Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Touch-ko
őstag
Kb 1 evtizeddel ezelott meg emlekszem a gombelemre a gepembe...
Lehet nevetni, de akkor is benne volt. Az tarolta a Bios beallitasokat.@KCSA:
`A betöltéshez biztosan nem kell az elemA beállítások tárolásához és az órához kell.`
-Igen fentebb is irtam a beallitasokat, de ha jol emlekszem ha jivettuk azt, akkor be sem kapcsolt a gep (tok regota nem hasznalok PC-t, szoval erre emlekszem, lehet rosszul)
@morgyi::
Miota van flash bennuk kb, mert erre nem tudom a valaszt
-
Touch-ko
őstag
válasz
#32839680 #93 üzenetére
Anno amikor PC-m volt (7 eve) akkor az alaplapon volt egy kis gomb elem. ez tartalmazta a BIOS beallitasokat. A BIOS resetelese a kov. Volt: kivetted az elemet, majd egy kis ido utan vissza tetted.
Nemtudom azota vatozott-e a helyzet, de erre tisztan emlekszem. A BIOS az elso dolog amit betolt es ehhez meg a beallitasokhoz kell az elem.
-
A mai technikával (de a 20 évvel ezelöttivel is) nem jelent semmilyen problémát az érintős gombok teljeskörű, normális kivitelezése. Kizárólag akarat kérdése. Tuti lesznek gyártók, akik ezt is elb*sszák, de a SonyEricsson időkben ezt a fizikai gombokkal is képesek voltak eljátszani. Fagyás után hiába csináltál bármit a mechanikus bekapcsológombbal, nem történt semmi, csak az akksi kivétel volt megoldás.
Tehát ez is mutatja, hogy kizárólag a gyártó hozzáállásán, és körültekintésén múlik minden. -
bepken
veterán
ez igaz. akkor legyek kicsit kevésbé szkeptikus ezzel a történettel kapcsolatban?
(mondjuk ez már csak kötekedés... de ha működik, akkor remélem, hogy a dizájnért is lecserélik majd, hisz ebből a lépésből - külső jegyek tekintetében - sokkal többet ki lehetne hozni, mint hogy egyszerűen leradírozták az oldaláról a gombokat photoshoppal...
)
-
bepken
veterán
az unibody egyértelműen jó dolog. az egyetlen oka, amiért hideget is kapott, az a beidegződés: ha beszart a telefon, akkor csak az aksi ki-be hozhat megoldást.
jött a hard reset, így aksi kivétel nélkül is "helyre lehetett hozni" a készüléket.ettől függetlenül az oprendszerek nem lettek sokkal megbízhatóbbak sajnos, az androidra ez sokszorosan igaz...amíg egy egyszerű híváskezelés is problémát okoz lezárt képernyő alól, addig szerintem felesleges volna csak úgy megszabadulni az egyetlen támaszkodó ponttól, ami még épphogy megmenthet sok készüléket a teljes használhatatlanságtól.
-
Obyboy
addikt
A hozzászólásokat olvasva megosztja a népet mint anno az első unibody készülék.
Az is kapott rendesen hideget meleget.
Lassan két éves a P-m és még nem jelentett gondot, hogy nem tudom kivenni az aksit.
Jelenleg úgy érzem a fizikai gombok nélkül is tudnék élni ha meg tudják oldani a hard resetet és a boot vagy recovery töltést.A fizikai gomb elhagyásáról írnak és mindenki azon lovagol, hogy hogy fogja kitapintani a gombot.
Arra nem gondol senki hogy az érintő rész kis pontként kiemelkedhet a telefonból mint a fizikai gombok csak nem kell majd benyomni hanem elég lesz hozzáérni? -
bepken
veterán
szinte már látom is, ahogy robban szét a betonon...
(pl.: mert sokadjára is lehetetlenség feloldani a kijelzőt...)
pláne, ha androiddal van megtámogatva a történet...
-
Kb. igen.
Az, hogy van-e haszna, az attól függ, hogy milyen az ízlésed... Vagy bejön, vagy nem.
A vízállóság és a merevebb (erősebb, vékonyabb, könnyebb) készülékház érdekében mindenképp jól jön, mert nem kell lyukakat kialakítani a gomboknak, mert az érintős részt ügyesen meg lehet oldani a műanyag (vagy kompozit, üveg, talán alu, de ez nem tuti) borításon keresztül is.
Ugye, azt tudjuk, hogy egy bizonyos vékonyságnál a gombok helye körül gyengül a készülékház. -
Armahun
addikt
Nem biztos, hogy mindenhol van létjogosultsága az érintő gombnak.
Egy fizikainak pont az a legnagyobb előny, hogy ki lehet tapogatni, hogy hol van, ez telefonon főleg a hangerő gombra igaz.
Volt Sony bt fülesem, ahol tapogatós volt a hangerő szabályzó, és az őrületbe tudott kergetni. -
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Nem telefonnal merítettem le, hanem biciklis lámpával.
Minden 3,7V-os akksira szükségem volt egy bringa túra alkalmával.
A műszer szerint közel nulla volt az összes.Egyébként töltöttem már telefonnnal (Xperia X8) nem telefon akksit is (3db AAA elem sorba kötve, nullára merítve), szóval a teljesen kimerült akksikról szóló pár éve még nem volt igaz minden telefonra. Az újabbakkal nincs tapasztalatom.
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #79 üzenetére
Nekem a Q5 ha egyszer kikapcsol, akkor az ki van kapcsolva. Az előző telefonomon még lehetett játszani, hogy egy kis pihenő után visszakapcsolod, de itt szó sem lehet róla. Valószínűleg (illetve szerintem biztos) szoftveres a korlát, hiába lenne benne kraft, amíg meg nem mutatod neki a töltőt, szó sem lehet róla. Otthon nem cserélhető az akku, gondolom óvják ahogy tudják.
-
Ha bizonyos szint alá merül az akksi, akkor kikapcsolhatja az érintős gombot is, így nem merül a kritikus szint alá.
Amint töltőre rakod máris megy a töltés, és van gombod is. Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol ne lehetne megoldani.Egyébként nem vagyok nagy telefon szakértő, így azt sem tudom, hogy miért van az akksiknál ez a minimális szint, de pl. az XPeria X8, x10, és Ray telóknál már merítettem le nullára akksit, és minden esetben be tudtam kapcsolni a telót 5-10 perc töltés után. Igaz, addig még a ledek sem világítottak.
-
-
macskea
őstag
Igazából ez a tartalékolt akkukapacitás lehet, hogy telefonoknál nem is olyan érdekes, mert ha egy autót beindítasz, az utána termeli az áramot, de egy telefon nem, szóval a mondókám ezen része irrelevánsra sikeredett.
De autóknál van/volt ilyen akksi. Ha jól tudom dupla volt, és volt egy kisebb leválasztható része, amit egy elektronika felügyelt. A lassan elcsorgó áramot nem hagyta, hogy hozzáférjen ahhoz a részhez, de ha gyújtást adtál és önindítóztál, még volt pár lövésed. Nyilván több mint egy.
-
kelly416
veterán
Teljesen jogos, de a jelen akkuk olyanok a telefonokban, hogy nem szabad erőltetni, és egy szint alá meríteni, mert akkor csak a szervizben tudják újra éleszteni (hivatalosan megmaradó garancia mellett). Ha van egy szenzor, ami MINDIG ébren van, már a bedobozoláskor is és a legkikapcsoltabb állapotban is, akkor valami mégis megkerüli ezt a védelmet és meríti tovább és tovább és tovább, ameddig el nem jutsz a szervizbe. Így gondoltam az előbb, csak az Asszony kirakta az ebédet az asztalra és össze csaptam gyorsan a mondandómat.
Bocsi.
Azt nem tudom, mennyire keveset fogyaszt egy érintős gomb, csak azt tudom, hogy az mindig ott lesz állandó akkuőrnek, folyamatos energiafelhasználónak, és lehet, hogy már a polcról úgy kapom meg a telefont, hogy helyben cserélhetik is.
macskea:
Ezt a "félretesz egy indításra való mennyiséget" dolgot nem ismertem, ez jó ötlet mindaddig, ameddig pöcc-röff indul a buli, bár ez telefonok esetében nem akkora rizikó, mint autók esetében.Ha meg bizonyos szint alatt azt is kikapcsolja, csak a töltési lehetőség marad meg, ahogyan írtad is (mert ez nem jutott bele abba a qrva nagy eszembe, köszönöm, hogy kisegítettél), akkor meg tök jól is működhet.
Kösz, hogy segítettek a szűk látókörömön, mondtam én, hogy velem van a gond.
-
-
ddudas
tag
Bár úgy látom csak engem foglalkoztat, de nekem a 2 nyomáspontú kamera gomb érintősre cseréje nem tűnik megvalósíthatónak
-
kcsa
veterán
Hogy mennyien próbálják megmagyarázni hogy ez márpedig megoldhatatlan
-
-
Mechanikus gomb esetén is le tud merülni a telefon, és üres akkuval a fizikai gomb sem kapcsolja be a telefont.
Ha az történik, amit leírtál, akkor töltőre dugod, és máris műxik a tapis gomb.Egyébként egy szál érintős gomb működtetéséhez olyan kevés energia kell csak, ami nem hetek, hanem hónapok alatt merítené le az akksit, aminél gyorsabban meríti az akksi saját önkisülése.
Gondolj bele; egy jóféle karóra hány évig megy el egy darab gomb elemről.
Ennek töredékét fogyasztja egy darab érintés érzékelő, ha igényesen megcsinálják. De ha nem, akkor is ott a töltő... -
macskea
őstag
Körülbelül már tíz éve is lehetett olyan akkumulátorokat kapni pl autókhoz, amik nem hagyják, hogy koppig lemerítsd őket. Azt hiszem a hetes bimmernél volt olyan is, ami egy indításnyit még tartalékolt is.
Szóval valamilyen szintén nem túl bonyolult áramkörrel ezt is meg lehet valósítani. Bizonyos akkufeszültség alatt mindent leválaszt az akkuról, kivéve a töltési lehetőséget.
-
kelly416
veterán
Lehet, hogy velem van a gond, de nem nagyon gondoltok az akku végkimerülésére. Mi van, ha el megyek egy hétre kirándulni, nincs nálam telefon, mert otthon hagytam, hogy tényleg nyugalom legyen, de elfelejtem töltőn hagyni, és ne adja az ég, már amikor elindultam, 16% körül volt az akku? Mire hazaérek, még a legutolsó elektront is felhasználta az az egy szenzor, miközben epedve várta, hogy végre valaki észrevegye, mindjárt kimúlik a telefon. Ilyenkor jöhet a Defy féle MacGyver mód? Ja? Az sem, mert manapság minden Unibody, így marad a szerviz.
Én is nagyon örülnék egy tényleges Unibody háznak csatlakozók nélkül meg talán egyetlen fizikai gombbal (vagy még azzal sem, majd meglátjuk), és tényleges IP védettséggel (nem a Sony ellen beszélek, hiszen nekem is az van, de eléggé sokról olvasni, hogy beázott...), de csak az értelmes határokon belül.
-
kcsa
veterán
válasz
Orionhilles #61 üzenetére
semmi gond, linuxot a villanykapcsolóba is!
-
hue2000
tag
Zavarna mert szeretem a fizikai gombokat persze az érintőképernyőt is
-
válasz
Orionhilles #58 üzenetére
Nincs szükség semmilyen szoftverre egy érintős gomb vezérléséhez. Egy tök egyszerű áramkör megoldja, és innentől kezdve azonos funkciójú, mint egy mechanikus gomb.
Annyi a különbség, hogy az érintőt és az áramkörét kikapcsolt állapotban is minimális áram alatt kell tartani, h működjön. -
törölt tag
válasz
Orionhilles #55 üzenetére
Miért jelenleg külön fizikai gombod van rá?
Bekapcsolás után vagy reset utáni plusz gombok állapota után a bootloder dönti el hogy boot vagy recoveryben induljon.
Működés szempontjából mindegy hogy fizikai vagy érintős. Ha érintős modul annak a bekapcsoló gombja függetleníthető a rendszertől hosszan nyomvs ugyan úgy lehet kikapcsolás vagy reset módja.
Ahogy előttem már valaki írta a felület kialakítása segíti a kezelést.
Max a megszokás a visszajelzése a fizikai gomboknak ami furcs pár embernek, van mikor engem is zavart, vagy zavar ennek hiánya. -
Orionhilles
senior tag
Ez vajon brickelt telefon esetében is fog működni??? Nagyon remélem, hogy az OS-től és az alaplaptól teljesen különálló áramkör+valamilyen embedded linux fogja vezérelni azt a 3 gombot..... Mert ha nem, és a system elszáll mondjuk, akkor bizony cumi...
#59: Jogos, ezt valahogy kifelejtettem...
Szvsz. Csak jól oldják meg, és minden oké lesz
-
halkow
őstag
Ha nincs rajta gomb akkor hogyan kapcsoljuk be ?
nekem ez a megoldás nem fekszik
-
válasz
Orionhilles #55 üzenetére
Ugyanúgy. pl. bekapcs tapi + hangerőtapi
-
Orionhilles
senior tag
Na szóval... Recoverybe hogy lépek kikapcsolt állapotából?
-
arminlok
senior tag
Az innováció jó. De ez sok szempontbol kényelmetlen lenne. Pl én a zsebemböl ki se vezsem ha halkitani hangositani akarok vagy számot léptetni. A bekapcsolo gombot lehet eltudnám felejteni.
-
szekra
addikt
Nem tudom mi baj a fizikai gombokkal. Azzal a konkretan 3 darabbal. Mondjuk iphone-on 4 van, de szerintem ez nem is fog valtozni.
-
Crafter32
őstag
Engem már az is idegesít ha nem érzem sms íráskor a gépelést. A hívásfogadás gombok hiánya a másik nagy gondom.
-
Wapmester
senior tag
ez elég érdekes de a véletlenszerű érintéseket hogy fogja ez kiküszöbölni?
-
moleculez
veterán
A feliletekkel lehet játszani hogy érezd mi hol van. De amgy magával a gombbal nem tudom mi a baj, csak annyit kellene, hogy besüllyeszteni a felületbe.
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #42 üzenetére
Természetesen nem, de azt nem is arra mondtam. Please take your fantasy out of my reality. De az is jó, ha mondatról mondatra újraértelmezed, amit eddig írtam.
-
ctvagyok
őstag
Jó lesz a sötétben kitapogatni mit akarsz, vagy a zsebedben. Engem abszolút nem zavarnak a fizikai gombok. De ki kell tünni valahogy a mezőnyből az értem.
Lenne értelme érzékelős sávnak, mert jópofa gesztusokat lehetne beállítani. De gombok meghagyása mellett. Mondjuk egyik oldalon érzékelő, másikon gombok.
Akár gombokon is átfuthat a sáv, és akkor a balkezesek sem sírhatnak (én is balkezes vagyok, de jobb kézzel mobilozom). -
Kex613826
tag
Így, valamint a qi töltés használatával szinte teljes vízállóságot lehetne elérni
-
Pearce
aktív tag
Nekem hasznosak a fizikai gombok.
Ha valakinek nem, akkor majd megveheti ezt vagy az ehhez hasonlókat.
Mondjuk ha lefagy a droid, akkor nem tudom, hogy mit csinálsz gombok nélkül, de mindegy... -
kcsa
veterán
Arról nem volt szó a kérdésében, hogy nincs rajta gomb.
Mindenesetre tegyük fel hogy arra gondolt. Azt gondolom mindenki sejti, hogy a bekapcsoló gomb nem közvetlenül kapcsolja a tápfeszt, hogy áram alá helyezze az áramköröket - lásd AT tápegység. Ezen analógia mentén simán lehet érintős is a bekapcsológomb.
-
Zolik
senior tag
és melyikkel? mert fizikai nincs rajta amit le tudj nyomni. ha lefagy a teló mégis hogy érzékeli a lenyomást a szoftver?
nekem is kellenek a fizikai gombok. ha pl le akarom némítani és a zsebembe van akkor szeretem érezni hogy megnyomtam amit meg kell és nem csak, hát remélem jó helyen fogdostam aztán vagy összejön vagy nem
-
Cyberpunk
félisten
Szerintem kell a fizikai gomb, de ez csak az én véleményem.
-
Touch-ko
őstag
Lehet en tudom rosszul de minen erintest software erzekel a telefonon. Ha a telefont lekpacsolom akkor a software is kikapcsol es emiatt kell a HW-es gomb, mert kikapcsolt allapotban nem kuldhetunk informaciot egy kikapcsolt SW-nek.
Nemtudom hogyan oldottak meg, de erdekes lehet. Esetleg tudja erre valaki a valaszt?Gondolom nem kell hozza varazsero, hogy bekapcsoljuk.
-
kolosanyi
veterán
Szuper ötlet! Bár én megvárom az agyhullámokkal vezérelhető hangerő szabályzót, kikapcs gombot, addig jó a fizikai.
-
blagolf
senior tag
Kíváncsi vagyok, ha egy unibody házzal rendelkező telefonnál (ergo nem kivehető az akumlátor) hogy oldanak meg egy esetleges lefagyást. Hogy lehet újraindítani a telefont?
-
TRIvidore
tag
Èn inkàbb a csatlakozók elhagyàsàban làtom a jövôt. 3.5mm Jack? Minek? Èvek óta stereo BT headsettel hallgatok zenèt. Töltö? Minek? Ott a QI szabvàny. Gombok a kèpernyôre, persze igèny szerint eltüntethetôek, hangerô szintèn szoftveresen àllìtható. Marad a bekapcsgomb komoly szigetelèssel. Na egy ilyen koncepcio lenne aztàn tutira vízàlló telo.
A be/kikapcs gombot viszont nem hagynàm le, max ha olyan frankon mûködne a giroszenzor h mondjuk egy csuklomozdulattal / telefon lefordítàsàval nagyon alacsony hibaszàzalèkkal tènyleg bekapcsolna a telo.
-
szupermacs
veterán
Én el tudnám képzelni azt, hogy egy kis tűhegynyi gomb elrejtve egy kis apró mélyedésben lenne, ahogy azt a routereknél és más készülékeknél is megoldották. Azzal lehetne kikapcsolni, resetelni is szerintem. Kikapcsolni meg nem mindig szokták az emberek a telefont, ahogy SIM-et és SD kártyát cserélni sem túl gyakran, hacsak nincs valami probléma. De ezt jó sok tesztelés és szoftverrel ki lehet küszöbölni ha a gyártó vagy a fejlesztő támogatja az eszközt, tehát ha otthon van egy tű bármikor lehet vele szórakozni.
-
Simán meg lehet csinálni csak ios kell rá és a fagyás veszély kiküszöbölve... 😜😜😜
-
atike
nagyúr
Nem rossz gondolat, de bátrak... Ahhoz, hogy ez gond nélkül működjön atomstabil rendszer kell rá...
-
Jimmy66
senior tag
Tetszik az ötlet...
-
macskea
őstag
válasz
Quasi_modo #19 üzenetére
Ha hibernálsz egy eszközt mennyit is fogyaszt?!
-
culas25
tag
Nekem tetszik az ötlet, csak nem az egész oldalát kéne érintésérzékenyre csinálni, hanem mondjuk a felső 1/3-ot. És lehetne recés például, plusz be lehessen állítani, hogy mekkora "húzást" érzékeljen szándékos hangerő állításnak.
-
xmaas
őstag
Az alap gombok hianyat egy orbitalis baromsagnak tartom majd akarom latni erintos szutyokkal hogyan kezelitek a hangerot peldaul zsebben ne mondja mar nekem senki hogy 3 gombon mulik a boldogsag es ennyire ki kell uzni ...
-
darvinya
titán
Kicsit félre értenek itt fórumtársak.
Az oldalsó érzékelő nem úgy működik, mint a normál gomb.
Gesztus vezérlés lenne
pl
Hívás alatt le-fel húzó mozdulat adja a hangerő állítást.
Bekapcsolás 1x középen érintve, vagy akár kód érintéssel (2x fent, 1x középen, stb)
Gyorstárcsázás 1x középen lefelé húzva
stb.Én kifejezetten örülnék már egy ilyennek.
Bár egy vész fizikai gomb lehetne, pl: SIM-nél. -
válasz
DeathAdder #8 üzenetére
A bekapcsolás is megoldható úgy, hogy egy szenzor kikapcsolt álapotban is áram alatt van. Nem téma a megoldása.
(#9) DaveJr: Attól, hogy érintős a bekapcsoló gomb, nem biztos, hogy az OS irányítása kell a működéshez. Lehet egy szög egyszerű áramkör direkt neki, aminek a megnyomását az OS is megkapja, de pl. spéci kompónál akkor is kikapcsolja a telót, ha az OS nem válaszol semmit. Egyébként láttam olyan telót, amin afizikai bekapcsoló gombot hiába nyomtad egy OS fagyáskor, mert nem reagált rá (Xperia X8, X10, Ray, stb.) Persze, ehhez kernel probléma kell.
-
macskea
őstag
válasz
DeathAdder #12 üzenetére
Nekem már az a kérdés sem életszerű, hogy "kikapcsolom a telefont". Már miért kapcsolnám ki? A repülőkön sem kell már, sőt fel- és leszállásnál is aktív maradhat minden rádió is. Minden másra ott az okafogyott repülő mód, vagy a bizonyos készülékeken megtalálható éjszakai mód.
Bezzeg a régi PDA-s világban nem is merült volna fel a kérdés. Jelentős részüket nem is lehetett kikapcsolni, csak kvázi "hibernálni".
-
Obyboy
addikt
válasz
DeathAdder #8 üzenetére
@sz.balazs.95:
Én is el tudnám képzelni a telefonomat csatlakozók és gombok nélkül unibody házban IP68 védettséggel.@DeathAdder:
A bekapcsolás egy dolog de mi van ha megfagy a cucc és hardresetet (pl.: ki/be kapcsoló gomb+hangerő felfelé hosszan) kér.
Ha ebben az esetben is meg tudják oldani az oldalsó szenzorok vezérlését és stabilan működik akkor én vevő vagyok egyre. -
DaveJr
őstag
válasz
DeathAdder #8 üzenetére
Dupla koppintás pl
Csak akkor van gáz ha vmiért nem működik a kijelző
Vagy akkor ha lefagy az Android (ami elég valószínű) akkor fizikai bekapcsoló gomb nélkül hogy kapcsolom ki
-
DeathAdder
veterán
És hogyan kapcsoljuk be?
-
punky10
addikt
válasz
Quasi_modo #5 üzenetére
Itt is tudhatod, hogy hol van: oldalt....
A hangerő még OK, de a Power-gombot már nehezebb egy érintösávra úgy ráhelyezni, hogy használható maradjon.Szerintem...
-
hemaka
nagyúr
Teljesen jó, végre valami újdonság...
-
Pont tegnap dumáltam egy haverommal arról, hogy ezt már megléphetné egy gyártó, sőt, még a csatlakozó mentesség sem egy lehetetlen dolog.
Már kb. az N9 óta várom ezt.
-
=Mentor=
őstag
Marhaság, a szenzoros oldalsó gombokkal csak a meghibásodás valószínűsége növekszik, nem beszélve az említett félrenyomkodásról... Ami jó azt felesleges száműzni és az oldalsó fizikai gombokra szükség van.
-
szekra
addikt
Engem kifejezettem zavarna, sok lenne a "véletlen" lenyomás, elsősorban a hangerőszabályzó gombjainál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Vivaldi (böngésző)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged