- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
az már nem a hardverapródon van, hanem az asztalomon (gondos gazdája volt, nagyon megkimélt) - munkahelyet váltottam, és ott nem lehetett a mostani számom bevinni a flottába, igy maradt a dual sim megoldás, a B20 pedig nem érdekel, 90%-ban wifi fog menni, ráadásul amerre közlekedek ott van hagyományos Telekom 4G erősen
-
Nagyon-nagyon alaposan utánanézve a dolgoknak, és megfontolva mi legyen a kovetkező mobilom, úgy döntöttem, hogy a fekete V10-nek mennie kell és jött helyette egy kék V10
-
válasz
zozzzzzzzzzz #5235 üzenetére
ez pontosan így van
-
a V20 új ára leesett 139eFt-re, ezzel hivatalosan is a mobilvásárlási lélektani határ alá került
-
Hali,
Ha esetleg új mobilra szánnám el magam, melyik jöhetnének szóba? Fő kritériumok: jó hang, jó kamera, V10-nél jöbb üzemidő, 5"-nál nagyobb képernyő. Eddig ezeket néztem: LG V20, HTC 10.
Valakinek esetleg még ötlete?Köszi előre is!
-
válasz
Aryon87 #5072 üzenetére
"Lehet bevarom a V20at, mig szepen lemegy 100k korulre."
- V20-ből max a használtak mennek le 100-ra, de nincs belőlük egy sem, aki megvette az nem nagyon adja el. Az új ára kb. 130Ft körül fog kifutni, mit tavaly ősszel a V10, és onnantól nem lehet majd rendelni (a V10 is már csak egy boltban kapható, talán) -
Hali,
Nincs valakinél elfekvőben egy bontatlan gyári akksi V10-hez? Még fizetnék is érte
Ha nincs, honnan szoktatok gyári rendelni? Mo.-n raktáron csak utángyártottat találtam eddigKöszi!
-
válasz
Yondaime 四代目 #4966 üzenetére
valószínűleg nekem is
-
válasz
stemplar07 #4863 üzenetére
bekaphatja az LG ezzel a lépéssel
nagyon úgy tűnik hogy egyenlőre marad a V10 . . . -
válasz
MaxxDamage #4845 üzenetére
2 órát folyamatosan bekapcsolva a képernyő??? Akkor szerintem az teljesen normális hogy ilyen extrém igénybevétel esetén tönkremegy, nem is csoda . . .
Amióta megvettem egyszer nem ment 10percnél többet folyamatosan. Alapvetően azt szeretem, ha sötétben van, zenehallgatás közben is, és ha történik valami kommunikáció, akkor adjon visszajelzést. Nálam 2percre van beállítva az időlimit, auto a fényerő, arccal lefele ha zenét hallgatok.
-
válasz
stemplar07 #4801 üzenetére
meggyőztél, marad a V10
-
UPC koaxban kb. ennyim van otthon, és semmilyen módon nem éreztem problémának.
Torrent sincs nagyon amelyik 10Mb fölött tudnak kiszolgálni, sima weboldal 2-4Mb amikor megnyitod, milyen alkalmazás ahol ennyire nagyon szűk keresztmetszet egy 28/4? No offense, tényleg érdekel -
válasz
stemplar07 #4775 üzenetére
érteni én sem értem
-
válasz
Litván Zongora #4761 üzenetére
+1
-
válasz
Csillag01 #4714 üzenetére
"Ebből a szempontból - többek között - a PowerAmp zenejátszó app. kimagaslik a mezőnyből, al Alpha kiegészítőjével olyan, mint ha direkt a V10-ben található ESS Sabre IC-kre optimalizálták volna."
- ajánlom figyelmedbe a kitűnő összefoglalót a topic elején, amiből sokmindent megtalálsz, többek közt az fenti idézetet is -
válasz
saddybaddy #4687 üzenetére
"Nagyon el találtak ezt a kis drága V10-et"
- kifutó modell korba lépett, szeptember óta nem változott az ára szignifikánsan -
válasz
Kavinton75 #4630 üzenetére
pedig nálam a Messenger Lite és egy komplett visszaállítás megoldotta a problémát, este is még 74%-on vagyok normál forgalmazás mellett (mondjuk ez ma egy csendesebb hétfői nap volt)
-
válasz
saddybaddy #4598 üzenetére
hmmm, hivatalos Messenger Lite nem található a Play Store-ban, rákérdezhetnék hogy pontosan mit is használsz?
Köszi!
-
válasz
saddybaddy #4579 üzenetére
Melyiket használod? Ez hivatalos Facebook app, mint a Facebook Lite, vagy third party?
Köszi!
-
válasz
stemplar07 #4555 üzenetére
vazze
-
válasz
darthsmoke #4537 üzenetére
én megpróbálnám a gyári akksival esetleg
-
válasz
Kavinton75 #4528 üzenetére
esetleg meg lehetne próbálni egy picivel jobb minőségű fülessel
-
válasz
stemplar07 #4509 üzenetére
luimapeiz-el ellentétben szerintem van itt helye a V20-ről való információknak, szeretném ha tapasztalataid továbbra is megosztanád velünk!
köszi előre is,
OPi,
-
válasz
MaxxDamage #4506 üzenetére
azt fogod elérni, hogy lassan elgondolkozom a topic elhagyásán, ezen az elmúlt percekben egészen erősen kezdtél el dolgozni . . . egyenlőre még tudomásom szerint NEM te vagy a topikgazda, talán az ő szerepkörét nem kellene kéretlenül átvenned, nem gondolod?
-
válasz
MaxxDamage #4504 üzenetére
ezt miért kellett így üvöltve beírni? eddig nem voltál ennyire moderátor fan
-
válasz
zozzzzzzzzzz #4435 üzenetére
egy időben én is szerettem a csupasz vasat, aztán egyszercsak 45eft volt az S2 kijelzőcsere . . . azóta mindíg van védőüveg (nem fólia!), ráadásul a V10-re a gyári bumper kifejezetten jól sikerült
-
válasz
Csillag01 #4410 üzenetére
A topicban rákerestem neked, ez a legrelevánsabb infó a 6-os sorozat rootról, esetleg a bejegyzés írójával privátban felvehetnéd a kapcsolatot, hogy az unroot lépést kihagyva megoldás-e a te problémádra? Nem atomfizika utánajárni picit
Az eredményről azért számolj be légyszives.
Köszi,
-
válasz
zozzzzzzzzzz #4405 üzenetére
Aksi fogyasztásra milyen hatással volt?
-
válasz
Csillag01 #4391 üzenetére
Utoljára akkor láttam ilyet, amikor a Galaxy S2-ön tönkrement az érintőkijelző rész, és eleinte napi pár percre érzékelt fantom ujjakat, majd végül egészen használhatatlan lett. Abból csere lett. Nem tudom, lehet-e csak az érintést érzékelő részt cserélni, vagy egybe kell a kijelzővel.
-
Boldog Karácsonyt!
-
válasz
MaxxDamage #4383 üzenetére
köszi, és ment
-
Hali,
Nincs valakinek egy bumper-je (fekete) vagy nagyon vékony hátlapi tokja V10-hez, amitől esetleg megválna némi pénzbeli ellentételezésért? A bumper-t sikerült leamortizálnom - levált az alsó fémbetét, nem vészes, de csúnya.
Köszi
-
válasz
saddybaddy #4351 üzenetére
ezek az utángyártott dzsunkabalra pici occók gyakran az eredeti akksi gyári kapacitását sem érik el, nem csodálkoznék, ha bőven 3000mAh alatt lenne már eredetileg
-
válasz
MaxxDamage #4345 üzenetére
V20 nem akarja magát megmutatni egy webshop-ban sem, aggódok . . . van egyáltalán EU változat belőle?
-
-
válasz
saddybaddy #4313 üzenetére
Valami mostanában felrakott app fut a háttérben, az zabálja le az akksit.
-
válasz
MaxxDamage #4297 üzenetére
Szerintem akkor az első eset a topicban, hogy rossz aksiba futunk bele. Bár vígasztaljon az a tudat, hogy legalább nem robbant fel
-
válasz
MaxxDamage #4294 üzenetére
Milyen idős a jelenlegi aksid amelyik ezeket a jelenségeket produkálja?
-
válasz
bb_bence #4247 üzenetére
Nem cáfollak meg, használom tovább az öreg, gyenge hardverű rossz kamerájú V10-et. Amit leírtál, az így van, mit cáfoljunk ezen, mondjuk azt hogy Snapdragon 821 van benne pl.???
Soha nem volt ilyen jó mobilom!( egyébként meg köszi hogy idejöttél lefikázni a kedvenc telefonunkat amit azért komoly pénzért vettünk, nagy-nagy szeretettel fogadunk, kitűnő volt a belépőd
ebben a topicban ez eddig nagyon nem volt szokás, jó lenne ha ez így is maradna! )
-
válasz
stemplar07 #4229 üzenetére
-
válasz
stemplar07 #4227 üzenetére
faszányosan néz ki - de már nem svájcibicska
-
válasz
stemplar07 #4147 üzenetére
hmmm, érdekes, jó kis videó
-
válasz
stemplar07 #4141 üzenetére
értem, köszi - a külső erölködővel az a bajom, hogy onnantól már nem svájcibicska
-
válasz
stemplar07 #4137 üzenetére
Off: tényleg ennyire komolyan hallatszik a hangminőség különbség? Pedig az S7-ben is valami noname-től erősebb cuccos van állítólag . . .
-
válasz
saddybaddy #4127 üzenetére
ezzel teljesen egyetértek
-
válasz
saddybaddy #4125 üzenetére
jó pár = inkább néhány, egyáltalán nem olyan általános a hibajelenség hogy pánikot kellene kelteni
légyszives nézz át a G4-es topicba, ami ott megy az amit tömeges jelenségnek lehet hívni, szerintem -
válasz
saddybaddy #4118 üzenetére
mi ez a kijelző beéégés? biztos hogy V10-ez használsz?
-
válasz
stemplar07 #4103 üzenetére
-
LG V10-hez mennyi most egy gyári akksi? Gondolkodom egy póton.
-
válasz
stemplar07 #4088 üzenetére
az már a V10-ben csücsül itt elöttem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest