- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
Én meg azzal kezdtem, hogy hagy döntse el a felhasználó, hogy akarja-e használni-e, vagy sem. Nem hinném, hogy a gyártónak az a 40cent költség (valaki írta itt a fórumon) sokba kerül, aminek kb. 10 szeresét fizettetik meg a júzerrel. És azt sem értem, hogy zavar az a 3,5-ös lyuk a telefon alján (v. tetején).
joey04: ugyan milyen más hasznosabb dolog lehet rajta, helyette?
(Mondjuk a dual sim-es telón lehetne külön a két sim és az sd-foglalat.) -
kelly416
veterán
joey04 írta, hogy örül a jack elhagyásának (mert Neki semmi szüksége sincs rá), és reméli, mindenki átveszi ezt. Ebből indult ki az egész, erre írtam, hogy jobb, ha ott a jack és van választási lehetősége a vásárlónak. Jobs pedig sántító példa, de ő volt az, aki hatalmas tömegek torkán tolta le a saját elképzelését. Szerintem jobb a választás lehetősége. De bocsánat, hagyjuk abba, ennek itt se értelme, meg szerintem kicsit el is beszélünk egymás mellett.
-
kelly416
veterán
Imádom, hogy jelen topik fele arról szól, hiba elhagyni a jack-et, mert ha még nem is használja mindenki, az nem fáj, ha ott van. De amint nem létezik, hiányozhat néhány embernek.
A másik fele meg arról, hogy sokan sokkal jobban szeretik a vezetékes minőségét, elérhetőségét, praktikusságát, erre itt ketten meg akartok változtatni mindenkit.Ha ennyire ilyenek akartok lenni, menjetek és járjatok be egy Steve Jobs féle utat, erőltessétek rá rengeteg emberre az elképzeléseteket. Addig meg hagyjátok élni a többi embertársatokat is fogadjátok el, hogy sokan le merik írni, nekik bizony hátrányos a jack kihajigálása.
-
jksx
senior tag
Kétlem, hogy Ő, vagy mi lennénk egy a százból. Nézz szét az utcán pl. hogy hányan használnak vezetékes fülest, fejhallgatót és nem BT-t. Pontosabban használnak BT-t, de az headset. Én nem akarok töltögetni, és azonos hangminőségért lényegesen többet kiadni egy BT fejhallgatóra. Így hosszabb távon marad az S9+
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest