- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tybee
tag
Igen ezt a BIOSt, megy a GPU-z, render test is fut rajta... Nem tudom, hogy mennyi köze van hozzá, de Win11-et használok, Asus prime H510m-a és 10400f.
Mester által linkelt drivert tettem fel a 21-es kernellel.
Esetleg próbáld meg azt, hogy csak ez a GPU legyen a gépben, tiltsd le az integráltat ha van, hátha... jobb ötletem sajnos nincs. -
Ha jól emlékszem, az egyik J200 a másik J201, számozás alapján a 200-as lehet a masteré, a másik a slaveé. Sajnos maga a forrasztási pontok nagyon kicsik, ilyenhez pont nem jó a forrasztóm (nem lehetetlen, de sokkal nehezebb). Majd ha már vizezve lesz a másik gpu is, teszek vele egy próbát.
-
-
Itthon is kapsz olyan termékeket amikre nincs gyártói garancia. Gondolok itt a WD OEM-eknek szánt HDD-jeire amelynél maga a kereskedő vállal garanciát de csak 1 évet amely kötelező. (volt is belőle gond amikor egy ismerős WD RE 3év gariját nem tudta érvényesíteni mert WD szerint nem is volt rá csak 1 év kisker) Vagy ilyen még a bontott, kiállított, visszavitt stb termék. Használtra meg úgy tudom fél évet szoktak adni arra valóban más vonatkozik. Annyi hogy ezt a garanciát maga a webshop kell hogy vállalja, nem a gyártó tehát ha a webshop megszűnik akkor ha lett utód az veszi át, ha nem akkor nincs gari.
Eddig mindenki totál új bontatlan dobozos kártyát kapott aki retail verziót rendelt.
Bár még ha csak 30 nap gari lenne az is jobb mint valami hasonló teljesítményű régi kártya apróról ami gyakorlatilag lehet javított, bányász, kukázott, sütött nepper...stb. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Overwatch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- BMW topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fúziós energiát vásárol a Google
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged