Logitech PowerShell - falná a játékokat

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A videojátékok történetének pontos kezdetéről megoszlanak a vélemények, ám az tény, hogy valahol az 1950-es évek elején készítették az első ilyen játékokat, persze ezek még rendkívül kezdetlegesek voltak. A mobiltelefonok megjelenésével még elterjedtebbé váltak a programok, igazából a Nokia 3210-re telepített Snake indította el az igazi lavinát, az okoskészülékek pedig lassan már határtalan lehetőséget biztosítanak a fejlesztőknek. Az érintőkijelzők által nyújtott játékélmény viszont még mindig nem az igazi, mivel a képernyőkön elhelyezett gombok sok mindent letakarnak a tartalomból. Éppen ennek kiküszöbölésére, vagyis inkább javítására szolgál a Logitech újdonsága, mely a PowerShell fantázinevet kapta.

Logitech PowerShell
[+]

A svájci székhellyel rendelkező cég újdonsága nem csupán egy külső akkumulátorkabát, hanem egy játékvezérlő is, ami egy megfelelő készülékkel karöltve egy érintőkijelzővel rendelkező gamepaddé alakul. A koncepció egyébként elég jó, az árazás és a kompatibilitás már kevésbé, kérdés az, hogy így mekkora sikereket érhet el az eszköz az Apple felhasználók körében, hiszen kizárólag iPhone 5 és iPhone 5s és iPod Touch 5G készülékekkel működik együtt.

A doboz az előbbiektől függetlenül egész csinos lett, a ciánkék és fekete színekben pompázó csomagolás tetején a kütyü képe díszeleg. Benne természeten megtalálható maga az eszköz, valamint pakoltak még egy 3,5 milliméteres jack kivezető/hosszabbító és egy microUSB kábelt, valamint van még egy betétlap, ami az iPhone-oknál vékonyabb iPod Touch 5G-k behelyezését segíti.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

Hirdetés