Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

válasz bostone #29 üzenetére

Miracastal, vagy mini HDMI-vel már meg lehet csinálni ezt tudtommal. Nekem volt a tabletemen HDMI és használtam is. Van 1-2 játék amiket szivesen eljátszogattam volna nagyobb képernyőn lévén pl a Asphalt 8 vagy Real Racing simán jó TV-re kötve, de pl Dead Trigger és a Modern Combat is simán megteszi egy kis casual gamelésre. Lenne rá igény, mert egyre több jó és komoly játék jön ki az okostelefonokra. Főleg, ha lenne bennük több játékos mód is szerintem elég sok 15 év alatti gyereknek elég lenne arra, hogy "átugrok a haverokhoz aztán csapatjuk délután kicsit"

• nemlehet

őstag

Nagyon fura, hogy erre nem állnak rá a gyártók... Nem hiszem, hogy akkor was ist das lenne egy normális játékvezérlőt gyártani telefonokhoz. Csak egy megfelelő szoftver kell hozzá.

Azt hiszem az Archosnak van egy "gamertabja" ahol egy klüön archos-os progival szépen rá tudod huzigálni a fizikai gombokat a képernyőre és funkciót rendelni hozzá. Ez a része nagyon penge, a tab már nem annyira, mert picit gyenge a hardver és a ház is gagyi. Szóval ha az Archosnak megy akkor egy nagyobb cégnek miért nem?

De a PS3-as kontrolleres megoldás sem rossz, az is sokkal jobban működik mint bármelyik hivatalos megoldás, csak sajnos root kell hozzá....

Pedig igény lenne rá, mert több olyan játék is van amivel azért nem játszik mert rühellem ezt a tapicskolást.

Új hozzászólás Aktív témák