- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Sikerült végre nekem is a DP port-ot használni és megy a CF frankón. Brutal a teljesítménye így. Simán 1080 szint.
-
XuChi
addikt
válasz
Kalacskepu #136 üzenetére
Ohhh bakker.
-
XuChi
addikt
Nah, az lett a megoldás, hogy 600mhz-re fixáltam a kártyát. -45% áramfelvétel limit-tel és a második kártyát fix 300mhz és -50% energia korláttal hajtom. Így a tesztek alapján egy 1650 szintet tud, ami nekem már elég. És megállt 78-80 fokon terhelés alatt.
-
XuChi
addikt
válasz
fatpingvin #113 üzenetére
Még azt megpróbálom.
-
XuChi
addikt
Vettem 2db 92mm Artic ventit, kivágtam a bordákat, de így sem sikerült lehűtenem. Továbbra is trotylingol. Újrapasztáztam, de nem lett változás. Alulfeszeltem, semmi. Levettem fix 800mhz-re de úgysem. Kezdem úgy érezni, kidobott pénz volt ez a kártya számomra
-
XuChi
addikt
válasz
Kalacskepu #101 üzenetére
Hát jah, lehet nekem is kellene venni 2db 120mm AIO-t, de akkor már többe fog kerülni a leves mint a hús
-
XuChi
addikt
Sikerült. Köszönöm mindenkinek. Most már nem kell a modd-olt driver sem
-
XuChi
addikt
A moddolt atiflash-nél kell ezt is: AMDVBFlashDriverInstaller.exe ? Mert ezt nem találom benne. Vagy ennél nem kell...
?
-
XuChi
addikt
válasz
Kalacskepu #20 üzenetére
A linken nincs semmi. Legalábbis nekem azt írja.... Valahonnan máshonnan esetleg a módosított AtiFlash-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest