- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
+D1Rect
Hát én meghibbanok. És már 6 éve itt volt újra... : o Atyám. De akkor se értem ezt a mentalitását amit az adott topikban művelt.
Nem volt ő ilyen. Persze tudott fa...kalaposkodni de általában még azon is csak nevettem. Elég jól csinálta meg volt egy stílusa ami miatt olvastam a logoszférát - azóta se amúgy -.
Erre így kell megtudnom hogy ő volt... Részben kollega.Hát ez mocskosul szomorú.
Az a topik egyébként abszolút nem illett hozzá. Így visszagondolva sem. Voltak kirohanásai de azért kulturált volt és szvsz azért volt egy intellektuális szintje. Sokat röhögtünk régen pár topikban...
Áh.. kész. =/Nem rémlik hogy régen is így trollkodott volna. Bár most is csak ez az egy topic volt szembetűnő, amúgy mint banhammer sokszor egyetértettünk különböző témákban, de szélsőségesebbnek tűnt, mint anno twollah. Persze öregszik az ember.
Emlékszem a kitiltására is, és abszolút nem értettem vele egyet. Már nem tudom mi volt, de rohadtul mérges voltam a bandára amiért kitiltották, arra tisztán emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest