- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Felesbandi #124 üzenetére
igen, de itt leginkább az ilyen emberekre gondoltam: [link]
szóval egy ilyen ha jogos kritikát fogalmaz meg, az akkor is troll lesz szvsz.
-
joey04
titán
válasz
Felesbandi #121 üzenetére
Birom egyebkent, hogy ha valaki negativ kritikat mer megfogalmazni egy kb. 300+ ezres mobillal kapcsolatban, az automatikusan kopkodesnek szamit es az illeto egy hater
Ennek megállapításához kell némi tapasztalat. Ugyanis javarészt azok az embereknek hápognak, akik mindenben a rosszat látják ha Apple eszközről van szó, és soha nem vennének/használnak semmit a márkától. Szerintem amúgy olyat elvétve találsz, aki azt mondja, hogy ezen az áron nem kéne többet adni. -
joey04
titán
Igen. Sajnos sokan keverik a kettőt. Alapból igen, ezen az árszinten kevés a 64gb, és pofátlanság. Ez tény, ezen nincs mit szépíteni. De az meg egy másik, ettől teljesen független dolog, hogy kinek elég, kinek nem. Ez teljesen független az ártól. Nekem pl zene nincs, mert online hallgatom, filmezni nem telefonon szoktam, az a pár egyszerű játék amivel játszani szoktam alig foglal helyet. Az alkalmazások szintén. Ami viszi a tárhelyet, az a képek, videók készítése, de azokat meg minden nyaralás után lementem 2 helyre, meg ezen felül is pár havonta mentem őket, mert bármikor tönkremehet, ellophatják a telefont. Így nekem elég a 64gb. És igen aktívan használom a telefont, mert ez az ébresztőm, ezen olvasom a híreket, ezen hallagatok zenét, podcastet, ezzel navigálok, ezzel fényképezek, ezen kommnikálok emailben, egyéb üzenetküldő alkalmazásokon keresztül, stb. Szóval mondhatni, hogy ébredéstől lefekvésig minden időszakban használom, de egyik sem tárhelyigényes.
-
joey04
titán
válasz
#20749568 #24 üzenetére
nekem is elég. de ettől még külön kell választani. illene többet adni, ez tény. más kérdés, hogy csak a sok hater pattog, akik úgysem vennék meg, ha 512gb lenne az alap, csak jó savazni, mert apple. amúgy meg mindenki döntse el magában, hogy neki ez így jó-e. én pl tudom, hogy más cég többet ad ennyiért vagy kevesebbért, de pont leszarom, én azt nézem, hogy NEKEM elég-e.
-
joey04
titán
eddig is erről szóltak a hírek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged