Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
Üdv régigyerekek! Tegnap kollégámnak a dzsunka 2.1 540-esét felturbóztam ciánra (update-cm-7.1.0-signed) állítólag a legstabilabb,én már nem is emlékszem hol szálltam ki belőle beállítgattam neki, stb. Jó volt nosztalgiázni kicsit, használni a fórum keresőjét
, mert ugye (majdnem) az összes link halott a leírásoknál, de aki nem birka az kérdés nélkül végig tudja csinálni. Bevallom f0stam a kdz bulinál, de sima ügy az is ha van egy jó noti, és driverek... Most ezáltal keletkezett egy kb 450MB os mappa amibe szépen belehánytam mindent ami ehhez a művelethez kellett. Ezennel fel is ajánlom a kezdőknek hogy feltolom torrentre, vagy skydriveomba, de csak ha van rá igény. Ez tényleg egy all in one pack lesz, amit újítani kell majd hozzá az egy másik rom, ha nem tetszik ami benne van. \o/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad Pro 11" (3rd gen) 128GB Wifi+Cellular Akku: 93% Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest