Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Oké meggyőztél.
Arról is, hogy annál, hogy a többi információt nem elveszítve, azonnal, kattintás nélkül látok valamit nem rosszabb az, ha minden más infót elveszítve, kattintással, gombot nyomva tartva, késleltetve látok valamit, csak pixelre nem ugyan az.
Arról is, hogy a kattintok -> nyomva tartom a gombot -> húzom az egeret -> felengedem a gombot pont ugyan az, mint egy klikk.
Arról is, hogy értelmetlen összehasonlítani két egymáshoz teljesen hasonló dolgot.
És persze minden másról is.
Tényleg semmi értelme folytatni, úgyis addig fogod csűrni, csavarni, amíg én rá nem unok a válaszolgatásra, nekem pedig van jobb dolgom is, illetve már az előbb megígértem, hogy abbahagyom, most viszont be is tartom, akármilyen módon csűröd-csavarod a dolgokat, hogy a sok sok egymásra halmozott féligazságból kijöjjön a saját "igazad".
Aki akarja úgyis kipróbálja, megtapasztalja, saját véleményt alakít ki én pedig csak csendben örülök, hogy nincs szemellenzős hozzáállásom és így nem zárom el magam egy csomó jó dologtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Érintő képernyős Dell Latitude 5547 (4. gen.i7, 2 GB Radeon VGA, 240 SSD ,16 GB) olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Zenbook S 16 UM5606WA 16" 3K OLED Ryzen AI 9 HX370 890M 32GB 1TB IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest