- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem csak ízlésről van szó egyébként, részemről inkább használhatóságról/felhasználóbarátságról, de erről még nem sikerült meggyőznöm az Unitysokat.
Persze az előzményeket nem ismered, pedig vannak bőven, emiatt van az, hogy inkább jó előre rám lőnek egy sorozatot, hátha akkor kussolok, de most kifogtam a szelet a vitorlájukból, mert nem bántom a Unityt!
Itt most a Win helyett került bemutatásra, így aztán inkább megbarátkoznék 100 Unityval, mint egy Winnel, akkor meg miért bántanám.
Abban persze igazuk van Ubuntus harcostársaimnak, hogy a Cinnamon nagyon hasonlít a Winre, de nekem tulajdonképpen nem a Win 7 kinézetével volt bajom. Unity kinézetével sincs bajom, egyszerűen a Cinnamont szoktam meg, most meg a KDE-t is szokogatom, persze az is nagyon hasonlít a Winre.
Egy szó, mint száz, desktop Linux bármilyen felülettel, Windows helyett! Ha már használhatóságról esett szó.
-
Degeczi
nagyúr
Ahol a működés jelentős része a driverben van, még rendben, de pl. az ujjlenyomatolvasónál számomra érthetetlen az is, miért eltérőek annyira, h azonos gyártó különböző típusai is közvetlen támogatást igényeljenek, ne legyenek egymással kompatibilisek olyan szinten, h azonos driver tudja kezelni azokat.
-
Apollyon
Korrektor
Bár androidot használok, és okostelók közül jelenleg nem is használnék mást, ez egy borzalmasan rossz rendszer. A példámmal arra próbáltam kilyukadni, hogy az otthoni desktop gépem ami ugye értelemszerűen sokkal erősebb hw-rel rendelkezik a telefonomnál, mégis töredék RAM-ból megoldódik a rendszer futtatása. Ezt egy droiddal nem lehet megcsinálni, ha nincs alatta hw (RAM), akkor lassú lesz meg használhatatlan, és kész.
-
lócitrom
őstag
jó, de ez másnál is azt eredményezi Ubuntu alatt, hogy már elindulás után 1 GB-ot eszik kb. alapból egy lappal a böngésző és nagyon hamar lezabálja a rendszert úgy, hogy még van RAM? lehet félreérthető voltam, de ez ugyanúgy érvényes Chromium-ra, Opera-ra. bár utóbbi egy kicsivel tovább bírja, aztán szintén lomha lesz tőle a rendszer.
-
Dave™
nagyúr
Profi fotósból amúgy is elég kevés van, hobbi fotósnak meg szerintem többnyire azért elég lesz a Darkroom, Rawtherapee, GIMP. Minimális akarat kell hozzá, hogy megtanuld kezelni ezeket, és szerintem a többséget nem a szoftver fogja korlátozni, hanem a saját képességei. Biztosan vannak olyanok, akiknek tényleg semmi más nem jó, csak az Adobe, de ők vannak kevesebben.
lócitrom: a 10-et én is így látom, szerintem nagyon félrecsúszott, de mégis sokan elvannak vele, "jobb híján". Ha problémád van az Ubival van elég sok másik disztribúció, amiből tudsz válogatni. Ha nekem lennének biztosan mást használnék, de mivel kiválóan működik az eszközeimen, így számomra tökéletesen megfelel.
-
Syl
nagyúr
A nagyok sajnos soha nem fogják támogatni a platformot. (Hacsak meg nem ugrik a linux piaci részesedése)
Ahogy a #27-ben leírtam, tisztában vagyok a helyzettel, hiszen nagyon is érint. Csak az ellen bátorkodtam felszólalni, hogy ne tegyünk már úgy, mintha az átlag ember éjjel-nappal profi fotós/videós eszközöket használna.
Ismerek olyat, aki alkalmanként fotózik és a képei kezeléséhez Photoshopot használ. Mert az kell.Ingyenes alternatíva nem jó. Igaz, mivel a PS varezolt, tulajdonképpen ingyenes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest