- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha bizonyos szint alá merül az akksi, akkor kikapcsolhatja az érintős gombot is, így nem merül a kritikus szint alá.
Amint töltőre rakod máris megy a töltés, és van gombod is. Nem tudok elképzelni olyan szituációt, ahol ne lehetne megoldani.Egyébként nem vagyok nagy telefon szakértő, így azt sem tudom, hogy miért van az akksiknál ez a minimális szint, de pl. az XPeria X8, x10, és Ray telóknál már merítettem le nullára akksit, és minden esetben be tudtam kapcsolni a telót 5-10 perc töltés után. Igaz, addig még a ledek sem világítottak.
-
macskea
őstag
Igazából ez a tartalékolt akkukapacitás lehet, hogy telefonoknál nem is olyan érdekes, mert ha egy autót beindítasz, az utána termeli az áramot, de egy telefon nem, szóval a mondókám ezen része irrelevánsra sikeredett.
De autóknál van/volt ilyen akksi. Ha jól tudom dupla volt, és volt egy kisebb leválasztható része, amit egy elektronika felügyelt. A lassan elcsorgó áramot nem hagyta, hogy hozzáférjen ahhoz a részhez, de ha gyújtást adtál és önindítóztál, még volt pár lövésed. Nyilván több mint egy.
-
Mechanikus gomb esetén is le tud merülni a telefon, és üres akkuval a fizikai gomb sem kapcsolja be a telefont.
Ha az történik, amit leírtál, akkor töltőre dugod, és máris műxik a tapis gomb.Egyébként egy szál érintős gomb működtetéséhez olyan kevés energia kell csak, ami nem hetek, hanem hónapok alatt merítené le az akksit, aminél gyorsabban meríti az akksi saját önkisülése.
Gondolj bele; egy jóféle karóra hány évig megy el egy darab gomb elemről.
Ennek töredékét fogyasztja egy darab érintés érzékelő, ha igényesen megcsinálják. De ha nem, akkor is ott a töltő... -
macskea
őstag
Körülbelül már tíz éve is lehetett olyan akkumulátorokat kapni pl autókhoz, amik nem hagyják, hogy koppig lemerítsd őket. Azt hiszem a hetes bimmernél volt olyan is, ami egy indításnyit még tartalékolt is.
Szóval valamilyen szintén nem túl bonyolult áramkörrel ezt is meg lehet valósítani. Bizonyos akkufeszültség alatt mindent leválaszt az akkuról, kivéve a töltési lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos Otthon / Smart Home
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged