- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Miracastal, vagy mini HDMI-vel már meg lehet csinálni ezt tudtommal. Nekem volt a tabletemen HDMI és használtam is. Van 1-2 játék amiket szivesen eljátszogattam volna nagyobb képernyőn lévén pl a Asphalt 8 vagy Real Racing simán jó TV-re kötve, de pl Dead Trigger és a Modern Combat is simán megteszi egy kis casual gamelésre. Lenne rá igény, mert egyre több jó és komoly játék jön ki az okostelefonokra. Főleg, ha lenne bennük több játékos mód is szerintem elég sok 15 év alatti gyereknek elég lenne arra, hogy "átugrok a haverokhoz aztán csapatjuk délután kicsit"
-
nemlehet
őstag
Nagyon fura, hogy erre nem állnak rá a gyártók... Nem hiszem, hogy akkor was ist das lenne egy normális játékvezérlőt gyártani telefonokhoz. Csak egy megfelelő szoftver kell hozzá.
Azt hiszem az Archosnak van egy "gamertabja" ahol egy klüön archos-os progival szépen rá tudod huzigálni a fizikai gombokat a képernyőre és funkciót rendelni hozzá. Ez a része nagyon penge, a tab már nem annyira, mert picit gyenge a hardver és a ház is gagyi. Szóval ha az Archosnak megy akkor egy nagyobb cégnek miért nem?
De a PS3-as kontrolleres megoldás sem rossz, az is sokkal jobban működik mint bármelyik hivatalos megoldás, csak sajnos root kell hozzá....
Pedig igény lenne rá, mert több olyan játék is van amivel azért nem játszik mert rühellem ezt a tapicskolást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ford topik
- Motoros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nyomtató topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest