Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
meg mindig nem erted...
nem akarlak 'meggyozni' arrol, hogy egyik vagy masik jobb (ezt eleve nem is lehet kijelenteni explicit egyikrol sem)
csak azt ertsd mar meg, hogy egy OS ket kis alkotoreszet nem tudod 1:1 osszehasonlitani 'teljesertekuen'. jo hogy azt nem hozod fel a Dock ellen fo ervkent, hogy nincs rajta start menu...
azt sem allitottam hogy a dock es a talca megoldasai ugyanazok lennenek, hiaba akarod ezt a szamba adni - csak annyit mondtam, hogy az altalad felhozott feladatok nagy resze mindkettovel megoldhato, ennyi...Aki akarja úgyis kipróbálja, megtapasztalja, saját véleményt alakít ki én pedig csak csendben örülök, hogy nincs szemellenzős hozzáállásom és így nem zárom el magam egy csomó jó dologtól.
pont errol van szo, mindkettonknek megvan a sajat tapasztalata/velemenye, ezzel nincs is semmi baj
szemellenzosnek meg nem tartom magam (akkor lennek az, ha ugy fikaznek valamit hogy fingom sincs rola, sajna itt a forumon sokan ezt teszik (nyilvan nem rad gondolok))
epp ellenkezoleg, rengeteg mindent kiprobalok 'kivancsisagbol' illetve azet hogy nagyobb ralatasom legyen a dolgokra. ha lenne megint ingyenes W7 beta, biztos ismet feldobnam egy virt. gepre ismerkedni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550 WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ASRock H61M-GE LGA 1155 alaplap
- Eladó Komplett gép
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Elden Ring PS5 játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest