- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Kijelzi a folyamatokat, mint a windows, ehelyett, mint kiderült win explorer kijelzi, finder ezek szerint nem.
igen, az explorer kijelzi, a finder nem. de szerintem dockrol es talcarol beszeltunk, marpedig mindketto tud folyamatokat kijelezni, ha az adott alkalmazas megadja neki ezt az infotDocknál azonnal előnézeti kép kéne, ehelyett tartsam nyomva a bal gombot, ami nem azonnal és még kattintani is kell, ezenkívül nem kis előnézeti képeket ad úgy, hogy nem nyúl hozzá az aktuális képernyőmhöz, hanem eltüntet mindent. Tehát nem azonnal csinálja és eltüntet minden egyebet.
na EZ az eroltetett. vagyis szerinted minden, ami nem pixelre pontosan ugyanaz, az szar?
a lenyeg a funkcionalitas, vagyis adott informaciot megkapod. az eger rahuzasara a Dock felnagyitja az ikont (ha engedelyezve van) es kiirja a nevet, vagyis mast csinal ugyanarra az esemenyre
ha neked az az igenyed, hogy kattintas nelkul tudja ugyanazt, az nyilvan mas (hasznalj Linuxot, a KDE tudja ezt, meg talan meg a Gnome is)Egy klikkel bezárás: klikkelsz az egyik gombon, húzod az egeret, felengeded a másikon. Ha ez szerinted nem erőltetett válasz/belemagyarázás, akkor ne ragozzuk tovább.
miert, szerinted ez hany klikk?Tettem egy kijelentést, SZERINTEM (!!!) használhatóbb a wines TÁLCA az almás DOCKnál. Hosszú személyes tapasztalat alapján érzem ezt a saját bőrömön, szóval eleve képtelenség lenne 1-2 posttal meggyőzni arról, hogy rosszul gondolom
senki nem akar meggyozni arrol, hogy rosszul gondolod, ha neked kenyelmesebb, akkor neked nyilvan az a jobb, ezzel nincs is semmi gond
de ne az legyen mar az ellenerv mas megoldasokkal szemben, hogy nem pixelre ugyanaz mint a windowsÉn nem azt mondtam, hogy a wines tálca jobb az egész osxnél, nem is azt, hogy a wines tálca jobb az exposé+spaces+dock+gyorsbillentyűk kombóinál, csak annyit mondtam, hogy nálam tálca>dock
ezt ertem, csak ennek az osszehasonlitasnak igy nincs sok ertelme, olyan mintha azt mondanad hogy X auto fenyszoroja sokkal jobb, Y-e sokkal szarabb, holott az egyetlen lenyegi kulonbseg, hogy X-nel ugyanazon a buran belul van a kodfenyszoro, a masiknal meg kulon. mindket auton van kodfenyszoro, tehat nem lehet realisan osszehasonlitani csak a ket kivalasztott alkatreszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Netflix
- Elektromos autók - motorok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest