Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
400k arert azt kaptam amit vartam akkor, es nem is banom a mai napig sem.. Az hogy mashonnan kellett az appokat letolteni, nem oszultem bele. Ertem a problemat, de mig nem az a fo problema, hogy a telefon fel napot bir ki, vagy zoldul a kijelzo, vagy nincs terero es hasonlo hibak, amiket olvasni mindezt 400-500 ezres arert, addig a GMS hianya kutyafe hozzajuk kepest.
Igen, max azert fohet a fejem, hogy mikor megvettem, akkor nem szamoltam azzal hogy 1 ev mulva negyed annyiert tudnam eladni, ha mondjuk egy Mi11Pro-ra agy az uj Honorra szeretnek valtani most nyaron. -
Aryon87
félisten
válasz
Essentials #17 üzenetére
Ugyse valtok iden, ettol fuggetlenul varom a szeriat
-
Aryon87
félisten
Varos nagyon :)
Bar ez nem meglepo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nincs könnyű helyzetben mostanában a kínai gyártó, de a csúcsmodellek egyelőre biztosan nem állnak le, a P50-trió várhatóan bő egy hónap múlva bemutatkozik.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest