- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalacskepu #176 üzenetére
Na elmondhatod hogy van egy Firepro 9300x1-esed ami azért nem sokaknak van. Remélem azért itt megállsz és nem fűrészeled re az inaktív részt.
Van benne munka az látszik! -
válasz
Kalacskepu #171 üzenetére
Az szép, kissé őrült de profi munka.
Gányolás topikba is mehetne.
-
750w-os superflower vitt 3 ilyen gpu-t(pro duo ami ugyan ez a kártya + mi8), 20 magos procival...
De 2x12 magos rendszerben is ment ugyan így 2 gpu ezen táppal.
Szóval annak a zalmannak lehet valami baja volt. Eszik a fiji gpu de annyit azért nem. Hacsak nincs valami extrém procid. -
Jól raktad fel. Régi használt aio? Ha igen akkor a blokknál lehet ezeket szétszedni esélyes hogy tele van a blokk trutyival, elég azt tisztítani. Folyadékja maradhat, utántöltheted desztvizzel vagy akár kis mennyiségben sima csapvízzel is ha csak az van. Nagyon kevés hiányozhatna belőle elvileg.
Ha új akkor ne szedd szét. -
válasz
Kalacskepu #160 üzenetére
Igazából a levegő szintje a lényeg hogy ne a csöveknél vagy a pumpánál legyen.
Régi aoi-kat érdemes tisztítani. (Nagyon sok éveseket mindenképpen, 5-6 évesnél is érdemes megnézni) -
-
-
válasz
Kalacskepu #139 üzenetére
Kár érte, igen szép projektnek látszik!
Egy GPU-val is erős és játékokban sajnos amúgy is csak egy menne mert CF-el csak szívás van. -
-
-
-
-
minidp porthoz ahogy tudom r9 nano bios kell
Driverből frissítettem a leírást
Win11-nél nem kell registry módosítás.
Ha az integráltod most valamilyen Vega8 vagy valamilyen ryzenes megoldás akkor külön fel kell rakni eszközkezelőből kitallózva a ryzenhez tartozó drivert, mert a nimez féle moddolt driverben nincs benne a ryzenes de szerencsére fel lehet rakni külön, de ez csak akkor kell ha nem menne a dp port a moddolt biossal sem.
-
-
-
válasz
Kalacskepu #43 üzenetére
-
Itthon is kapsz olyan termékeket amikre nincs gyártói garancia. Gondolok itt a WD OEM-eknek szánt HDD-jeire amelynél maga a kereskedő vállal garanciát de csak 1 évet amely kötelező. (volt is belőle gond amikor egy ismerős WD RE 3év gariját nem tudta érvényesíteni mert WD szerint nem is volt rá csak 1 év kisker) Vagy ilyen még a bontott, kiállított, visszavitt stb termék. Használtra meg úgy tudom fél évet szoktak adni arra valóban más vonatkozik. Annyi hogy ezt a garanciát maga a webshop kell hogy vállalja, nem a gyártó tehát ha a webshop megszűnik akkor ha lett utód az veszi át, ha nem akkor nincs gari.
Eddig mindenki totál új bontatlan dobozos kártyát kapott aki retail verziót rendelt.
Bár még ha csak 30 nap gari lenne az is jobb mint valami hasonló teljesítményű régi kártya apróról ami gyakorlatilag lehet javított, bányász, kukázott, sütött nepper...stb. -
Már nincs olyan hogy crossfire támogatású lap. R9 280-óta már crossfire kábel sem kell.
A crossfire már csak egy szoftveres valami, nem kell hozzá semmilyen támogatás és hardver.
Amúgy játékok sem támogatják már rendesen, helyette lett a dx12 mgpu ami messze jobb (vram összeadódik és nem kell egyforma kártya csak dx12 legyen) csak azt is kevés játék támogatja. -
-
-
-
Nálam működik gyári biossal egy GPU-val integrálton keresztül, de hűtési bajaim vannak. Kevés neki egy 8cm-es venti hátulról megfújatva de nem a GPU melegszik túl hanem mintha a VRM. Olyan mintha az a venti nem fújná át rendesen, hiába tekerem maxra és zárom hogy ne fújjon ki oldalt úgy is alig jön levegő a kártyából.
-
-
válasz
Kalacskepu #20 üzenetére
7730-hoz is ugyan az a legacy gcn nimez driver kell. Elvileg nem lagolhat.
-
válasz
Kalacskepu #18 üzenetére
Nálam alap bios van, nemuefi lap amiben próbáltam.
Regeditben kizárólag az megjelenitő kártyát írtam át 2-esre.
Nano Bios windows alatt nem megy fel, ugyan azzal a parancsal mint az mi8 cikkemben, ssid errort ír.
Viszont nálam 10+ id van már regeditbe annyi kártya volt már a gépben és drivereket sem szedtem le, amd és ati driver egyszerre van fent mert a megjelenítő integrált hd8570 vagy mi.
7730 -nál enablemshybrid 2 és letiltod az integráltat azzal se megy? -
-
-
Driverből a Nimez félét raktam fel, alapból a windows nem rakott fel semmit bár lehet azért mert letiltottam valahogy. A nano drivere nem ment fel.
Registryben csak az enablemshybrid értéket raktam 2-esre az integrálton minden mást hagytam úgy ahogy. Crossfire beállítást nem találtam driverben ahoz lehet bios mod kell ami most a gyári.
Alapból UEFI bios van rajta, de amin most használom alaplap az nem támogat UEFI-t még boot szintjén sem.
Hűtéssel még gondban vagyok.
Inkább ne is kérdezzétekThrotlingol. Amúgy hülye a superposition mert azt hitte az integrálton megy.
-
-
válasz
Kalacskepu #2 üzenetére
Okozhatja bios is, még vadászom az infókat mi is kell hozzá.
Driverből mit raktál fel rá? -
Várom észrevételeiteket ezen dupla gpu-s szörnnyel kapcsolatban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- HP notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- R5 5500 2024 Márciusi vásárlás
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Latitude 5540 27% 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged