- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szten Márs #1301 üzenetére
ha jól tudom Mici egy időre visszaül a fiókba
yetike a #1293-ban mit módosítottál? mert úgy emlékszem, ugyanilyen volt
-
7
addikt
válasz
Szten Márs #1301 üzenetére
Erre már az új bejegyzés topicjában reagálok, ha majd kimegy és ott is felteszed.
-
Weißturul
senior tag
válasz
Szten Márs #594 üzenetére
ez eszembe se jutott
de van lájf meg görlfrend is, péntekenként party, buli, disco, nem kell miattam aggódnidízelracer: problem?
mit csináljak, na, van okosteló
-
dízelracer
őstag
válasz
Szten Márs #594 üzenetére
55nap alatt 642szakmai és 1022közösségi hsz? Biztos nem az avatarra hajt.
Én megoldottam. Jól beszóltam itt pár embernek most már akkor sem kaphatnék egyéni avatart ha akarnék... -
Dany007
veterán
válasz
Szten Márs #355 üzenetére
pff
Most esik le - hogy írod - hogy egyáltalán miről is szólt a bejegyzés... De amúgy tényleg. Viszont a témában annyira elkanyarodtunk, hogy el is felejtettem.
Asszem valami cikk be is volt linkelve a témáról. Na mind1, így már értem. -
banhammer
veterán
válasz
Szten Márs #346 üzenetére
És hová tűnt twollah?
-
zH.
senior tag
válasz
Szten Márs #178 üzenetére
Nem tudom, miért? Te mindent meg tudsz magyarázni? ( Nyilván, te mindent kimagyarázol, de, na.. érted.
)
Egyébként nem kötelező hozzászólni, az ilyen !44 szintű hozzászólások eltűnéséért meg külön hozzászólást írni..
Nyilván, ha valaki szeret fórumozni, régen én is sokat irkáltam, de akkor se minden hülyeséghez ömlesztve. Most pedig már csak ahhoz szólok hozzá, ami tényleg érdekel. -
danih
veterán
válasz
Waitasec, ha törlődik a topik, akkor a regisztrált hsz-szám is csökken? (tehát attól még, hogy nem listázódik a topik, attól még a hsz meglehet valahol az sql rengetegében
)...
-
EczkE
veterán
válasz
Hogy törölhesse.
-
danih
veterán
válasz
Szten Márs #162 üzenetére
Nem tudom, most mondtam egy példát, valami bloghosztra gondoltam.
-
danih
veterán
válasz
Szten Márs #160 üzenetére
Hát, logout, evvan, lehet menni a blog.hu-ra is...
-
danih
veterán
válasz
Szten Márs #158 üzenetére
Ellenben meg lett mutatva neki a Logoszféra, hogy oda menjél, hajrá.
De ő nem akart
És olyan nincs, hogy annyi légy be tudjon tartani egy kérést -
Crystalheart
őstag
válasz
Szten Márs #123 üzenetére
Oké, csak az az elvem azt jelenti, hogy minden profilomban ott van a nevem, e-mailem, esetleg a lakhelyem, elérhetőségek, stb. Elég rám keresni, egy másodperc alatt megtalálható vagyok, még a Facebook profilom is tele van a nyilvános adataimmal.
Hiába hoznék létre még egy ugyanilyen profilt, megtalálható volnék.
Ráadásul már csak cirka 2000 offtopik hsz kell a saját avatárhoz.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Szten Márs #120 üzenetére
Nálam néhány éve alapelv, hogy nem használok inkognitót - a világ előtt mindig felvállalom, amit gondolok. Hehe, más fordítva szokott ezzel lenni.
Anyám előtt sem szégyenből nem mutogatom szívesen ezeket a dolgokat, hanem praktikus szempontból. Mindent magára vesz, egyrészt neki is rossz lesz, másrészt engem is az őrületbe kerget az üldözési mániájával. És nem lajtos szinten nyomja, a depresszió tesz róla. :|
(Ráadásul az ő elve, hogy jobb semmi személyeset sem megosztani másokkal, így ez ellen is rendszeresen vétek.)
-
Alexios
veterán
válasz
Szten Márs #120 üzenetére
Mondjuk szerintem ő még a jobbik eset, írta is, hogy jóideje, nem érkezett hozzászólás. Az viszont rettentő idegesítő tud lenni, amikor épp írsz valami hozzászóltást, és akkor mikor küldenéd azt írja a böngésző, hogy 404..
-
Crystalheart
őstag
válasz
Szten Márs #117 üzenetére
Akkor semmit sem írhatnék, mert édesanyám előtt kb. semmit sem vállalok, az a legbiztosabb.
Hozzászólásaimat is töröltettem már néhányszor, ha olyat írtam, amit később kockázatosnak tartottam. Amikor leírom, még nem feltétlen gondolom annak.
Egyszer nagyon a határán voltam annak is, hogy az összes novellámat leradírozom a netről, minden írói klubból meg innen is, de aztán anyám hamarabb bukkant rájuk, így utólag nem lett volna értelme.
-
zH.
senior tag
válasz
Szten Márs #114 üzenetére
Fail. Az összes bejegyzésem töröltem.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Szten Márs #114 üzenetére
Én pl. nem szeretném, hogy egyes leírt dolgok anyám szemébe jussanak. Jut is eszembe, törlöm az egyik személyes bejegyzésem, amihez már úgysem jött hozzászólás jó ideje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Warhammer 40k: Space Marine 2 (PC, PS, XO)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest