- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Einstvan
aktív tag
válasz
Peterson_ #112 üzenetére
Ez a készülék támogatása uj szoftverrel, Nem kötelezö a gyártó részéröl.
Az Ember megnézi a készüléket, kiprobálja (normál esetben már aki tudatosan ad ki valamiért 100 ropit) és ha tetszik a szoftver is, megveszi azt a hardvert, azzal a OS-el együtt. Ennyi.
Ha valami gondja van a szoftverrel aminek müködnie kéne de nem müxik, szervizbe viszi. Uj ficsört meg ne várjon el kötelezönek érezve hisz az nem volt benne az árban. -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Peterson_ #112 üzenetére
Tudom, ezért is írtam, hogy ehhez főzött ROM kellett, mert a gyártók szavára már semmit sem lehet adni. Sajnos ez a helyzet, hiába 100+ egy telefon, onnantól, hogy megvetted, ők már megkapták amit akartak
Hogy ezután még plusz munkát öljenek bele, mindenféle anyagi előnyök nélkül... ugggyan kérem
Egyébként a 4.1-re leszek majd igazán kíváncsi, ha ennyire el vannak maradva a gyártók az ICS-el, elképzelni nem tudom, hogy hány telefonra veszik majd a fáradtságot, és ha igen, mikor jön a JB a telókra. A csúcskészülékek (One X, SGS3, 4X HD és hasonlók) még tuti megkapják (bár szerintem nem kis késéssel), de a többi... Akinek a frissítések fontosak (a gyáriak) annak lassan tényleg csak a nexusok érik meg...
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Peterson_ #110 üzenetére
Van rá ICS is, én is azt használok
Természetesen főzött, de szerintem már mindenki tudja, hogy support tekintetében nem érdemes a gyártókban bízni. Nagyjából egyikben sem. Mellesleg minden működik, és smooth-abb, mint az eddig használt CM7.1-el volt, úgy hogy már ugyanúgy tele van telepítve, sőt
Úgyhogy ne mondja nekem senki, hogy a felhasználói élmény esetleges csorbulása miatt nem frissítenek egy-egy telefonra, ezek alapján minimum a Desire és afeletti bármilyen hardver röhögve elviszi. Egyszerűen csak lusták/nincs kedvük beleölni az erőforrásokat/több új telefon eladására számítanak ezáltal. A többi bullshit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest