Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeathAdder #8 üzenetére
A bekapcsolás is megoldható úgy, hogy egy szenzor kikapcsolt álapotban is áram alatt van. Nem téma a megoldása.
(#9) DaveJr: Attól, hogy érintős a bekapcsoló gomb, nem biztos, hogy az OS irányítása kell a működéshez. Lehet egy szög egyszerű áramkör direkt neki, aminek a megnyomását az OS is megkapja, de pl. spéci kompónál akkor is kikapcsolja a telót, ha az OS nem válaszol semmit. Egyébként láttam olyan telót, amin afizikai bekapcsoló gombot hiába nyomtad egy OS fagyáskor, mert nem reagált rá (Xperia X8, X10, Ray, stb.) Persze, ehhez kernel probléma kell.
-
macskea
őstag
válasz
DeathAdder #12 üzenetére
Nekem már az a kérdés sem életszerű, hogy "kikapcsolom a telefont". Már miért kapcsolnám ki? A repülőkön sem kell már, sőt fel- és leszállásnál is aktív maradhat minden rádió is. Minden másra ott az okafogyott repülő mód, vagy a bizonyos készülékeken megtalálható éjszakai mód.
Bezzeg a régi PDA-s világban nem is merült volna fel a kérdés. Jelentős részüket nem is lehetett kikapcsolni, csak kvázi "hibernálni".
-
Obyboy
addikt
válasz
DeathAdder #8 üzenetére
@sz.balazs.95:
Én is el tudnám képzelni a telefonomat csatlakozók és gombok nélkül unibody házban IP68 védettséggel.@DeathAdder:
A bekapcsolás egy dolog de mi van ha megfagy a cucc és hardresetet (pl.: ki/be kapcsoló gomb+hangerő felfelé hosszan) kér.
Ha ebben az esetben is meg tudják oldani az oldalsó szenzorok vezérlését és stabilan működik akkor én vevő vagyok egyre. -
DaveJr
őstag
válasz
DeathAdder #8 üzenetére
Dupla koppintás pl
Csak akkor van gáz ha vmiért nem működik a kijelző
Vagy akkor ha lefagy az Android (ami elég valószínű) akkor fizikai bekapcsoló gomb nélkül hogy kapcsolom ki
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest