Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
hmb
aktív tag
válasz
Essentials #32 üzenetére
az applet nem kovetem.az apple erdekes. idaig mindig azt olvastam,csokkennek az eladasaik uk-ban.
-
illjo
senior tag
válasz
7Heads Drago #308 üzenetére
Provokálnak csak, várják a ki ..tiltásomat?. Hálisten a fórum adminjai helyesen tudják értelmezni a szólásszabadságot. A mennyiség nem büntetendő. Még mindig.. minden egyesz hsz em reakció volt valamire.Ha bárki ideidéz bármelyikből fórumszabákyzatot megszegőt, magam fogom feljelenteni magamat a modkerben.
Szerk: Nem tudom értelmezni hogy visszatértem volna a másik acc omhoz. Miért kellene másik? Jól elvagyok ezzel az egyel is. Meg mire írtam volna, mikor úgy nézett ki, hálisten lenyugodtak a kedélyek. -
illjo
senior tag
Hát, én is úgy tettem fel a kérdést, hogy 'reményeid szerint'. Mivel a kontextus alapján vélelmezhető nemcsak a leírt eredmény, azaz a takarítás tudomásul vétele, amennyiben bekövetkezik, hanem az eredmény kívánása is a részéről. Ezért bátorkodtam a mindennapi életben használatos 'reményeid szerint szóösszetételt használni.
Még egyet? Miért ne?😃 Ja, közben itt a jó időben a kutyámnak rugdosom a labdát😃Univerzális vagyok, mondhatni kompatibils a jó idővel. -
A "tobzódás" miatt ne legyen lelkiismeret furdalásod, messze vagy a rekordtól. A pontos számra már nem emlékszem. Hetven valahány hozzászólás volt ugyanattól a fórumozótól az összesen kb 250-ből, egy tavaly előtti cikk alatt. Nem a Huawei mellett érvelt, hónapokig minden Huawei hírnél fáradhatatlanul (de legalább indulatmentesen) Aztán egyik hírről a másikra hirtelen abbahagyta.
-
illjo
senior tag
válasz
7Heads Drago #298 üzenetére
Hát, a linkelés nem jött be, de mindegy is. Részemről körbejártam, leírtam, lereagáltam mindent is sztem😃Az, hogy tobzódásnak tűnhetett, mert legtöbbször az én nevem volt látható pár emberen kívül, pl tieden, stb. csak abból adódik, hogy a hozzánk képest másként gondolkodók (a béke jegyében direkt tartózkodom az 'ellentábor' kifejezéstől) egyszerűen többen, több hsz el voltak jelen. Én meg lereagáltam mind. Sosem állítottam olyant, hogy a huawei topikok vagy bármely más topikok csak az adott eszköz felhasználóinak állnak nyitva, ott más nem kívánatos. Soha! A véletlen, vagy tudatos félreértelmezésekkel nem tudok mit kezdeni, azok már csak az önmagáért való vitára jók. De adassék meg a szabadság szerintem ne csak arra, hogy bármely topikban bárki véleményt fogalmazzon meg arra is, hogy adott topikban bárki, elítélés nélkül annyi reakciót adhasson, ahányat csak szeretne. Ha úgy érzi, hogy reagálnia kell.
-
illjo
senior tag
válasz
7Heads Drago #296 üzenetére
Szerintem itt sem a termék leszólásával volt a gond. Legalábbis nekem nem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
7Heads Drago #294 üzenetére
Így is van, hát mit képzelnek ezek, meg kell mondani nekik, dzsihád!!!!
-
Fall-N
veterán
Nem neked szólt. Az az igazság, hogy félreértés részedről a dolog. Az a helyzet, hogy van egy y Huawei cikk, mint ez a mostani is. Leírjuk páran, hogy gáz lesz a helyzet, erre jön pár fanboy és rögtön védi a Huaweit, mégha ferdítés is az egész. Ebből alakulnak ki a viták. Senkit sem érdekel, hogy ki mit használ, senki sincs megbélyegezve vagy hülyének nézve. Egyedül az a gáz hogy valaki a racionális érveket mellőzve védi a márkát.
-
illjo
senior tag
válasz
<Lacy85> #291 üzenetére
Hát ja, címzés szerint nem, csak a nagy része rám vonatkozott.Gondolom én vagyok a szájhős. De csak odatettem a többi jelzője mellé porosodni. Kár, hogy a kérdéseimre nem.válaszol, az érveim isválasz nélkül. Csak az,üres jelzős puffogtatás. Ha öszeszámoljuk ki hány negatív jelzős szerkezetet használt, megszemélyesítve a másikat, abban biztos nem én győznék. Attól hogy valaki belelövöldözi a gyűlöletét a levegőbe, attól még a másik nem olyan. Azt elismerem, hogy idegesítő lehet, hogy.mindent is lereagálok. 😃
-
illjo
senior tag
Már megbocsáss, de ez már annyira üres szócséplés volt, vagy talán 'nyúlom' a kedvenc szavad: vergődés, hogy igazából csak untat.Szóra sem érdemes. Ennél még a jelzőid, a 'funkcionális analfabéta', meg az elmeállapotom megkérdőjelezése is jobb volt.
Persze megint késtél egy ütemet. Nyilván direkt. Megint pont mikor kicsit lenyugodtak a kedélyek és pár normális szó is elhangzott. De ha folytatnád, kérlek, erőltesd meg magad intellektuálisan, ha mindenáron vitázni akarsz velem. Persze ha elhallgattatni, akkor untass nyugodtan, úgy győztél, ha annak tekinted. -
doooo
veterán
válasz
7Heads Drago #250 üzenetére
Dehogyisnem vagyok, ha nem lennék, akkor téged meg Lamit, meg a többi állandó huaweies vitapartnert is belevettem volna (olyan alapon, hogy ki ért velem egyet, meg ki nem), de még ti sem viselkedtek így. Ahogy én sem veletek, nem mondtalak el titeket mindennek, se máskor, se most. És a legjobb, hogy senkinek sem kellene így viselkednie, és csak azért mert veletek esetleg valamiben egyetért, nem kell mindent elnézni neki.
Nyilván oka van annak, hogy miért nem a fórum állandóan visszatérő szájhőse a fenti delikvens. Ilyen vergődések mellett már rég repült volna, teljesen jogosan. Arról most nem is beszélve, hogy minden, amivel jellemeztem bizonyíthatóan ráillik, hisz jelen topic feketén-fehéren tanúskodik róla, ezt pedig bárki láthatja (és ezt is csak azért tettem/teszem, mert ahelyett, hogy abbahagyná, csak még jobban belelendül ebbe az esztelenségbe).
Mellesleg meg ennek a "mindig idejönnek a Huawei topicokba" is nettó marhaság. Egyrészt azért van a fórum, hogy mindenki mehessen beszélni ahova akar, másrészt ez nem egy Huawei készülék tesztje vagy hasonló, hanem egy random hír, harmadrészt a Hauwei nem birtokolja ezeket a topicokat, még a tesztek alatt sem. És ha valakinek van arról véleménye, akkor az szépen elmondhatja (persze ha nem valami troll, aki nyilvánvalóan nem képvisel valódi véleményt). Mindenki jár mindenféle topicokba (ti is, napi szinten, állandóan, tagadhatatlanul), és ez így van rendjén. Hogy nézne ki ha minden topic szegregálva lenne egy szűk kör számára? Egyáltalán mi lenne a feltétele a "tagságnak"? -
Fall-N
veterán
válasz
7Heads Drago #279 üzenetére
Ezzel egyetértek. Pont ma néztem a George (Erste Bank) alkalmazását, de persze nem mutatta a lényeget, hogy levonta sikeresen a Netflix a havi díjat. Chromeban belépve már mutatta rendesen.
PH! app dettó. Jó az szintén böngészőből. Semmivel sem jobb az app, de legalább nézzek reklámot. Hát a frászt.
-
illjo
senior tag
válasz
<Lacy85> #280 üzenetére
Na, jön a régi-új hittétel újabb érvként: a térítő huaweiesek.Én itt olyanokat olvasok, hogy igen, kompromissszimus a rendszer, mindenki más miatt használja, valóban a nagy átlag elretten tőle, esnek az eladások, de majd meglátjuk mi lesz stb stb. Egyébként ez egy huawei telefon topikja, tehát mondjuk ha huaweiesek mint a huawei KÖZÖSSÉG (jaja szekta) pár tagja ide is írta volna mint belső, célzott topikba hogy úúúú de jóó jön az újabb hms csoda, ahh elélvezek, nekem eddig is hms volt, de ez még királyabb hms lesz és még több böngészőt rakok rá, hogy minden is fusson azok alól. Plusz még azt is ide írták volna, hogy uhhh az idióták akiknek nem lesz ilyenje, sose' tudják meg mi a jó élet, mert ez a hms egyszerűen orgazmikus, és gyertek térjetek át erre, akkor megérteném, talán. De hát én ilyen nem olvasok. Külső, nem huawei topikokban sem. Mndehol csak azt olvasom, még a xiaomi megjelenésnél is (nálam, bocsánat, kína rajongóként ez kötelességem, hogy olvassam) hogy ez sz..r, aki használja és aki kicsit is védi a többieket az általánosítástól, bélyegtől, az meg hülye, térítő szektás ökölbe szorult kezű, izzadó vérbeforgó szemű izéke.. És nézzük meg az első hszt akár itt. De az még csak elmegy, mert a telefonról szólt de a flame-hez megadta jól az alaphangot.
-
illjo
senior tag
Hát ha csak erről menne a vita, akkor semmi gond nem lenne. Hanem a gond azzal van, hogy akik ilyeneket használnak, azokat itt (is) b..gatják agyba főbe. Írht itt bárki bármit, a cd-t berakták oszt' forog. Valahogy az az elképzelés, hogy álljon ki minden ilyen telefont használó a nyilvánosság elé és vallja meg : igen, nagyon hülye voltam, hogy ilyent vettem. Szánom-bánom hogy ennyi pénzt elköltöttem erre, mikr mindenki tudja, mennyire sz--r. Azonnal el kell hogy adjam a nyomott árán. Mert olyan biztos nem létezik, hogy ha mérlegre teszi az egyéb képességeit a telefonjának, akkor még úgyis megérte. Ha nem, akkor meg úgy járt. De hogy ez miatt mindenki hülye? Nem is használt soha a legtöbb személyeskedő acsarkodó ilyen telefont. Ha valakinek nem fontos az nfc fizetés, ami valóban nem megy (még) és az adott személy soha nem is akarta használni. Akkor minden mást meg tud oldani máshogyan, mert olyanokat használ. Vagy ha nem, mérlegre tette jó esetben mit nyer, mit veszít a hms telefonnal. Vagy próbálja leplezni hogy hülye volt. De nem fog bemenni más topikokba reklmozni, mint a legendák szólnak, csak esetleg próbálja leplezni a hülyeségét és azt mondani jó ez..Mikor rászállnak.. Annyi féle ember van... De attól mi mind ilyenek vagyunk?? Én nem akartam megoldani, megoldottam úgy, hogy minden is menjen. Mondjuk nekem csak egy sz..r lite om van, de akkor is. Most pocskondiázzam azokat akik megveszik a legújabb iphone okat, samsungokat 500k ért mikor a seggük kilóg a gatyájukból? Kit érdekel...
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #275 üzenetére
"Engem pl nem érdekel hogy a munkatársam miért használ 2.0 benzines Audit."
Csak gondolom a munkatársad nem fújja 0-24ben, hogy a 2.0 benzines Audi a király, mert mindennél jobb, stb.
Na a probléma itt kezdődik. Ahogy a #278-as kommentben is írták. -
7Heads Drago
veterán
Pedig ez nem igaz. A mai mobil piac sokrétű és mivel mindenkinek mások a személyes igényei más telokban találjuk meg a számunkra ideálist. Nekem ez a tökéletes most. Másnak más. Holnap lehet hogy változik az egész, jövő héten megint. Nekem sokáig ideális volt a Huawei telo márkaként. Következőleg már jó eséllyel máshol fogok kikötni.
És miért zavar téged ha valaki böngészőből nyit meg valamit? Én pl sokáig használtam a PH appot, de kb 1 hónapja kukáztam mert teli lett vele a hócipőm. És inkább nyitom meg böngészőből a fórumot. És most akkor mi lesz? Jönnek értem a TEK-esek?
De mondhatom neked a banki appot is: megy rendesen a telon, de messze nem látok annyit az app-ban, mintha megnyitom böngészőből. És ha bizonyos infók kellenek akkor muszáj úgy megnyitnom. Tartok tőle hogy ez más banki appoknál is így van. -
k-adi
nagyúr
válasz
7Heads Drago #275 üzenetére
nem azzal van a baj, hogy alapvetően egy kompromisszumos rendszer, hiszen még új, friss így érthető is lenne.. a gond ott kezdődik, mikor egyenértékűvé vagy jobbnak van titulálva, mint a gms-es modellek (lásd. minden megy böngészőből IS aranyköpések).. és innen indul az örök vita.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
<Lacy85> #271 üzenetére
A vallási háború úgy kezdődik hogy az egyház elkezdi üldözni azokat akik kilógnak a sorból. És ugye ti-te azt ecsetelitek hogy mi kilógunk a sorból mert Huaweit használunk.
De ha nem vallási hanem csak sima háborúról beszélünk akkor meg: minden háborúhoz minimum két fél kell. Felesleges a Huawei userekre kenni az egészet. -
-
7Heads Drago
veterán
válasz
<Lacy85> #264 üzenetére
A kérdésre nem válaszoltál. De már megszoktam mert más se szokott.
Egyszerűen az emberek többsége azon a véleményen van, hogy a HMS a jelenlegi formájában egy erősen kompromisszumos rendszer.
Így van. És? Kötelezz rá valaki hogy használd? Nem értem miért nem lehet elmenni az mellett békésen aki mégis ezt használja? Engem pl nem érdekel hogy a munkatársam miért használ 2.0 benzines Audit. Persze lehet hogy le kéne támadnom hogy hogy képzeli ezt mert rohadtul nem gazdaságos, tönkreteszi a levegőt és baleset veszélyes is. De rengeteg példát lehetne még sorolni. Persze így a fórumon olyan jó bele rúgni a másikba, mert Huawei user. Ugyanezt a szomszéddal mégse tehetjük meg, mert feljelent. -
illjo
senior tag
válasz
<Lacy85> #271 üzenetére
telefonokról????? Itt????? Hát főleg nem sajnos. Mint írtam, de mégegyszer, ha néha néha telefonokról is, ha nektek nem tetsző viszontválaszt kaptok TELEFONRÓL, már a személyt, meg úgy unblock a huawei telefon tulajdonosokat támadjátok. Vagy én más topikot olvasok? Nem hiszem.
-
illjo
senior tag
válasz
<Lacy85> #261 üzenetére
Aki idecsődült, azok nem mi vagyunk. És csődíteni sem kellett. Mivel NEKÜNK Huawei telefonjaink vannak, nyilván érdekel a téma és elolvassuk a huawei ről szóló cikkeket. Majd titeket látunk itt tobzódni. Hogy ti gyűlölködni jöttetek azt bármilyen objektív kívülálló láthatja. A legmesszebbmenőkig nem vagyok hms fan, külön topikom van GMS ről, még ha ez most olaj is a tűzre és majd átvált más téma mentén pocskondiázásba. Mármint a személyemet persze. De jól el vagyok a KÖZÖSSÉGÜNKBEN azokkal is, akik nem igénylik a gms t, pedig simán megtehetnék, megvan hozzá mindenük ami kell. Ha akkora gyilkos szektások lennének már kicsináltak volna biztos mint a hms elárulóját. De nem. Szépen megtaláljuk a közös pontokat. Próbáltam én itt veletek is, de reménytelen.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #262 üzenetére
Milyen szent inkvizíció? Egyszerűen az emberek többsége azon a véleményen van, hogy a HMS a jelenlegi formájában egy erősen kompromisszumos rendszer. Ez látszik is az eladásokon. Kezdenek kifutni a még GMS-t használó telefonok, 2020 Q4-ben ennek köszönhetően 40%-ot estek az eladások.
Kb. itt lenne a történet vége normál esetben. De nem, mert:- Király a Huawei és aki 400 ezerért egy kis jól megszokott kényelmet akar, az el van kényelmesedve, bezzeg ő fasza gyerek volt és bevállalta a szívást
- Ne legyünk már kényelmesek, hisz 2021-ben egyáltalán nem gáz, ha appok helyett böngészőt kell használni egy rakat szolgáltatás elérésére
- Még jó is, hogy ugrott a Google, mert fujj (látszik az eladásokon, milyen sokan vannak így vele)
- 1 éve megy a konteó, hogy a k@csög Apple lobbizott (ezen azóta is sírva röhögök)
- "Én mennék még üzletekbe is magyarázni az embereknek, miért jó a HMS" (de persze nincs itt semmi márkafanatizmus)
- Ha sérelem éri a szeretett fémdarabot akkor vészcsengő és "hozom a haverokat"
- "Nem baj ha tudod, hogy nem felelne meg, azért vegyél és próbáld ki" (ez az új Huawei marketing szöveg?)és hasonlók, amit ~1 éve művel pár elvakult fan. Már attól a pillanattól kezdve, hogy ugrott a GMS. Pedig akkor még szó szerint kb. semmi nem volt a telóra. De már akkor is a HMS volt a király.
"sokkal inkább az egyház hozzáállása volt problémás."
Így van. Nem a Huawei ad egy korlátolt rendszert annyiért, amennyiért már normális telefont is kapsz, hanem a mi hozzáállásunk a problémás.
Írták fentebb is, hogy kamera jó, PUBG megy, mi kell még? -
illjo
senior tag
Tényleg? komolyan? Ez jött át? Szavakba kapaszkodsz? Egy közösség csak szekta lehet? Most tényleg? Harc? Mindenáron ezt sulykolod, sulykoljátok? Miért???? Matematika, halmazelmélet: a logout fórum a nagy halmaz, az is egy közösség, mi itt KÖZÖSEN fórumozunk. Aztán szépen eljutunk a részhalmazokig, a topikokig. Azok is közösségek valami KÖZÖS téma mentén. Aztán vannak ezeknek a halmazoknak metszetei is amikor egy egy fórumtag esetleg ide is és oda is tartozik. Nem tudom, hogy miért ne hívhatnám őket közösségeknek, de azt pláne nem tudom, hogy ez nálad nálatok miért szinonímája a közös harcnak. Nyilván, ha valaki azt modja, hogy mind kommunisták, kína imádók vagyunk, vagy te azt mondod, egy HMS huawei telefonnal rendelkező csak frusztrált lehet, a közösség pár tagja lehet, kiáll a többiekért és megpróbálja elmagyarázni nektek a lehetetlent, hogy nem, mi nem mind csak ilyenek, vagy olyanok vagyunk. De ha nem egyesével, hanem ránk húzva egy sablont mégiscsak kikiáltanak valamennyiünket ilyennek vagy olyannak, akkor lesznek közülünk páran, akik kiállnak ezért a NEM HOMOGÉN, hanem HETEROGÉN közösségért. Ahol biztos vannak frusztráltak, nem frusztráltak, szegények, gazdagok, okosak, idióták stb stb. De igenis tiltakozunk az ellen, hogy idejöjjetek és az arcunkba toljátok a legendáitokat, az általános katyvaszotokat. Én is kénytelen vagyok ismételni magam újra és újra sajnos. Nem akarjátok megérteni. Nem és nem. Ha a fene fenét eszik, akkkor sem. A kulcs az utolsó mondatodban van. De már ezt is leírtam párszor. Sz..om le, hogy te mit írsz rosszat a huaweiről. Abszolút nem érdekel...Használom amit használok akinek nem tetszik az a cucc, hát istenem. De nézd már meg, hogy te a 249 hsz-ben hány szót ejtettél készülékről, hms-ről gms ről kameráról bármiről. Én csak prolizást látok, meg frusztrált, bezuhant árú huaweiektől görcsös, verítékező (nyilván ez miatt büdös), ökölbe aszorult kezű (nyilván bárkit megütni képes), agresszív huawei telefontulajdonosokról szóló víziót. Bármelyik hszt elolvasom a ti részetekről az személyekről szól szinte kivétel nélkül. Ha telefonokról esik szó is véletlenül és van köztünk olyan (én nem ) aki próbál ellenérveket felhozni, akkor arra jön az acsarkodás, személyeskedés. A végén mindig az embereknél köttök ki, nem a tárgyak védelmében megírt hsz-ek tárgyilagos cáfolatában. Magadnak mondasz ellent, mikor azt kéred számon tőlem, hogy én mit veszek magamra, ha valaki dehonesztálót ír egy termékre, gyártóra. Mert te pont nem a huaweit, vagy a telefonjait proliztad, meg agresszív idegbetegnek állítottad be, ha jól látom.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
<Lacy85> #261 üzenetére
Ha mi szektaként, gitt egyletként védjük ezt a "ffém darabot", akkor ti akik támadjátok mik vagytok?
Tényleg érdekelne hogy mi vezet rá valakit hogy rendszeresen olyan márka topikjába mászkáljon amit rühel és megvet. És ez a kérdés nem csak neked szól.
Gondolom ezt a szent inkvizíció jegyében teszitek.Habár mint utólag kiderült a középkorban se az állítólagos boszorkányok/muzulmánok/reformátorok voltak a hibások, sokkal inkább az egyház hozzáállása volt problémás.
-
<Lacy85>
addikt
"Mi ez hogy Huawei közösség? Egy szekta? Akik közösen lépnek fel, ha vmi nem tetszőt találnak a weben?"
Neeeem, ilyen elő sem fordulhat. Aryon sem csődítette ide a gitt egyletet. Dehogy.
Mindezt egy fém darab védelmében.
És még az Apple-re mondják, hogy elvakult fanjaik vannak...Ehhez képest a HMS fanok már egyenesen szektaként működnek. Ahogy írtad is. -
S e t h
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Mi ez hogy Huawei közösség? Egy szekta? Akik közösen lépnek fel, ha vmi nem tetszőt találnak a weben? Lehet ez egy cél, hogy közösen kell fellépni mindenki ellen, aki rosszat szól egy márka ellen?
Mintha egy újabb amd-intel, bmw vs mindenki, újpest-ftc világmegváltó harcba csöppenne az ember.Én nem akarom újra ismételni önmagam, de kivételt teszek.
Van az a vásárló, aki megveszi amit akar, boldog vele, kiegyensúlyozott és letojja, hogy más mit mond és pláne nem megy ovis szintű kakaskodásba,
-mert másnap más a véleménye,
- mert provokátorok árasztják el a topikokat.Ez az online kumite sehová sem vezet, egyik azt mondja xar x gyártó terméke, jön a tulaj és mondja, hogy nem is, de, de nem és ez pörög folyamatosan, ahelyett, hogy mindenki fogná a kis xarát és boldog lenne vele, vagy a családjával és nem akarna folyamatosan örömöt okozni a gyártónak, aki ha látná, hogy mit művelnek a készüléke nevében, akkor folyamatos erekciója lenne.
Szóval nem jöttem rá, hogy te most céges részvényekkel rendelkezel, vagy csak ennyire sikeres volt a marketing, de miért is veszed te magadra, vagy egy közösségre, annak nevében, ha más dehonesztálót ír egy gyártóra, termékre?
-
illjo
senior tag
Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, mert bár részt veszek a huawei közösség különböző platformjain (mint ahogy sokan mások a saját eszközeik platformjain, gondolom ez nem "bűn"), természetesen nem vagyunk egy homogén, csak azonos elvek mentén, azonos motivációkkal, attitüdökkel rendelkező társaság. Mint ahogy nyilván más telefonos csoportok sem. Bármennyire is ránk akarjátok erőltetni a sablonokat. Csak szólok, már te is a "proli vircsaft" része lettél. Mondjuk nem tudom miért pont proli. A prolin azt az egzisztenciálisan, és szellemileg lecsúszott, műveletlen, max félművelt réteget érted, akik ezek szerint itt vircsaftolnak? Én nem tartom odatartozónak magam.
Te is csak idejöttél és elkezdtél frusztrált huawei fanokról regélni. Biztos vannak olyanok is, amilyeneket te említesz. De miért lenne mind olyan. Miért ne lehetne elégedett az is, aki drágán vette. Jó a kamerája, jó a kijelző, akksi mittudomén mi. Nem érdeklik a google appok annyira, elvan, örül. Aztán van olyan, aki már azon a bizonyos lecsúszott áron vette meg. Nincs rajta google és? Tesz rá. Mókol. Húúúúúú...Eretnek, az ördöggel cimborál... Vagy hagyja úgy. Mindegy van egy flagshipje jó áron. Nem tudja jóáron eladni? Nem. És? ÁLtalában mindenki tart tartalételefont. Arra évekig jó lesz. Aztán vesz egy huaweit vagy egy iphone t vagy egy xiaomit. Kit érdekel? Az a baj, hogy ahogy beszédültök egy huawei topikba, nem az eszközökről esik szó, hanem a barom huaweiesekről. Így szépen egyöntetűen. Mer' mind olyan. Fanok. Meg HMS térítők. Provokáltok itt minket, aztán meg ha jönnek reakciók nem tetszik. Minden huaweies frusztrált.. Ja..biztos. Ha te mondod.. -
S e t h
nagyúr
Nem is csak vallás, proli vircsaft.
Miképpen oldanád fel azt a szinte feloldhatatlannak tűnő ellentmondást, hogy veszel vmit drágán, jórészt hitelre, aztán annak bezuhan az ára?
Te döntöttél rosszul? Dehogy.
Az a gonosz aki miatt bezuhant, meg azok akik nem ajnározzák a terméket.
Viszont sokszor felmerült bennem, hogy miért ver szaporábban a pulzusa, veri ki veríték, szorul ökölbe a keze vkinek, ha negatív kritikát olvas a kedvencéről? Ha én veszek vmit és elégedett vagyok akkor miért érdekelne ha másnak viszont nem jön be?
Mert vhol belül én is tudom, hogy van benne igazság, amit mások leírnak?
Vagy mi az oka ennek a frusztrációnak, hogy konfrontálódni kell másokkal? -
illjo
senior tag
Gondolkodtam, hogy érdemes-e válaszolni. Mert ugye van az a mondás, hogy kikkel nem érdemes vitatkozni, hiszen könnyen megeshet, hogy lehúznak a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
A mentális egészségemre vonatkozó, bár láthatóan nem aggódó, annál inkább szokásosan degradáló, személyeskedő kérdésedre a válaszom: kösz, megvagyok..A fejemben zajló folyamatokra adott reakciók közül is azt az elvet veszem figyelembe, hogy: nem azt kell nézni mit mondanak, hanem hogy KI mondja. Most sem tagadtad meg a szokásos stílusod. Talán te is ismered a mondást: "A stílus maga az ember."
A sarkos, azaz szélsőséges fogalmazást még funkcionális analfabétaként sem keverem össze azzal hogy valaki a Huawei telefonokkal rendelkezőket és azok mellett érvelőket gyűlöletkeltési szándékkal "lazán" elhelyez a diktatorikus elveket valló (proletárdiktatúra, ki is mondták szépen), népirtó kommunisták közé akik vagy tevőlegesen, vagy hallgatólagosan, tűrve az elvtársaik tevékenységét, vagy vállalva azok szellemi örökségét, bűnösök mindörökké. Mert minden félreértés elkerülése érdekében, nemcsak a nácik hoztak létre haláltáborokat, ahol emberek millióit irtották ki, nemcsak ők öltek meg válogatás nélkül mindenkit, akit az ellenségüknek tartottak, hanem a kommunisták is hasonló módon jártak el. Bár sok közöd nincs hozzá, a jobb megértés érdekében, két felmenőmet is ezek kínoztak meg és öltek meg több ezer társukkal egyetemben, hogy sikeresen konszolidálhassák a hatalmukat és létrehozhassák a gulyáskommunizmust. Nem tudom, hogy átjön-e, de az között a sarkos fogalmazás, hogy "frusztrált ijúzerek és önjelölt prohardveres amerikakapitányok" és a " frusztrált hithű kommunista, Kína imádók" között mély szakadék tátong a sarkosság tekintetében. Szóval ez a válasz arra, hogy csak tudnád mit kérek ki magamnak. Fórumtársunk aki leírta, max annyit tehetne, hogy azt mondaná, bocs, persze nem úgy gondoltam,. Nyilván erre nem fog sor kerülni, az maga lenne a csoda. Helyette kaptalak téged mint öntudatos, nagyon magabiztos, az intellektuális fölényében (????????) bízó acsarkodót. Egyébként, ha valóban annyira mocskolódó is lett volna a leírásom, ahogy te állítod, csak szólok, egyik mocskolódás nem oltja ki a másikat, mindig mindegyik létezik egymástól függetlenül. Mindig felelősséggel tartozunk érte. Én ezt írtam: "(túl azokon, akik a nyomorult életük felvidításának eszközeként mások bajain szórakoznak)....." Nem tudom, funkcionális analfabétaként van-e egyáltalán jogom nyelvtanilag elemezni ezt a mondatot, de teszek egy próbát. Szerintem, tekintsünk el az állítmány, tárgy stb megállapításától, maradjunk az egyszerűség kedvéért az alanynál, ami itt, a teljes mondatban határozatlan alanyként szerepel, de meghatározva egyes csoportját a "túl azokon" kifejezéssel. Tehát CSOPORTJÁT! Nem egy személyt, pl ahogy te engem, vagy más neked nem tetsző hozzászólót. Hol látsz tehát te itt egyeseket? Hol személyes mocskolódás ez?? Főleg hol van itt az a súly amivel te ellátod? Hogy ér ez fel a te és tettestársaid szokásos személyes, degradáló kezdeteiben és válaszaiban? Pláne úgy, hogy egyébként annak a mondatnak a második része lett főként nektek szánva. Csak hogy értsd, leírom kevésbé differenciáltan, hogy értettem: "A túl azokon" zárójeles rész azt jelenti: HACSAK VALAKIK NEM AZÉRT AKARNAK KÖTÖZKÖDNI, HOGY A NYOMORÚSÁGOS ÉLETÜKET FELVIDÍTSÁK.... Sajnálom, ha magdra vetted é lelki közösséget vállaltál azokkal ezek szerint.
Gyerekes vagdalózás? Hát nem tudom.. Eddig itt egy emberrel tudtam normális diskurzust kialakítani, aki az "ellentáborba" tartozónak mondható. Inkább a te és hasonszőrűek acsarkodásait tartom a gyerekes vagdalkozás kategóriájába méltónak.
Miben érzed hiányosnak a tudásom, tájékozottságom, azok alapján, amiket írtam? Miért tartasz büszkének, és miért alaptalan? Egyébként is mi a baj a büszkeséggel? Mik az átlátszó képmutatásom kritériumai? És ezek opciók amit kikérhetek magamnak?? Ne már, ez értelmetlen. Ha ezek tényleg hibák és az én hibáim, amit másokra vetítettem, akkor nem nekem kell kikérni, hanem annak, aki az elszenvedőjeNem tőled kérdezem, költői a kérdés, mert más úgysem fog rá válaszolni, de: Nem ezek az indulatból jött szó odavágások, értelmetlen végkövetkeztetés tűnik inkább gyerekes vagdalkozásnak?
-
Fall-N
veterán
Vicces az egész úgy ahogy van. Ezek csak tárgyak, de úgy nézem valakinél egy vallás.
Ahogy írtam az évek alatt mióta vannak mobiltelefonok szélesebb körben, jöttek és mentek a nagy gyártók. Ezért sem értem, hogy miért kell valamelyikhez ennyire ragaszkodni. Én új telefon vásárlása előtt azt nézem meg, hogy az adott keretbe mik férnek bele és az alapján próbálom a legjobbat kiválasztani. Van pár dolog, ami nálam kizáró ok (OLED - byebye Samsung), de bármilyen márka jöhetne. Sajnos mivel eléggé elszabadultak az árak, így jöttek nálam képbe a Redmi, Xiaomi és Poco telefonok. Szerettem a Huaweit, ahogy írtam P Smart Z lett volna a kiszemelt, mert tetszett a Popup kamera. DE egy tizessel többe került és a SoC jobb a Redmi Note 7-ben így az lett a választás és pluszban ennek üveg a hátlapja és nem műanyag, mint a Huawei-jel volt. Semmi érzelmi döntés nem volt a választásban csak racionális érvek.
Következő lehet, hogy Realme lesz, hiába jön be a MIUI. De még Netflix HD támogatás nem lesz rá addig az sem biztos.
-
doooo
veterán
Nálad úgy fejben minden rendben van? Sokféle spektrumon mozgunk mindannyian, nem szégyen ez, de már abszolút vállalhatatlan ez a vergődés amit véghezviszel itt.
Mit nem értettél azon, hogy "Direkt sarkosan fogalmazva, ha már te is..." ???
És még te beszélsz szintről, ami alá nem illik menni, meg "jóízlésről" (most meg sem említve azt a mocskolódást, amit rázúdítasz egyesekre, lásd: "akik a nyomorult életük felvidításának eszközeként mások bajain szórakoznak")... meg te kéred ki magadnak... csak tudnám mit?
A funkcionális analfabetizmust? Esetleg a tudatlanságot/tájékozatlanságot? Vagy csak az öntelt, gyerekes vagdalózást, meg ezt a mérhetetlen (és legalább annyira alaptalan) büszkeséget és átlátszó képmutatást? Mindegyik opció ugyanannyira érdemes arra, hogy kikérjed magadnak. -
Fall-N
veterán
válasz
#72445440 #240 üzenetére
Jó vicceid vannak. Még anno Huawei témákat is csináltam, de ne zavarjon a tény.
Volt és van a családban Huawei és a jelenlegi Redmi Note 7 helyett is eredetileg P Smart Z-t akartam venni. Asszony most is egy P Smart 2018-at használ, csak kell neki egy akksi csere.
AOSP szerű ROM-ok az Oxgen OS, Realme UI, Alcatel rendszere stb. A MIUI és az EMUI erősen módosított Android sok nem hivatalos Google API-val, bár a MIUI elég jól kitisztult már, főleg az EEA ROM, amiben már Google Tárcsázó és Google Messages van.
Honorral is van tapasztalatom, volt Honor telefonom és van egy Honor Choice TWS-em is.
-
trebrona
nagyúr
válasz
#72445440 #244 üzenetére
Olvasd át te is még egyszer amit írtam, kérlek!
Amire utaltam, hogy az egyik oldal Trumplizik, a másik komcsizik már a végén, annyira vérre menően tolják. Tehát nem rátok, vagy rájuk, hanem mindkét oldalra. Tőlem egyiket sem láthattad... A leereszkedő stílus pedig nem ilyen.
Az aki a Huaweit védi az legalább műszakilag nem ír hülyeségeket többnyire.
Általánosságban pont annyi hülyeséget írnak, mint aki nem védi, és itt hangsúlyos az általánosságban. Nyilván van mindkét oldalon olyan is aki valóban érti ezeket a dolgokat, és olyan is aki kevésbé. -
trebrona
nagyúr
válasz
7Heads Drago #239 üzenetére
Ugyan téged nem szólítottalak meg, de valamiért mégis magadra vetted, ezek szerint te sorolod be magad. Ráadásul nem is sikerült értelmezni a hozzászólásom.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
trebrona #236 üzenetére
Ez pofon lenne nekünk?
Esetleg ha lennének Huawei részvényeim amik ennek a hatásra lementek voltak... de mivel ilyenről szó sincs(és nem is lehet) nem érdekel különösebben. Pedig már szépen aggatak rám jelzőket. Pedig csak 2 db Huawei telo van a tanyában és ezen kívül minden márkától van otthon legalább 1 elektronikai termék még. (Lg, Samsung, Apple, Xiaomi, Asus) Szóval jó nagy márkafan vagyok.
-
illjo
senior tag
válasz
trebrona #236 üzenetére
Szerintem, ha követted, próbáltam konszolidálni a helyzetet, megkeresni a közös pontokat, már már azt hittem, sikerült. Erre kapjuk ezt az ostoba kommunistázást pl. Nyilván nagyvonalúan, mint sok számos sz..rságon ezen is át lehetne lépni. Meg azon is, hogy nyikhaj gyerekek telepofával, tele
önbizalommal lehazugozzanak. Nem elsősorban azért állok sorba a következő pofonért, hogy őket megváltoztassam. Azért teszem, hogy aki esetleg jobb érzésű ember, akármilyen táborból is jött, minél biztosabban meg tudja őket ítélni és ennek fényében kezelni őket. -
illjo
senior tag
Majd BIZTOS megcáfolnak, meg le is írtam már ezt, csak esetleg másképp: talán arról lehet szó sok esetben (túl azokon, akik a nyomorult életük felvidításának eszközeként mások bajain szórakoznak), hogy amíg a huawei ereje teljében egyre jobb és jobb telefonokat adott ki elérhető áron (jó, az utóbbi időkben velük is kezdett elszaladni a ló, de MÉG ott NEM tartottak, hogy parasztvakításos fícsöröket innovatív újdoságként nyomtak le a fanok torkán, újabb súlyos százezrektől megszabadítva őket ) túl sok fogást nem lehetett találni. Volt gms, jó kamerák, megbízható szoftver stb stb. Egy megbízható vas viszonylag jó áron. Nyilván aki más márkákra esküszik, azt ez frusztrálja, mert versenytárs lát az imádott telefonjának. És bár vannak, akár lehetnek is jogosan érvei a saját márkája mellett (hiszen sok ember sokféle okból, sokféleképpen használ telefonokat), bosszantja, hogy már nem olyan menő a telefonja, mert esetleg egy huawei telefon jobban megérné az ő szempontjai alapján is.De kitart. És dühös.Aztán jön a krach a huaweimél. Na innentől lehet örömtáncot járni, turnézni. Nyilván a korrektség jegyében el kell mondani, a huawei telefon tulajok sem mind angyalok és áldozatai ennek a turnézó vándorcirkusznak. De ismétlem a bunyó akkor sem úgy kezdődik, hogy a huawei fanok visszaütnek. Illetve pont úgy..VISSZA..
-
A Huawei tiltása előtt nem volt ez jellemző. Azóta viszont van egy nagyjából állandó társaság akik időt, klaviatúrát nem kímélve tobzódnak a Huawei cikkek alatt. Bennem kialakult az, hogy bizonyos avatarok mellett levő szövegeket már meg sem nézem ( ha korábban akárhány alkalommal nem írt normálisat, akkor utána sem fog). Volt olyan cikk, ahol azt vettem észre, hogy végiggörgettem 50 hozzászólást és egyet sem olvastam el, úgy mentem a következő oldalra.
-
illjo
senior tag
válasz
7Heads Drago #232 üzenetére
Te is néha tudatos provokációra gysnakodsz? Az én tapasztalataim szerint néhányan körbeturnézzák a fórumot, rugdosva a KÜLSŐ okok miatt gyengélkedő huaweit, majd amikor a provokációkra természetesen jönnek a védések, kikiáltják őket hms fanoknak, kommunistának, kína barátnak, véresszájú térítőnek. Sosem láttam olyan kommentet nem huawei topikban, hogy miért ezt a gms es hulkadékot akarjátok ti sík hülye komcsik, nácik mittudiménmik, miért nem a jó kis hms es huaweit. Az ellenkezőjét huawei és nem huawei topikokban (!)akár burkoltan célozgatva, de ezzel az értelemmel, vagy akár (lásd itt lejebb) szó szerint kimondva annál többször. Járják röhögcsélve a haláltáncot egyesek. De a halott még él! Még..És kultúrember nem mások problémáin, vélt vagy valós hülyeségén örömködik.
-
illjo
senior tag
Ideböfögöd, hogy a huaweit szeretők hithű kommunisták, Kína imádók, majd utána azon siránkozol, hogy a politiika behálózta a huaweihez köthető híreket? Kikérem magamnak ezt a lealjasító rágalmazást! És kikérhetem szerintem azok nevében is, akik még szeretik, vagy valaha szerették a huawei telefonokat. Nyilván a kínai, hithű kommunisták kivételével. Gondolkodj már el kicsit légy szíves, hogy milyen szint alá nem érdemes menni. Remélem, senki nem gondolja, hogy kommunistázni bocsánatosabb,mint mondjuk nácizni.
-
joey04
titán
Erre semmi szükség, mert csak nézőpont kérdése: Szerintem meg azóta a frusztrált hithű kommunista, Kína imádók sírnak tele minden topikot. Direkt sarkosan fogalmazva, ha már te is... Szóval inkább fogalmazzunk úgy, hogy a politika behálózta a Huawei-hez köthető híreket, így aztán a kommentek és azok hangulata is igazodik ehhez a helyzethez.
-
<Lacy85>
addikt
Én pont azt látom az elmúlt 1 évben, hogy a frusztrált Huawei júzerek nem tudnak belenyugodni a Huawei kispadra küldésébe.
Szerintem nem az i/samu, stb. júzerek erőltetik azóta is, hogy milyen jó a kiherélt, appok nélküli rendszer, milyen jó 2020/21-ben böngészőből használni szolgáltatásokat, mert app nincs, stb. -
Fall-N
veterán
Azért ne fedítsük el a dolgokat. Vannak elvakult Huawei fanok is akik önigazolást keresnek és úgy viselkednek, mint az egykori WP fanok. Azok is kihaltak, ahogy a Microsoft dobta az OS-t. Józan észre nem hallgatnak és azt hiszik mindenki ellenük meg a Huawei ellen vannak. Csak arra nem jöttek rá, hogy hiába vannak hangadónak kis számban, nem rakjuk múlik a dolog, hanem a vásárlókon akik nem veszik már meg a HMS miatt a dolgaikat, meg az USA-n. Egyelőre úgy látszik hogy egyikben sem áll jól a Huawei. Nem véletlenül lehet olvasni, hogy a mezőgazdasági kütyük felé nyitnak most, amolyan B tervnek (sertés tenyésztés).
Én személy szerint párttalan vagyok, mert a márkák jönnek és mennek, így mindig van és lesz alternatíva. Az hogy milyen logo van a telefonon holt mindegy. Amúgy is az összes ugyanúgy néz ki és csak az OS kinézetében másak. A lényeges dolgok, hogy az ár/érték arány jó legyen és az OS-nek ne legyenek bosszantó hibái. Az már hab a tortán ha nem esik szét másfél év után. Két év után meg úgyis cserél az ember, mert megunja a telefont, vagy kezdenek a dolgok már nem annyira olajozottan menni. Az még egy lényeges dolog, ha már egy rakás pénzt elköltöttem alkalmazásokra akkor jó lenne elérni őket (GMS) meg egyébként sincs bajom a Googlelel. Ha ezek megvannak akkor mindegy nekem, hogy Xiaomi, Realme, Samsung vagy bármi más.
-
válasz
#72445440 #225 üzenetére
Ha csodálkozol, az azt jelenti nem szoktál Huaweivel kapcsolatos fórumokat olvasni.
Amióta Szenyor Trampli kijelölte az új ellenségképet a zusának (arab terroristák lemez már kezdett nagyon kopott lenni). Szóval amióta a Huawei és Kína az új ellensége a zusának, azóta a frusztrált ijúzerek és önjelölt prohardveres amerikakapitányok minden huawei-es hír, cikk, teszt alatt ezt művelik -
illjo
senior tag
válasz
<Lacy85> #220 üzenetére
Az is tény, ha valaki követte az ezzel kapcsolatos cikkeket, hogy érdekes módon, mikor lehoztak egy hírt ezzel kapcsolatban több magyar médiumban is, aminek a forrása egy Reuters cikk volt, fura(?) módon azt harsogták, hogy felülvizsgálják a huawei elleni szankciókat. A pcworldnek egyenesen sikerült a többiek burkolt 'reménykeltése' helyett azt a címet adni, hogy 'Eltörölheti a Huawei elleni szankciókat az új amerikai kormány'. Úgy, hogy az eredeti cikkben leírták, Gina Raimondo új kereskedelmi miniszter név szerint is megemlítette a Huaweit, mint nemzetbiztonsági kockázatot és a szövetségeseikkel fellépnek a kínai befolyás ellen. Szóval itt a független magyar média megint kitett magáért, de azok is akik csak a felülvizsgálat szót használták sokan.Ugyanis ha a Reuters cikket valóban objektíven interpretálták volna, akkor inkább a 'szigoríthatják' szót kellett volna használni. Dehát örömmámorban lehetett még egy utolsót trumpozni, a kommentekben persze szó szerint is. Nem mintha bírnám azt a bohócot (sem). A nemtudomhogyhívják kínai pártfőtitkárt sem😃. Nem vitaalapnak szántam, csak érdekességként írtam le.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #219 üzenetére
Hogyne lenne. További szigorítások. Ez tény.
-
Fall-N
veterán
válasz
7Heads Drago #212 üzenetére
Én is ezt írtam. Lehet, hogy nem változott semmi, csak papíron eladták. Erre írtam ha volt eszük akkor így hátráltak ki az USA elől.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #213 üzenetére
Fura. Ha valamire kézzel fogható bizonyíték van (USA enyhítés Huawei irányban), akkor jósok vagyunk, mert ki tudja mi lesz.
Ha valamire nincs bizonyíték, csak valószínűsíthető (kinek a kezébe került a Honor), akkor az evidens. -
illjo
senior tag
válasz
7Heads Drago #213 üzenetére
Húúú, nem tudom mire gondoltál, hogy evidens e. A konteom? Amúgy semmi sem evidens. Bármi lehet és az ellenkezője is.
Ja, de bocs egy sarkalatos evidencia van: minden is megy! Csak mert vacsi time van😃 -
7Heads Drago
veterán
-
illjo
senior tag
Az én konteom szerint, meg sztem sokan másoké szerint is, a Honor eladása a huawei mobilüzletágának átmentése. Én annyira nem veszem be, hogy egy államilag vezérelt országban, bármennyire is a külvilág felé ezt akarják mutatni, szabad, önálló cégek vannak. Kína, miután a pénzéhes és piacéhes vezetó nyugati hatalmak beengedték a piacaikra, elkezdte magát kapitalistának álcázni és az említettek ezt nagyon el akarták hinni, hogy így van.Most kezdenek csak 'rájönni' főleg az usa, miután külső sávban, index nélkül előzni kezdtek, hogy hohó ezek kommunisták, kémek stb stb
Én nem lennék ellenére bármitől függetlenül, ha a pl honor a huawei örökségeként jó telefonokat gyártana, nem szállna be a túlárazási versenybe. Gms el ellátva😃
Vagy üsse kavics, hms el, de akkor az aztán olyan legyen, hogy könyörögjön a pórnép, hogy azt akarja ő is, mert olyan tudású apookat, szolgáltatásokat ad, hogy a google beadja az ipart😃 Szóval legyen sokkal jobb. Ez nyilván egyelőre utópia. De nem lenne baj, ha valaki végre megversenyeztetné a googlet, az egészséges tud lenni. -
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #205 üzenetére
Csak azért, mert Kínán belül adták el, még lehet
a, rendes adásvétel és ezentúl tényleg semmi köze a Huawei-hez
b, csak papíron adták el, de a háttérben ugyanúgy ők irányítanak.Szóval miért ne lenne emiatt képben?
-
7Heads Drago
veterán
Huawei plans to sell budget-brand smartphone unit Honor in a 100 billion yuan ($15.2 billion) deal to a consortium led by handset distributor Digital China and the government of its home town of Shenzhen, people with knowledge of the matter told Reuters. [link]
Én azt hittem Kínában van Shenzen... -
Fall-N
veterán
válasz
7Heads Drago #205 üzenetére
Milyen Kínán belül? Egy kínai konzorcium vette meg szőrőstől, bőrőstül. Főleg globális piacra számítanak és már bemutatták a még Huawei időkben fejlesztett modelleket. Elviekben megkapják a Google csomagot is. Amúgy sincs olyan, hogy Kínán belül. Lényegében jelenleg már nem a Huawei tulajdonában van.
-
Fall-N
veterán
válasz
<Lacy85> #203 üzenetére
Így van ehhez nem kell látnoknak lenni. Már kommunikálták, hogy nincs okuk felülvizsgálni a Huawei ügyét. Ez a kormány meg még jó pár évig hatalmon lesz valószínűleg, így nem láthatják a Huaweinél sem derűsen a dolgot.
De nem véletlenül adták el a Honort. Ha volt eszük, akkor papíron adták csak el és ugyanúgy az övéké a márka. De ha nem az sem, baj. Ha kap GMS liszenszet a Honor akkor lesz még egy alternatíva Kínán kívül is. De azért remélem az EMUI megy a kukába és lesz valami AOSP-szerű ROM.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #202 üzenetére
Biden még jobban szigorítani akar. Ez biztos azt jelenti, hogy visszakapnak mindent.
Mekkora látnok vagyok én is. -
Fall-N
veterán
válasz
7Heads Drago #199 üzenetére
Szerintem meg a gyereked hiszti helyett olvass több híreket! Nem beállt a földbe a Huawei, hanem be fog, mivel el lesz (inkább van) lehetetlenítve. Ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs könnyű helyzetben mostanában a kínai gyártó, de a csúcsmodellek egyelőre biztosan nem állnak le, a P50-trió várhatóan bő egy hónap múlva bemutatkozik.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest