Hirdetés

Március végén jöhetnek a Huawei P50-ek

Nincs könnyű helyzetben mostanában a kínai gyártó, de a csúcsmodellek egyelőre biztosan nem állnak le, a P50-trió várhatóan bő egy hónap múlva bemutatkozik.

Hirdetés

Nyilván nem is kell mondanunk, hogy az amerikai embargó miatt mennyire nem egyszerű mostanában a Huawei számára az okosmobilok piacán, a Google-támogatás hiánya és a beszállítói vonal gyengülése azonban nem tántorítja el a gyártót attól, hogy folytassa jelenlétét a csúcsmobilok közt. Most egy megbízhatónak vélt forrás állítja, hogy a Huawei idén is tartja a P-szériára jellemző március környéki premiert, várhatóan március 26 és 28 közt leplezik le az új triót.


A P40 Pro közvetlen elődje társaságában [+]

Állítólag már az utolsó prototípusokon túlvan a gyártó, és a P50-család kész van a sorozatgyártásra, három modellel fog startolni a széria, a sima P50-be Kirin 9000E nevű, a csúcsnál kicsit visszafogottabb chip kerül, míg a P50 Pro és a Pro+ megkapja a Mate 40 Próval együtt bemutatkozott sima Kirin 9000-ret. Új kameramegoldás, frissített külső, még jobb OLED kijelző és fejlettebb játékos képességek kecsegtetik majd a vásárlókat az állítások szerint.

Borítókép: Huawei P40 Pro

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés