- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothak
tag
Valójában maga a beégés kérés engem csak szélsőséges és ennek köszönhetően ritka esetekben zavar. Az elején jobban rápörögtem a dologra, de aztán hozzászoktam. Néha-néha, amikor erősen előjön, akkor kicsit kiakadok, de ez főleg nagy szivatás alkalmával jön elő (navigálás Google Maps-on + zenehallgatás Spotify segítségével BT headset-en (LG Tone Infinim) + gyorstöltés).
Ami jobban zavar, hogy a fent említett nagy szívatás esetén a délutáni időszakban igen durván melegedik nálam a telefon. Ebből adódóan egy bizonyos idő elteltével lekorlátozza a sebességet, és be is lassul. Ilyenkor van egy forró telefonom, ami még lassú is mint a veszedelem. Erre találtam ezt a videót, ami alapján megcsináltam saját magam is.
Az apró különbség, hogy én nem thermal pad-ot használok jelenleg még, mert amit rendeltem (1 mm vastagságú) már nyomta a kijelzőt és lett ott egy kék folt, úgyhogy majd szerzek 0,5 mm vastag thermal padot és megpróbálom azzal.
Ellenben már a jelenlegi megoldás is sokat segített az én problémámon, úgyhogy örülök, hogy végül megcsináltam.
A másik ami számomra sokat dobott az a BL nyitása és ezáltal a mélyebb rendszer szintű beállítások módosításának lehetősége. Ha valaki érez rá affinitást, akkor csak ajánlani tudom. Én ezt csináltam meg (XDA).
A kijelzőcserére pedig nem tudok mit mondani. Én részemről örülök neki, hogy nem kellett feleslegesen várnom 1-3-x napot arra, hogy visszakapjam a telefonomat, főleg úgy, hogy valószínűleg ugyanolyan csodás kijelzőt kaptam volna
Szóval összességében azt kell, hogy mondjam, hogy számomra akkor kezdett igazán érdekes lenni a telefon, amikor lejárt a garancia
Persze tudom én, hogy egy ilyen minőségű telefonnak már gyárilag jónak kéne lennie, de úgy gondolom, hogy amiket megcsináltam, azokat az LG azért nem tette meg gyárilag, mert vannak buktatói, ami nagy mennyiségben jobban kijön.
Ilyen buktató pl az, hogy a SoC által termelt rengeteg hőt a váz vezeti el, ami átadja a körülötte lévő komponenseknek is (kijelző, akkumulátor, stb.). Ez értelemszerűen hosszú távon nem jó dolog, de én szeptember magasságában váltani fogok, addig pedig ki kell bírnia ezt a plusz terhet.
Másik buktató a rendszer szintű tuning, ami szélsőséges esetben értelemszerűen téglásítást vonhat maga után, de legalábbis egy rossz beállítás értelmetlenül gyors merülést is eredményezhet ha véletlenül beakad egy rosszul megírt alkalmazás (és ilyen esetben nem az alkalmazás lesz a szar, hanem a telefon és az LG.. láttunk már ilyet, nem is egyszer... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- iPhone topik
- Spórolós topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- További aktív témák...
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest