- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
@spawn21:
Lehet igazad van
MartOOn:
SZERINTED landscape-be kellett volna, SZERINTED nem telefon és SZERINTEM ipari hulladék az Lg! Had legyen már véleményem
De hogy beszéljenek a számok is.
Azért a 182 mm nem 28 centi! Ja és hogy ez a csuda telefon 159,6 mm a Priv meg összecsukva 147...
Most hogy is van ez...? Melyik a nagyobb telefon?
(Tudom, tudom... Most jön majd, hogy "ákkó meg mínek a billentyűzet...)
"tervezesi hiba"... Látom öregem, hogy életedben nem használtál még mondjuk Tourch-ot, hogy ilyen okosakat mondasz...
Tömeg: 192 gramm mindkettő... (majd most jön, hogy "ja mert a blekböriből kihagyták az anyagot bezzeg az elgé-ben mennyi van)
Ja, hogy a tárhely 2 TB-ig bővíthető szemben a 128 gibával (tudom, tudom.. Most jön, hogy "háááát mínek 2 terrabájt??! Nincs is olyan memóriákártya)
Értem én, hogy fanbojjal van dolgom, de azért a számok nem tudom mennyit hazudnak... Bár a fanbojnak tök mindegy mit mondasz úgyse érti -
toth_janika
őstag
Ennyi pénzért inkább egy Priv... Ez az első LG "zászlóshajó", amiről az "ipari hulladék" kifjeezés jut eszembe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest