Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
az unibody egyértelműen jó dolog. az egyetlen oka, amiért hideget is kapott, az a beidegződés: ha beszart a telefon, akkor csak az aksi ki-be hozhat megoldást.
jött a hard reset, így aksi kivétel nélkül is "helyre lehetett hozni" a készüléket.ettől függetlenül az oprendszerek nem lettek sokkal megbízhatóbbak sajnos, az androidra ez sokszorosan igaz...amíg egy egyszerű híváskezelés is problémát okoz lezárt képernyő alól, addig szerintem felesleges volna csak úgy megszabadulni az egyetlen támaszkodó ponttól, ami még épphogy megmenthet sok készüléket a teljes használhatatlanságtól.
-
szupermacs
veterán
Én el tudnám képzelni azt, hogy egy kis tűhegynyi gomb elrejtve egy kis apró mélyedésben lenne, ahogy azt a routereknél és más készülékeknél is megoldották. Azzal lehetne kikapcsolni, resetelni is szerintem. Kikapcsolni meg nem mindig szokták az emberek a telefont, ahogy SIM-et és SD kártyát cserélni sem túl gyakran, hacsak nincs valami probléma. De ezt jó sok tesztelés és szoftverrel ki lehet küszöbölni ha a gyártó vagy a fejlesztő támogatja az eszközt, tehát ha otthon van egy tű bármikor lehet vele szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged