- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
Ez nagyon rossz példa volt a Steve Jobsos és nem is tudom hogy jon ide. De gondolom te még floppyt meg vhs-t használsz hiszen jó az.
Az egyetlen aki meg akarja mondani, hogy mit akar a másik az te vagy. Én annyit irtam, hogy nem a többség az akinek kell a jack. De ezekszerint a te szavaiddal élve nem tudod elfogadni, hogy a többségnek tökmindegy milyen csatlakozó van rajta. Pláne, hogy még akkor sem kell kukázni a fülesed. -
adise
őstag
Szoval az a baj hogy venni kene masikat. Ez akkor is reteg igeny. Az atlag ide forumra se irdogal. Ha meg ennyire az embereket figyeled az utcan akkor azt is lathatod hogy 99% a gyari fulest hasznalja. Illetve azt sem latod hogy jack van e a vegen a zsebeben vagy usbc. Ugyanugy ahogy mar btznek a kocsiba is nem kabeleznek. Barmennyire is nagy audiofil vagy es 10ezrekert veszel fulest az atlag kb felorara dugja a fulebe a gyarit amig beer meloba vagy suliba. Illetve vehetsz egy filleres adaptert. Gondolom tellik ra ha kell a csucs fules
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest