Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
zotyi85 #11470 üzenetére
az a hivatalos a v30a amit letöltöttél azhivatalos gyári ics ezt tette fel msot attila is és neki jol megy , löd ki néha az aalkal mazásokat és akkro nem fog ilyet csinélni vagy alapbol álisd be hoyg ha khome -olsz akkro kilöje az alkalmazást isgy ramot sporolsz és megy a élauncher de ezek alap beálitások fejlesztöi fül azt hiszem , most őontosan nemtudom hoyg hol mivel nekem jb van rajta és jol muzsikál de ics alt tuti van még v28b-nél volt valoszinünek tartom hoyg v30a-alat is van
gabancs
ha a telo mitöl éledt ujra az midn az öszefoglaloban benne van midnen ami kell hozzá omapal meg lezt az usb és utáan flashtoolsal felmetn az ics kb enyit csináltunk mert auto kdz meg gyári is elakadt 4%-nál de a flashtools végig futot
ha a térerö és mobilnet az meg ott van ahoyg hormiki is meg én is irtuk gyári vissza álitás telon belül és menni fog , ha másra is kivácsi vagy akkor kérdez és leirom hoyg hoyg lehet meghcsinálni , kivéve még az fm rádiot mert az még nem sikerülta kiirásodra vissza térve továbra is ajánlom mindenkinek nem csak a képeket meg linkeket és amdj én tudom mal csinélni a frissitést ha nem a sima gyári frisitövel teszed mert nem lehet pl szolgáltatosaknak (van kivétel 1-2 , de ez erösiti a szabályt) azok olvasák el szorol szora a leirást és a képeket is nézék necsak hyg ot enyi it anyi és kész volt rá példa volt akinek nem volt a dll fájl és em ment miata a flash képeket is meg a hozájuk tartozo szöveget is és a linkekröl letölteni ami otvan nem más honna akkor nem lesz baj 100%, mind a 4 modszer kell akkro menjen
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett az LG zászlóshajója, amely az autosztereoszkopikus 3D kijelző mellett kétcsatornás memóriával operál.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest