- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Ez sajnos több szempontból nem opció.
1. T-s vagyok
2. Van "saját" csomagom, amit nem váltanék le, tehát az ilyen olyan díjcsomagra aláírás nem játszik. Ha sima két évvel elhozható, hogy a sajátomat hosszabítom, akkor lehet opció.
3. A WP7 nem tetszik. A főképernyőn lévő nyíl, az alatta található "kihasználatlan csík, és az ebből adódó aszimmetria pár nap alatt kivinné a hajam. Ahányszor ránézek, minden alkalommal megpróbálnám az elcsúszott képernyőt beállítani
4. Ahogy írták kevés a ram. Ezt beleszámolva gyenge az ár /érték aránya még a nulla forintos akciót (a díjcsomag miatt)is beleértve. -
Ricardo
titán
Egy két olcsó változat mindenképpen kell, mert az emberek jó része nem ad ki 100E Ft-t hogy kipróbáljon egy rendszert.
Nekem az első Androidos (és érintős)kütyüm egy ZTE Blade volt amit előfizetéssel 17.000Ft-ért vettem.
Előtte amik voltak, nem győztek meg. Nem láttam értelmét, hogy csak azért mert "divat" vegyek egy olcsó érintős készüléket, és szívjak a kezelésével.
Több pénzt meg nem akartam kiadni valamire, amit nem ismerek, mert ha nem jön be akkor szívás.
Máig olvasok olyanokat hogy "anno kipróbáltam az Androidot és annyira szar volt"
Ezek a 70%-ban nem a rendszer volt szar, hanem a vas.A Blade már hozta kezelhetőségben azt a szintet ami elvárható.
.
Maradtam is Droid vonalon.
Megnéznék egy WP8-at is, de nem ölnék bele túl sok pénzt, a már vázolt indokok miatt. -
Ricardo
titán
Megfelelő áron ütős ajánlat lehet.
Be kellene zárni a topicot, hiszen a fórumon tiltott a Flame
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- MSI CYBORG 15 A13V
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged