- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
Gondolhattam volna, a Unity többi eleme is pofátlan OS X másolás... plusz egy érv az Apple ellen, nem mintha többre lett volna szükségem.
#91 sg22: Csakhogy a váltás nem bolondbiztos, én raktam már fel Gnome 3-at alap Ubuntura (howto alapján), és hát elég szelektíven rakta fel a komponenseket, gondolom össze lehetett volna tákolni rendesen, csak nem volt humorom további gányoláshoz. De ha "flavourt" raksz fel rendes támogatás, tesztelés amellé sem jár, szóval csak a bajt keresed magadnak.
-
Ezek különben teljesen jó SSD-k, nem is én fújtam a Samunkra az imént.
zötyögő talyigára kifejezetten javallott!
Nincs rajtuk kímélő program - temp, swap minden az SSD-n.
Köszönik szépen, jól érzik magukat.Legfeljebb rövidebb ideig lesz ez így, ha sz*rsz az optimra, vagy veszel fél miláért ramot te is.
-
törölt tag
Csípje csak, amjd az Arch teljesen ki is égeti
Ez egy IT portál, ugyan már miért ne férne el rajta iylesmi? Sőt, lehetne BSD is, csak az még szűkebb közösség talán.tomtyi: És ez a felállás miért nem fért volna meg a gnome-shell alatt? Simán meg lehetne oldani pár pluginnel. Viszont nem igazán tartom jó megoldásnak, hogy ott egy állandó sáv felül, akkor már széles monitoron inkább egy KDE tálca oldalra rendezve. Unity alatt midnen más helyre került, a menüsor, az ablakvezérlő gombok, stb. Még az is jobb lett volna, ha az oldalsó dokk ikonjaira teszik a gombokat valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Diablo IV
- Tippmix
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest