- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
A hozzászólásokat olvasva megosztja a népet mint anno az első unibody készülék.
Az is kapott rendesen hideget meleget.
Lassan két éves a P-m és még nem jelentett gondot, hogy nem tudom kivenni az aksit.
Jelenleg úgy érzem a fizikai gombok nélkül is tudnék élni ha meg tudják oldani a hard resetet és a boot vagy recovery töltést.A fizikai gomb elhagyásáról írnak és mindenki azon lovagol, hogy hogy fogja kitapintani a gombot.
Arra nem gondol senki hogy az érintő rész kis pontként kiemelkedhet a telefonból mint a fizikai gombok csak nem kell majd benyomni hanem elég lesz hozzáérni? -
Obyboy
addikt
válasz
DeathAdder #8 üzenetére
@sz.balazs.95:
Én is el tudnám képzelni a telefonomat csatlakozók és gombok nélkül unibody házban IP68 védettséggel.@DeathAdder:
A bekapcsolás egy dolog de mi van ha megfagy a cucc és hardresetet (pl.: ki/be kapcsoló gomb+hangerő felfelé hosszan) kér.
Ha ebben az esetben is meg tudják oldani az oldalsó szenzorok vezérlését és stabilan működik akkor én vevő vagyok egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged