Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Kijelzi a folyamatokat, mint a windows, ehelyett, mint kiderült win explorer kijelzi, finder ezek szerint nem.
igen, az explorer kijelzi, a finder nem. de szerintem dockrol es talcarol beszeltunk, marpedig mindketto tud folyamatokat kijelezni, ha az adott alkalmazas megadja neki ezt az infotDocknál azonnal előnézeti kép kéne, ehelyett tartsam nyomva a bal gombot, ami nem azonnal és még kattintani is kell, ezenkívül nem kis előnézeti képeket ad úgy, hogy nem nyúl hozzá az aktuális képernyőmhöz, hanem eltüntet mindent. Tehát nem azonnal csinálja és eltüntet minden egyebet.
na EZ az eroltetett. vagyis szerinted minden, ami nem pixelre pontosan ugyanaz, az szar?
a lenyeg a funkcionalitas, vagyis adott informaciot megkapod. az eger rahuzasara a Dock felnagyitja az ikont (ha engedelyezve van) es kiirja a nevet, vagyis mast csinal ugyanarra az esemenyre
ha neked az az igenyed, hogy kattintas nelkul tudja ugyanazt, az nyilvan mas (hasznalj Linuxot, a KDE tudja ezt, meg talan meg a Gnome is)Egy klikkel bezárás: klikkelsz az egyik gombon, húzod az egeret, felengeded a másikon. Ha ez szerinted nem erőltetett válasz/belemagyarázás, akkor ne ragozzuk tovább.
miert, szerinted ez hany klikk?
Tettem egy kijelentést, SZERINTEM (!!!) használhatóbb a wines TÁLCA az almás DOCKnál. Hosszú személyes tapasztalat alapján érzem ezt a saját bőrömön, szóval eleve képtelenség lenne 1-2 posttal meggyőzni arról, hogy rosszul gondolom
senki nem akar meggyozni arrol, hogy rosszul gondolod, ha neked kenyelmesebb, akkor neked nyilvan az a jobb, ezzel nincs is semmi gond
de ne az legyen mar az ellenerv mas megoldasokkal szemben, hogy nem pixelre ugyanaz mint a windows
Én nem azt mondtam, hogy a wines tálca jobb az egész osxnél, nem is azt, hogy a wines tálca jobb az exposé+spaces+dock+gyorsbillentyűk kombóinál, csak annyit mondtam, hogy nálam tálca>dock
ezt ertem, csak ennek az osszehasonlitasnak igy nincs sok ertelme, olyan mintha azt mondanad hogy X auto fenyszoroja sokkal jobb, Y-e sokkal szarabb, holott az egyetlen lenyegi kulonbseg, hogy X-nel ugyanazon a buran belul van a kodfenyszoro, a masiknal meg kulon. mindket auton van kodfenyszoro, tehat nem lehet realisan osszehasonlitani csak a ket kivalasztott alkatreszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő