- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
Azt vedd figyelembe, hogy én is csak hallomás alapján írtam, illetve 1-2 cikk alapján, amit olvastam.
Vannak hülyeségek a rendszerben (pl. symbian után), ezt elismerem. Sőt megkockáztatom, hogy a 8-ban is lesznek.
Csak persze kérdés, hogy ki mit nyel le a dologból, mi mennyire zavaró.
Én szerencsére ezek nagy részével együtt tudok élni, de van 1-2 dolog, ami engem is zavar.
Majd október vége körül, ha megjelenik, okosabbak leszünk.
Egy kis érdekesség (kiszivárgott SDK, igaz, hogy júliusi.) Szóval nem muszáj készpénznek venni a benne látottakat.
-
catroot
veterán
Pl. ébresztőhangot miért ne lehetne állítani?
Szundi is van, ezt sem értem. Mondjuk az igaz, hogy az idejét nem lehet beállítani, ami gyárilag 9 (ne kérdezze senki, hogy miért ennyi) perc.
SMS ésatöbbi backup pedig már lesz a 8-ban, asszem a Zune-tól is búcsút vehetünk.
Fájlkezelő is lesz (bár szerintem csak annyi, hogy a belsőmemóriáról a memre és vissza másolgassunk).
Elvileg már lesz benne csoportos kijelölés is (mondjuk ez vicc, hogy egyenként tudsz képeket törölni. Gondolom úgy voltak vele, hogy ha törölni akarsz több mindent, akkor majd Zune-al megoldod)
Szóval szvsz azért sok mindent orvosolnak majd.
(pl. betűméretet szerintem pont nem)
A kikapcsolt töltés pedig nem tudom, hogy miért olyan nagy érvágás?
Pl. az ipad-emet sem tudom kikapcsolva tölteni. Jó, lehet az ilyesmi valakit zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest