Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Miracastal, vagy mini HDMI-vel már meg lehet csinálni ezt tudtommal. Nekem volt a tabletemen HDMI és használtam is. Van 1-2 játék amiket szivesen eljátszogattam volna nagyobb képernyőn lévén pl a Asphalt 8 vagy Real Racing simán jó TV-re kötve, de pl Dead Trigger és a Modern Combat is simán megteszi egy kis casual gamelésre. Lenne rá igény, mert egyre több jó és komoly játék jön ki az okostelefonokra. Főleg, ha lenne bennük több játékos mód is szerintem elég sok 15 év alatti gyereknek elég lenne arra, hogy "átugrok a haverokhoz aztán csapatjuk délután kicsit"
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged