Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Passzív aktivitáskövetőt mutatott be a Polar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
Oké meggyőztél.
Arról is, hogy annál, hogy a többi információt nem elveszítve, azonnal, kattintás nélkül látok valamit nem rosszabb az, ha minden más infót elveszítve, kattintással, gombot nyomva tartva, késleltetve látok valamit, csak pixelre nem ugyan az.
Arról is, hogy a kattintok -> nyomva tartom a gombot -> húzom az egeret -> felengedem a gombot pont ugyan az, mint egy klikk.
Arról is, hogy értelmetlen összehasonlítani két egymáshoz teljesen hasonló dolgot.
És persze minden másról is.
Tényleg semmi értelme folytatni, úgyis addig fogod csűrni, csavarni, amíg én rá nem unok a válaszolgatásra, nekem pedig van jobb dolgom is, illetve már az előbb megígértem, hogy abbahagyom, most viszont be is tartom, akármilyen módon csűröd-csavarod a dolgokat, hogy a sok sok egymásra halmozott féligazságból kijöjjön a saját "igazad".
Aki akarja úgyis kipróbálja, megtapasztalja, saját véleményt alakít ki én pedig csak csendben örülök, hogy nincs szemellenzős hozzáállásom és így nem zárom el magam egy csomó jó dologtól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- Autóhifi
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- OLED TV topic
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Lemokey L5 HE 8K billentyűzet tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest