Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Nem telefonnal merítettem le, hanem biciklis lámpával.
Minden 3,7V-os akksira szükségem volt egy bringa túra alkalmával.
A műszer szerint közel nulla volt az összes.Egyébként töltöttem már telefonnnal (Xperia X8) nem telefon akksit is (3db AAA elem sorba kötve, nullára merítve), szóval a teljesen kimerült akksikról szóló pár éve még nem volt igaz minden telefonra. Az újabbakkal nincs tapasztalatom.
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Nekem a Q5 ha egyszer kikapcsol, akkor az ki van kapcsolva. Az előző telefonomon még lehetett játszani, hogy egy kis pihenő után visszakapcsolod, de itt szó sem lehet róla. Valószínűleg (illetve szerintem biztos) szoftveres a korlát, hiába lenne benne kraft, amíg meg nem mutatod neki a töltőt, szó sem lehet róla. Otthon nem cserélhető az akku, gondolom óvják ahogy tudják.
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
Természetesen nem, de azt nem is arra mondtam. Please take your fantasy out of my reality. De az is jó, ha mondatról mondatra újraértelmezed, amit eddig írtam.
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
Ha hibernálsz egy eszközt mennyit is fogyaszt?!
-
punky10
addikt
válasz
Quasi_modo #5 üzenetére
Itt is tudhatod, hogy hol van: oldalt....
A hangerő még OK, de a Power-gombot már nehezebb egy érintösávra úgy ráhelyezni, hogy használható maradjon.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Kerékpársportok
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest