészőbibi vagy ilyesmi. mi az, ami nem oké szerinted, konkrét példával?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest