- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Nekem a Q5 ha egyszer kikapcsol, akkor az ki van kapcsolva. Az előző telefonomon még lehetett játszani, hogy egy kis pihenő után visszakapcsolod, de itt szó sem lehet róla. Valószínűleg (illetve szerintem biztos) szoftveres a korlát, hiába lenne benne kraft, amíg meg nem mutatod neki a töltőt, szó sem lehet róla. Otthon nem cserélhető az akku, gondolom óvják ahogy tudják.
-
macskea
őstag
Igazából ez a tartalékolt akkukapacitás lehet, hogy telefonoknál nem is olyan érdekes, mert ha egy autót beindítasz, az utána termeli az áramot, de egy telefon nem, szóval a mondókám ezen része irrelevánsra sikeredett.
De autóknál van/volt ilyen akksi. Ha jól tudom dupla volt, és volt egy kisebb leválasztható része, amit egy elektronika felügyelt. A lassan elcsorgó áramot nem hagyta, hogy hozzáférjen ahhoz a részhez, de ha gyújtást adtál és önindítóztál, még volt pár lövésed. Nyilván több mint egy.
-
macskea
őstag
Körülbelül már tíz éve is lehetett olyan akkumulátorokat kapni pl autókhoz, amik nem hagyják, hogy koppig lemerítsd őket. Azt hiszem a hetes bimmernél volt olyan is, ami egy indításnyit még tartalékolt is.
Szóval valamilyen szintén nem túl bonyolult áramkörrel ezt is meg lehet valósítani. Bizonyos akkufeszültség alatt mindent leválaszt az akkuról, kivéve a töltési lehetőséget.
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
Természetesen nem, de azt nem is arra mondtam. Please take your fantasy out of my reality. De az is jó, ha mondatról mondatra újraértelmezed, amit eddig írtam.
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
Ha hibernálsz egy eszközt mennyit is fogyaszt?!
-
macskea
őstag
válasz
DeathAdder #12 üzenetére
Nekem már az a kérdés sem életszerű, hogy "kikapcsolom a telefont". Már miért kapcsolnám ki? A repülőkön sem kell már, sőt fel- és leszállásnál is aktív maradhat minden rádió is. Minden másra ott az okafogyott repülő mód, vagy a bizonyos készülékeken megtalálható éjszakai mód.
Bezzeg a régi PDA-s világban nem is merült volna fel a kérdés. Jelentős részüket nem is lehetett kikapcsolni, csak kvázi "hibernálni".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Synology NAS
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged