- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
TheBikerider #40 üzenetére
Igen... nem. Azaz lehet, hogy megadta volna, de nem tetszik. Tegnap és ma is megnéztem, mert havernak S7 van, és az előlapi nagy kávák, az előlapi gomb... valahogy nem tetszik. Az még a régi Samu formavilág, amit nem szerettem. Az S8 szerelem volt első látásra (de csak plátói és egyelőre egyoldalú), és most sem vagyok benne biztos, hogy S8 vagy S8+ lesz majd az utód, ha eljutok addig egyszer. Minden esetre az S8-nak pont a kompaktsága tetszik (bár ez önmagában is kissé ellentmondásos, mégis eléggé kis filigrán készülék és a maga módján kicsi is, legalábbis a hatalmas zászlóshajókhoz képest), viszont az S8+ nagyobb kijelzője picit, a nagyobb akkuja jobban csábít. Jelenleg az A8 is néha kér egy kis kaját nap közben is, és tény, hogy gyorsan és jól is kajál egy hétköznapi töltőből (nem a legfelső portból) is, de az ezt megelőző RedmiNote4-hez képest borzalmas az üzemideje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest