- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Én is kardoskodtam a vezetékes mellett, de a Google még praktikusabbá teszi a BT-s párosítást, így én átmentem a másik táborba. Igen a hátrány, hogy töltögetni kell mindent és ezek ma még inkább kábellel történnek.
Illetve aki vett egy drága fejest vagy fülest, az nem szívesen cseréli le. De kénytelen lesz sajnos, óriási a bukó, pláne ha az - amúgy egyre jobb - középkategóriás telefonokról is eltűnik a jack csati. . -
adise
őstag
Ez nagyon rossz példa volt a Steve Jobsos és nem is tudom hogy jon ide. De gondolom te még floppyt meg vhs-t használsz hiszen jó az.
Az egyetlen aki meg akarja mondani, hogy mit akar a másik az te vagy. Én annyit irtam, hogy nem a többség az akinek kell a jack. De ezekszerint a te szavaiddal élve nem tudod elfogadni, hogy a többségnek tökmindegy milyen csatlakozó van rajta. Pláne, hogy még akkor sem kell kukázni a fülesed. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest