-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
lejbi
tag
Hello
az egyik fórumtársnak hála én is csatlakoztam a klubhoz. Leírnék pár dolgot, hátha segít az utánam érkezőknek (LG G2-ről érkezvén):
A telo király, full prémium érzet. Android 6 van rajt. A kijelző képe gyönyörű. Nálam megy alapból a wifi/4g, bluetoth, viber, whatsapp, facebok lite, gmail szinkronizáció, be van kapcsolva a másodlagos kijelző, így merült éjjel (10-6ig) 6%-ot. Ez szerintem ok. A másodlagos kijelző felől jövő fényszivárgás tényleg jelentős, de csak sötétben lehet látni. A gps bent a szobában kb fél perc alatt megtalálta "magát". Akkuidőről még nem tudok nyilatkozni. Van 1 huawei talkband2-őm, amit felismert smart eszközként, így nem kell az ujjlenyomat használni. A leolvasó amúgy jól működik, nem téveszt, gyors. A másodlagos kijelző jópofa dolog. Nekem a használt programok ikonjai vannak kitéve, így a főképernyő szinte üres. A méretet meg lehet szokni. Nekem már az első használat után kicsi volt a G2, pedig 5,2".Lenne kérdésem is.
A másodlagos kijelző tartós használata okoz valami "hibát"? (Gondolok itt a beégésre)Köszi a "türelmet".
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest