Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bori016

újonc

válasz ForRedGlory #293 üzenetére

Azért a lakoma39es képen bátorkodtam rázoomolni a képre hogy megtudjam mennyibe is kerül a dobozos kóla. Irtó komoly képeket csinál.. és a kóla ott csak 220 :D

• bori016

újonc

Azta jó ég mennyire buta,hülye emberek vannak a fórumon ..

Milyen 3 órás üzemdiőről beszéltek ti? ne legyen már ennyire sötét az illető aki ezt mondja.. 3 órával ki se adnák. sőt videós tesztben is aztmondták hogy nap elején elkezded használni 100%ról és este felrakod, egész napos használat mellett.. Amúgy elmondom az okosoknak hogy lehet rendelni nagyobb akksit is párezer forintér, és nini elszállt minden gond.. :C

Na meg az okoskodóak akik 810es snapdragon procival jönnek.. hát gratula nektek észlények. gondolkozzatok már egy kicsit.. mindenhol fennvolt hogy a 810 melegszik mint a hurka a sütőben amikor belősz rajta valamit.. sőt az egyik haveromnak is ilyen szutyok 810es volt lőttem vele pár képet és égetett..

Ez a telefon mint anyaghasználat terén, mint hardveresen nagyon komolyat mutatott.. néztem róla töréstesztet is 3 méter magasba dobálták és kicsit berepedt a kijelző csücske de működött..
    A V10 lazán veri a samsungot.. és ez hogy 198.990- be fáj, marhára nem drága érte, ha a samsungot nézed 280 az s6 edge és hogy néz már ki.. mintha keresztbe átment volna rajta egy kocsi kb.. ocsmány ahogy kinéz.

a kamera pedig irtó jó képeket csinál, közelítsél már rá egy samsungos képre.. a nőből csak egy pacát látsz, ezen kilehet venni mindent. Na merthogy 2000% os nagyításba nemlehet kivenni a hajszálait, te beteg vagy ember..

Tökéletes telefon lett, amit ha valaki megvesz boldogan használja az biztos tele van pakolva marha sok extrával, és a QHD-t is az lg hozta ki elösször a G3-ba ne jöjjön senki azzal hogy a samsungba is az van.. koppintott taliga szar az egész összelopott telefon.

Új hozzászólás Aktív témák