Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kelly416

veterán

válasz Bici #68 üzenetére

Teljesen jogos, de a jelen akkuk olyanok a telefonokban, hogy nem szabad erőltetni, és egy szint alá meríteni, mert akkor csak a szervizben tudják újra éleszteni (hivatalosan megmaradó garancia mellett). Ha van egy szenzor, ami MINDIG ébren van, már a bedobozoláskor is és a legkikapcsoltabb állapotban is, akkor valami mégis megkerüli ezt a védelmet és meríti tovább és tovább és tovább, ameddig el nem jutsz a szervizbe. Így gondoltam az előbb, csak az Asszony kirakta az ebédet az asztalra és össze csaptam gyorsan a mondandómat. :B Bocsi.

Azt nem tudom, mennyire keveset fogyaszt egy érintős gomb, csak azt tudom, hogy az mindig ott lesz állandó akkuőrnek, folyamatos energiafelhasználónak, és lehet, hogy már a polcról úgy kapom meg a telefont, hogy helyben cserélhetik is. :C

macskea:
    Ezt a "félretesz egy indításra való mennyiséget" dolgot nem ismertem, ez jó ötlet mindaddig, ameddig pöcc-röff indul a buli, bár ez telefonok esetében nem akkora rizikó, mint autók esetében. :)) Ha meg bizonyos szint alatt azt is kikapcsolja, csak a töltési lehetőség marad meg, ahogyan írtad is (mert ez nem jutott bele abba a qrva nagy eszembe, köszönöm, hogy kisegítettél), akkor meg tök jól is működhet.

Kösz, hogy segítettek a szűk látókörömön, mondtam én, hogy velem van a gond. ;]

• kelly416

veterán

válasz Bici #15 üzenetére

Lehet, hogy velem van a gond, de nem nagyon gondoltok az akku végkimerülésére. Mi van, ha el megyek egy hétre kirándulni, nincs nálam telefon, mert otthon hagytam, hogy tényleg nyugalom legyen, de elfelejtem töltőn hagyni, és ne adja az ég, már amikor elindultam, 16% körül volt az akku? Mire hazaérek, még a legutolsó elektront is felhasználta az az egy szenzor, miközben epedve várta, hogy végre valaki észrevegye, mindjárt kimúlik a telefon. Ilyenkor jöhet a Defy féle MacGyver mód? Ja? Az sem, mert manapság minden Unibody, így marad a szerviz.

Én is nagyon örülnék egy tényleges Unibody háznak csatlakozók nélkül meg talán egyetlen fizikai gombbal (vagy még azzal sem, majd meglátjuk), és tényleges IP védettséggel (nem a Sony ellen beszélek, hiszen nekem is az van, de eléggé sokról olvasni, hogy beázott...), de csak az értelmes határokon belül.

Új hozzászólás Aktív témák