- Android szakmai topik
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Netfone
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
k5.20
senior tag
Csak az utolsó bekezdéshez:
A Slim Armor elég robosztus. G2-höz vettem anno, de kár volt, nagyon más vasat csinált belőle...
A Thin Fit is túl lóg elöl az üveg fölé, talán kicsit többet mint 1 mm.
Nekem van rajta az általad linkelt tempered glass, de asztalra téve még így sem ér le a kijelző.Inkább megszokásból vettem meg ezt a tokot, az izzadt tenyér és a hideg vas kapcsolatától ijedtem meg kicsit...tény és való, hogy tok nélkül a legszebb.
Üvegem sem volt soha, most is a határon vagyok, hogy leszedjem, mert nekem a linkelt típus nagyon gyűjti a zsírt...állandóan opálos, homályos. Az az érzésem, hogy ennyire talán az eredeti üveg sem gyűjtené...
-
Ixion77
addikt
Nekem ez az első telefonom, amelyre nem raktam komoly tokot, mert ez kellően ütésálló magában is. Valamint nehezebb is az átlagnál, így komolyabb tokkal már zavaróan nehéz. Az elejére raktam egy edzett üveget, hátulja cserélhető, az oldala viszont karcolódik mivel fém. Ennek megelőzésére én egy ilyen egyszerű vékony átlátszó TPU tokot raktam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő