- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Ez mind jó kérdés de válaszokat még nem tudom egyikre sem.
A Rockchip csak egy pletyka alapján jött a képbe, hogy a 32 -és sorozaton kívül mit terveznek még nem tudom, az viszont biztos, hogy licencmegállapodásuk az ARM -mel csak a Cortex-A9 -re és a Mali-400 -ra szól, másra nem.
Esélyesebb lehet viszont a MediaTek, nekik van élő licencmegállapodásuk a Imagination -nel de, hogy mikor fogják beélesíteni az még kérdés mivel a 28nm -en készülő új, jövő év elején érkező chipekben is még csak az SGX544 lesz.
Reálisan nézve a dolgokat egyelőre az ST-Ericsson az aki a "kicsik" közül betörhet a WP8 -as telefonok világába.A CA9 -et meg nem értem. Van valamiféle kikötés, hogy a CA15 a minimum ami a telefonokba kerülhet ? Ha van akkor a Huawei K3v2 ki is esett mivel az is Cortex-A9 magos.
Nagyon kusza még minden a WP8 körül.
-
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Futás, futópályák
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- StarCraft 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest