- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6227 üzenetére
Sebaj,úgyis V30-ra gyúrunk itt többen.....
-
gjoco1
addikt
válasz
zoleeno1 #6218 üzenetére
Most "beszéltem"Velük:
Villás Gergő (13:35):
Az Ön által keresett akkumulátor jelenleg nincsen nálunk készleten és beszállítónknál sem elérhető. Emiatt sajnos nem tudok pontos dátumot mondani, hogy mikor válik nálunk elérhetővé.De Én inkább az LG-től rendelek "eredetit"(?").
-
gjoco1
addikt
Még mindíg ez a téma......
Ma délelőtt írtam az LG-nek egy Email-t,hogy többünknek problémás ez a hívás fogadás.Erre most érkezett meg a nesze semmi fogd meg jól válasz:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Sajnálattal olvasom, hogy a készüléke nem rendeltetésszerűen működik. Szeretnénk segíteni Önnek ezért kérem küldje el nekünk a készülékének az imei számát, illetve a szoftver verzióját is, hogy minél előbb továbbíthassam a szoftverfejlesztők felé. Várom mihamarabbi válaszát.
Ha már bele fogtam vissza írtam az adatokat.Hogy fognak erre gombot varrni?Tudom......sehogy!
-
gjoco1
addikt
Hát ez az,hogy a G3-on annyira megszoktam ezt a funkciót,hogy nem tudom elviselni lassan,hogy ez szívat.
De ezek szerint valószínű,hogy hiába is próbálkoznánk szervízzel,sokat nem tudnának vele kezdeni.Max 2 hétig nélkülözzük a vasat és utána(Nálam Launcher+egyedi témázás Zooperrel)3 nap mire belakom és marad minden a régiben. -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
válasz
zozzzzzzzzzz #6163 üzenetére
Szerintem nincs,valami más gebasz van.Én lehet felküldöm.....
Hát ez az,hogy random.Most mióta az első HSZ-t írtam ma 6 hívásból 3x jó volt,"beleszólós"módszerrel.Mondjuk még fent van az Air_Call_Accept App.
-
gjoco1
addikt
Csak azért furcsállom azt a "módszert",mert azért nagy ritkán Nekem is elkapja,de úgy,hogy nem kell bele szólnom.Fülemhez kapom egy-két másodperc és és felveszi.DE mondom ez 100 ból egy-kettő.
Szóval szervíz.Már csak azért is,mert közben beugrott egy másik gubanc is Szombaton.A másodlagos kijelzőn a dátum-óra random olyan halvány(félhomályban teszteltem),hogy alig látom.Van,hogy normálisan világít,de ez is 100-ból 1-2.De ez igaz természetes fénynél is.Meg vagyok átkozva,mert Júliusban cserélték a fényérzékelő szenzort és az átvezető fóliát+hi ic-t.adamcsik,igen közben el gondolkodtam és valóban az lesz.Ha piros,ugrik a gari......
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6154 üzenetére
Ja ja,ha lavórba teszem.....
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6133 üzenetére
Nemáááááá,működik??????
Légyszi PM-be írd már meg pontosan,mert a G3-nál nem így van.
Ott úgy van,hogy a fülemhez emelem és már fogadja is automatán.
Kíváncsi vagyok atike mire jut. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6131 üzenetére
Már elég sok emberkét kérdeztem,de sajna,akit kérdeztem nem megy....
De a Tied,ahogy tudom minden szempntból jó....... -
gjoco1
addikt
Hmmmmm,érdekes,akit kérdeztem szinte senki nem használja ezt a kiváló funkciót.Pedig nagyon kényelmes és hasznos tud lenni egy adott szituációban.Én pl anno a G3-nál annyira megszoktam,hogy iszonyatosan hiányzik.Itt a Fórumon ezek szerint,ha jól emlékszem Nekem+1 társunknak hiányzik csak.Pedig a funkció be van kapcsolva és a közelség érzékelő jó.
Benne van a ROM-ban,de nem működik. -
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #6122 üzenetére
Pfúúú,akkor gari elfogyott........Az Enyém most 9.hónapban van.Akkor még van időm.....
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #6116 üzenetére
Ajaj,sűrűsödnek a gondok.Napi szinten szoktam a szomszédos G4 Topikot és ott nagyon sűrű ez a probléma(G3-nál kevésbé,pedig abból is használtunk sokat és sokáig).Lehet,hogy előbb-utóbb ide is beüt a ménkű?
Igaz az Enyém még Januárig garis.
Én is szeretném tudni,mennyi idő után ért el a végzet?
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6070 üzenetére
Köszi,de jelenlegi tudomásom szerint Nekem 2 búgom van.Az egyik a "Sajnos a Névjegyzék leállt",ami másnál is jelentkezik néha(de ettől még szól a zongora).A másik az Air Call Acept funkció, ami szintén úgy tudom nem megy senkinek Nougaton,de az piszokul hiányzik.Annyira megszoktam a G3-nál.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6066 üzenetére
Pedig beírtam a pontos típus számot.
Te egy szerencsés srác vagy,hogy nincs búgod.
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #6063 üzenetére
Igen ez igaz,viszont Én automatikusan erre a típusra gondoltam.
Írtam Nekik még az este és ezt válaszolták:
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste.
Amennyiben Ön Szlovákiában vásárol készüléket, és ahhoz kap számlát, akkor azt az LG 1 évig díjmentesen javítja.
Fontos, hogy a külföldön vásárolt készülékek esetében nem érvényesíthető a plusz második év szavatosság amit az
itthon vásárolt készülékek esetén van lehetősége. Bízom benne, hogy tudtam segíteni.Kérem segítse szolgáltatásunk fejlesztését azzal, hogy a lenti rövid kérdésre válaszolva értékeli a kapott választ.
Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljes körű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06-1--54-54-054-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).Tisztelettel:
Kiss Ferenc
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6058 üzenetére
Hmmmm+azt is írja,hogy frissítési hiba helyreállítása.Hát,ha nem lennék belakva megnézném,de így.....
Áhhh tiszta macera+rengeteg idő,mert Launcherezve vagyok stb..... -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6056 üzenetére
Egészen más,vagyis ide tartozik.
Feldugtam a vasat a Bridgére és azt írja újabb verzió érhető el. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #6054 üzenetére
No,akkor most mi lehet........?
-
gjoco1
addikt
Ma volt egy érdekes jelenségem.Hívás fogadás közben úgy félidőben,rezzent egyet a telcsi,majd folytattam a beszélgetést.Befejeztem és látom,hogy egy hiba üzenet látszódott a kijelzőn,hogy "A Névjegyzék sajnos leállt".
Szerintetek mi volt ez?
Utána kezdeményeztem egy hívást,de rendben lezajlott.Semmi különös.......
-
gjoco1
addikt
Utolsó szó jogán még egy kis adalék egy kis adalék az előző témához.Utána szerintem le is zárom ezt a témát.
Gondolom többségünk azért használ LG telefont,mert imádjuk.Igaz kinek ez-kinek az vannak kényes pontjai a telefonnal- LG-vel kapcsolatban.De abban egyet értünk hogy szeretjük,hiszen erre a márkára tettük le a voksunkat.
Szeretnék Veletek megosztani egy volt LG felhasználó ismerősöm tapasztalatát,aki szintén különböző problémák miatt márkát,illetve szolgáltatót váltott.Térerő problémám miatt kerestem fel és ezt a levelet kaptam Tőle anno:Itt az a baj,hogy az Lg telefonjaiban,pont az antennák vannak alulméretezve , a telekom pedig bevezette a HD hang szolgáltatást is.
Ez miatt állandóan variálnak a hálózati hardveren,antennákon.Ezt az Lg alulméretezett antennái nem veszik jó néven!
( A hd hang azt jelenti,hogy ha hívást kaptál Lte használat netezés közben,akkor a telefon a hívás ideje alatt visszakapcsolt automatikusan gsm hálózatra. A Telekom kitalálta,hogy lehessen LTE hálózaton is beszélni anélkül,hogy a telefon hálózatot váltson,mert szerintük az LTE sávszélessége miatt a hangminőség sokkal jobb.)
Ez valóban így is lenne elméletileg.
A baj az,hogy ehhez a közeledben levő tornyokban hardvert(szoftvert) kell cserélni.Tehát magának a toronynak is tudnia kell a hd hang továbbítást.
Azzal viszont nem számol a Telekom,hogy nagyon sok ember (LG tulaj) ennek megfizeti az árát.
Roppant módon érzékeny a telefon a hálózat minőségére.
Első lépésben próbáld ki a családban levő másik simet a mostani telefonoddal (így a legolcsóbb).
Jelenleg én egy LeEco Le max 2 (X820) -at használok két darab Voda kártyával.
Akár az LTE , akár 3G , akár gsm jelen a térerőt agyonverni sem tudom. Egy év alatt egyszer láttam 4 "pácikás" térerőt.Off is over.
-
gjoco1
addikt
válasz
zoleeno1 #6011 üzenetére
Isten mentsen,hogy vitázzak Veled,mert nyilván Te tudod-látod,hogy mi lett a változás azóta.De csak leírtam az Én tapasztalatom,hogy 2 G3-am is van gyári 5.0-val és sajna az utóbbi időben olyan 3 hónapja csinálja minegyik LG-m.
Voltam bent a Telekomnál SIM-et cserélni ebbe és felvetettem ezt a gondom a srácnak,hogy az utóbbi időben térerő problémám van.Az volt a válasza,hogy már többen panaszkodtak és hívjam fel a Lefedettségi csoportot(1414)és ott mondjam el a gondom.Persze nem hívtam,minek.A két szép szememért nem fognak bikább jelet nyomatni.
Szóval Nekem mind három LG ezt csinálja sajnos.Viszont azt nem tudom,hogy MM-en mit tudott volna a V10,mert ahogy megvettem rögtön Bridge fissítést csináltam.
Annyit tudok,hogy van itt a Fórumon egy-két társunk,akivel azóta tárgyaltunk ez ügyben és igen a Nougattal Náluk is ez van.Elnézést a hosszú HSZ-ért.
-
gjoco1
addikt
válasz
zoleeno1 #5976 üzenetére
Jó a kérdés és hosszú is lenne a válasz,de nagy vonalakban:
Meló közben nem tudom használni,csak egy-két hívás-fogadás.......Szerencsémre olyan a munkám,hogy általában délben itthon vagyok,kivétel a hétvége.A többi fontosabb dolgaim meg Tabról,vagy laposról intézem.
A másik,hogy telefon betyár vagyok.Nem bírom megállni,ha egy teló egy évig használatban legyen Nálam.Már 2 db G3(2/16-3/32)pihenget a fiókomban,patika állapotban.Off is over.
-
gjoco1
addikt
Nincs mit.Ennyit tudtam meg,de az tuti,hogy a G3 után Én se vagyok elájulva az akku idővel.Sajnos ekkora kijelzőhöz+4GB RAM-hoz illett volna az LG-nek minimum egy 4000 ezres akkut bele tenni,hogy hozza a formáját.Még jó,hogy Nálam nincs nyúzva,így kibír egy töltéssel akár 3 napot is.A G3 sokkal többet.
Abban is 3000-es van.A melegedést viszont nagy valószínűséggel a kártya csinálja,ahogy elmesélte a vejkó.Próbáld kivenni és egy másikkal kipróbálni.
Ezt sasold,csend volt az elmúlt időben
-
gjoco1
addikt
Bocsi,az előző hozzá szólásom sztornó.Most beszéltem a vejemmel,aki marék számra használ SD kártyákat.
GPS eszközöket javít-szerel-beépít.......
Nos a rossz hír,hogy bizony melegethet a telefon,ha rossz az SD.Az nem biztos,hogy abban nyilvánul meg,hogy nem írható-nem olvas,de valami hibája lehet.Van olyan jelenség,hogy jónak látszik,de csinált már sok kártya olyat,hogy kiverte a biztosítékot,illetve találkozott olyannal,hogy a forrósodás ki is lukasztotta.Szóval,nagy a valószínűsége,hogy a hibás SD okozza a melegedést.
Ki kell próbálni egy másik SD-vel. -
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5949 üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5945 üzenetére
No igen,Nekem is volt.Nem tudom baj-e valahol,de nagy LG Fan vagyon Én is.
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5941 üzenetére
Nekem 2 db pihenget a fiókomban,egy 2/16+egy 3/32.Imádom Őket,viszont elmaradt a vártnál a V10 a G3-aktól.Persze jó kis teló,csak azt mondtam,hogy több szempontból jobban szeretem őket.
Lásd parts kiegészítését.Pl.Néha vissza-vissza akarom tenni a SIM-et.
Béke.parts +1 és bocs,de el kerülte a figyelmem a hozzá szólásod.
Teljesen egyet értünk akkor.
Most feltettem ezt:
[link]
Hátha.....
Nagyon régen használtam már,amikor ilyen funkció nem volt a telefonokon.Meglátjuk. -
gjoco1
addikt
Pedig nagyon kényelmes funkció.Csörög a telefonod-füledhez emeled és már fogadod is a hívást.
A hívás beállításoknál van ez a lehetőség.Én már a G3-nál annyira megszoktam,hogy most olyan,mintha félkezű óriás lennék.Nagyon hiányzik.A megszokás nagyon nagy úr......Benne van a Nougat-ban is,de valamiért nem végzi a dolgát.
Most egy erős hete jött vissza a szervizből,nem szeretném újból ott landolna 2 hétig.
Ezért volt a kérdés,hogy másnál is ilyen-e. -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy Nálatok működik rendesen az "automata hívás fogadás"?
G3-nál tökéletes volt,de ezen nem jön össze,hiába van beállítva.
Kezdek kiábrándulni ebből a telcsiből.Mondhatám,hogy a régi G3 jobb volt több szempontból. -
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5918 üzenetére
Igazándiból az Én telóm még csak fél éves ezért még nem kell rá,viszont még a G3 am hoz is van egy original.
Ahoz úgy is kell rendelnem egy akksit és kíváncsiságból kérek egy gagyit és meg nézem a gyakorlatban.
A másik,amit linkeltél valóban horror. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5903 üzenetére
Aham,vágom.No majd megsasolom már Én is,úgyis "kopasz"vagyok még itt.És még most kezdünk össze szokni
Viszont csak el gondolkodtam,amit írtak Neked.Ha úgy kezelik,mintha még garis lenne,nem érne meg még egy kört?Tudom a tortúra-idő.........és lehet marad minden a régiben,de ha tudod nélkülözni a vasat...... -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5901 üzenetére
Ha Engem kérdeznél,lehet Én is hagynám a f@-ba.De,nagyon durva a jelenség?
-
gjoco1
addikt
válasz
saddybaddy #5899 üzenetére
Akkor nem Én vagyok a vaksi.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
A mai nappal telje jogú V10 felhasználó vagyok.Nyugdíjaztam a 2. G3-am is.A szervizelés után a múlt héten feldobtam a 7-es Androidot(LG Bridge),viszont nem emlékszem,hogy a MM-ban volt-e,de a G3-ban(azon gyári 5.0 van) volt olyan funkció,hogy "Hangerő növelése zsebben".Most az van,hogy Én nem vagyok még rendesen képpben,vagy nincs is ilyen.Bőr övtokban tartom és nagyon jól jött ez a "szolgáltatás".
-
gjoco1
addikt
Szia E2E4!
Az előző hozzá szóláshoz szeretném hozzá fűzni,hogy Én vagyok,akinek a fényerő beállítása vacakolt.Újra indítás után el felejtette a beállított értéket és felhúzta 100%-ra a fényerőt.
Nos közben a múlt hét kedden meg is érkezett a Központi szervízből és érzékelő szenzort cseréltek,árnyékoló szalag kábelt+valami hi ic-t.Bónuszban a kamerát is cserélték.
Le a kalappal az LG dolgozói és ügyintézői előtt.A lehetőségek szerint gyors és pontos munkát végeztek és az ügyfélszolgálatos fiúk is nagyon udvariasak és segítő készségesek voltak.Olyan Email-eket kaptam,mintha nem is ebben az Országban lennék.(Mert közben érdeklődtem a fejleményekről).
Szóval a 10-es skálán 10+. -
gjoco1
addikt
Sziasztok srácok!
Véletlen,nincs közöttünk Szolnoki,vagy közeli V10 tulaj?Privátban kellene egy kis beszélgetés.
-
gjoco1
addikt
Nos ott tartok,hogy ma reggel bevittem az itteni Samung-LG szervízbe(Szolnok) és felküldik még ma a központiba
és kb. 5-6 munkanap és várhatom az SMS-t,hogy vissza érkezett(remélhetően javított állapotban).
Azt tudtátok,hogy ebbe a készülékbe 80 papír egy alaplap?
Viszont azt nem értem,hogy csak a számla kellett Neki a garancia nem.Pedig 2x is meg kérdeztem. -
gjoco1
addikt
Hát ez az,hogy a fény érzékelő tökéletesen végzi a dolgát,míg újra nincs indítva a vas.
Van gari,(GSM)de annyira friss a dolog és az eladó is hajlik a kártalanításra.Én nem akarom küldözgetni.Ha itt a helyi Samu-LG szervíz meg csinálja a SW újra rakást és segít(3000.-),akkor még jó vagyok.De ha az sem,akkor áthárítom a herce hurcát az eladóra.Kínlódjon vele Ő.Nekem erre momentán se időm,se idegzetem nincs. -
gjoco1
addikt
Elnézést a duplázásért,de most lakom be a vastat és volna egy problémám.
Az van,hogy a telefon újra indítása után a beállított fényerőm(30% automata)az újra indítás után felkúszik 100%-ra és a pipa eltűnik az "Auto"-ból.
A menüben a beállításoknál le okéztam. -
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #5679 üzenetére
Szerintem Én kb. jó áron vettem kéz alól és fekete(Nekem is ez a szín jön be a legjobban).2017 Januári vásárlású.Pöpec,MÉG gyári fóliás.Semmi karc-semmi kopás sehol,mintha most lett volna kivéve a gyári csomagolásból.Most lakom be.
Én is még egyenlőre 2 db G3-at nyúzok egy 2/16 és egy 3/32-t.De nem adom el Őket semmiért.
Meglátjuk.......Ha ez kibír annyit javítás nélkül,mint azok,akkor majd hurrázok.A kisebbik G3 4 éves a "nagyobb" 3 éves és kopp-kopp SIM foglalat csere volt csak a kicsinél,de azt is Én csesztem el. -
gjoco1
addikt
Igen ezt mondta már szerintem más is,de lehet pont Te,viszont Én járom az országot,néha Karakószörcsögön is eltöltök fél napot és állítólag azt már nem garantálja senki.De Ti jobban tudjátok.
Én még egy napos tulaj vagyok és ráadásul még nincs is aktív használatban.Még a G3-at nyomom.gretzky77 Jófogáson 85-ről 78-ra,de csak azért,mert földimtől vettem.
Fényerő elállítás problémámra Valaki?
-
gjoco1
addikt
Elnézést a duplázásért,de most lakom be a vastat és volna egy problémám.
Az van,hogy a telefon újra indítása után a beállított fényerőm(30% automata)az újra indítás után felkúszik 100%-ra és a beállított csengőhangom is elállítódik. -
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #5657 üzenetére
Én is ott nézegettem először,azután itt kiokosítottak a fiúk,hogy ugye gari nincs+ Én pl,csak használtan láttam H960A-t.Azt is megtanultam itt,hogy a többi típus nem tudja talán a B20-at,ami ugye itt Magyarországon kell.
Végül is Tegnap sikerült megvennem egy hetes beszélgetés után itt helybe egy 2017-ben vásárolt gyári fóliás-garanciás.....H960A-t.
Így már van 3 db LG-m.2 db G3(2/16-3/32) ÉS v10 h960A.
De majd jönnek Nálam okosabbak-tapasztaltabb fiúk(lányok?),akik többet tudnak erről mondani.
Sokat hezitáltam,de szerintem megéri 20 ezer(kb)többlet kiadás. -
gjoco1
addikt
Na igen,végülis Mindenkinek van igazsága.Most,hogy beszélünk róla,anno a G3-topik is tele volt kijelző elszíneződéses gondok.Hála isten Engem is elkerültek ezek és más jellegű problémák,pedig 2 db-ot nyúzok.
Plusz,akkor még be sem néztünk a Samu topikban,ahol szintén jelen vannak ezek a beírások.CSAK nem mindegy,hogy egy garancia lejárat után egy G3-ba cseréltetünk kijelzőt,mert még mindíg megéri,vagy egy V10-ben.Hopp igaz is.Meg is nézem mibe fáj egy V10 kijelző komplett az E-bay-on.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Épp most vagyok Én is ilyen telefon vásárláson tréningezek,de egy picit eltántorít ez a sűrű képernyő beégés.
Ennyire gáz ez a kérdés ezeknél a telcsiknél?
Van 2 db G3-am(2/16-3/32),ami már évek óta tökéletes,semmi kijelzőhiba stb......Most,nagyon elbizonytalanodtam,hogy olvasgatom,hogy sorra hullanak a kijelzők. -
gjoco1
addikt
válasz
Giorgio7105 #5578 üzenetére
Köszi a választ.
Igen a duplakopp lezárást az Én Launcherem(Total) sem támogatja.De nem is bánom.Megszoktam így,mivel kezdetek kezdete óta használom mindkét G3-on,úgyhogy nem hiányzik.Feléleszteni meg lehet kopp-kopp. -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Mint azt már olvashattátok,hogy vásárolni szeretnék,de nagyon egy ilyen készüléket,viszont sajnos még nem találtam meg az igazit.
Az volna a kérdésem,ha Valaki használ bármilyen Launchert,hogy az újjlenyomat olvasó az kikapcsolható ezen a készüléken?Ugyanis Én TotalLaunchet használok a G3-as telómon és a duplakoppos lezárást nem támogatja.Van a kettőnek valamiféle összefüggése?Az nem gond,ha ugyan úgy működne,mint most a G3.
Mert ugye,ha nincs Launcher,akkor a lezárás is menne duplakoppal.Köszi és bocs,hogy már ide írkálok,pedig még nincs is meg a telcsi.
-
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5572 üzenetére
Ixion77 Lőnél egy képernyő mentést.....? -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5569 üzenetére
Simán használhatod a "régi"akkud.Nekem van 2014-es tartalékos.
És jó.......!
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5551 üzenetére
Gyere csatlakozz hozzánk és nem Off-ban segítünk.....
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5549 üzenetére
Hát igen ez a témázás egy újabb kihívás,de megéri.Akár hobbinak is,ha van időd......
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5547 üzenetére
Ha szép egyedi témát szeretnél,mindenképpen valami jó Launcher(pl Nova) kell+Zooper vagy KLWP.Ezekkel fantasztikus dolgokat lehet készíteni.Nem egyszerű,mert tanulni kell hozzá sokat,de megéri,hogy egyedi kinézete legyen a telcsidnekÉn ezzel foglalkozom.Szinte hetente készítek egy másik újabb képernyőt.
Lásd Témázgatunk Témázgatunk oldalon a munkáinkat. -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5510 üzenetére
Most találtam két helyen,megy a kérdezgetés......
-
gjoco1
addikt
válasz
Giorgio7105 #5505 üzenetére
Hát ez az,azért nem találtam még mindíg.
A "kollegának" nagy mákja volt......
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5479 üzenetére
Szerintem ki leszünk rúgva a Topikból,de még ezt csak elmondom.
Jelenleg 2 db G3-at nyúzok már több,mint 3 éve és nagyon szuper mind kettő,(csak totál beleszerelmesedtem a V10-be.)Soha nem volt egyik G3-as telcsimnek szüksége garis-nem garis javításra(teljesen "gyári állapotban vannak a szokásos apró kis hajszál repedéseket leszámítva), igaz a V10 sem mai gyerek már,de nagyon tetszik és jók a paraméterei,amire Nekem kell(lene).El se adom Őket.....Egyenlőre marad a használt piaci vadászgatás.....,de sajna nem nagyon akar még senki megválni a V10-től.
-
gjoco1
addikt
válasz
rejtettlampa #5477 üzenetére
No ezért vagyok Én is meglőve,mert néztem a H900-at az E-bay-on egész baráti áron,de nem merem megrendelni.Szintén láma vagyok ezekben a kérdésekben.Viszont,ha egy tuti "VEDD MEG VAZE" lendítést kapnék,már lehet úton volna a vas.
Viszont azt hámozom ki,hogy a 960A a tuti. Az a hezitáció,hogy Én ugyan kisebb csomagot használok,de sokszor Piripócsfalván is szeretném használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest