Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
válasz neorow1 #46496 üzenetére
pontosan mit értesz wipe alatt? ha romot váltok, akkor minden esetben törlöm a boot,system,data,chache és dalvikcache "partíciókat".
Nekem a lewa nem tetszett, bár nem mentem bele nagyon mélyen, ICS tetszene nagyon, sajnáltam visszatenni a backupotPixel 7 || Neuzer Courier DT
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46497 üzenetére
A stílusa az iPhone copy egy kis WP7-el keverve Csak angol van benne, eddig nincs hibája, néha röccen de egyáltalán nem feltünő. Ja, valamilyen oknál fogva elkezdte feltelepítgetni az összes programot amit leszedtem a marketből ezalatt a majd 2 év alatt
-
TotO'
aktív tag
Újratettem az sdsl1.1-et, de nem akar csatlakozni a wifihez, megáll IP cím lekérésénél, gyors újratelepítés, illetve router újraindítás sem segített. Érdekes, hogy a backuppolt sds1.1-el jó a wifi
tipp?
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
neorow1
aktív tag
válasz SektorFlop #46492 üzenetére
Próbálj wipeolni mindent. Érdekes ezzel a recoveryvel nekem is bootloopba kerül az ICS. Ha nem jutsz dűlőre vele próbálj egy régebbi recoveryt szerintem.
-
SektorFlop
aktív tag
tudnátok segíteni, egy telóra felment a 5.0.2.7-es recovery és SDSL romot próbálunk rárakni, rá is megy rendesen, de a boot logó mindig újraindul, valakinek valami ötlet?
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
TotO'
aktív tag
hy, van már ennél a romnál fix a restartokra? Bár ahogy olvasom a kommenteket még nincs
Illetve van e mód arra, hogy clockwork backupolt fájlokból apk-kat szedjünk ki?
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
Csori96
tag
Sikerült ráraknom a "2.3 CM7 | SDSL v1.1" ROM-ot és ki is próbáltam.
Mindenkinek köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
neorow1
aktív tag
válasz Csori96 #46482 üzenetére
Na örülök, sok sikert a további moddoláshoz!
Más: hiába csinálok akármit (system part 180 MB, minden wipe, akksi ki-be), nem tudom elindítani a miroslav féle ICS-t. Mindig megáll a bootképernyőnél. Valaki ötlet? Már átolvastam az egészet de senkinek nincs ilyen problémája.
[ Szerkesztve ]
-
joestone
addikt
Ha visszaemlékeztek , volt némi itt a fórumon , hogy mi törölhető a systemből és mi nem . Volt egy app már nem emlékszem rá mi , (talán sns.apk) amit törölve működött a market egészen míg nem volt egy hard reset(gyári beállítások visszaállítása).
[ Szerkesztve ]
-
Larssonka
csendes tag
válasz buktagt540 #46479 üzenetére
Már volt hard reset. Meg most is nyomtam egyet. Rögtön reset után írja is a market a hibát.
:S
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz szente #46480 üzenetére
2.1-hez 3.0 alatti recovery-t hasznalj.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szente
addikt
válasz buktagt540 #46479 üzenetére
Recoveryvel is próbálkoztam, de elszáll valami errorral.
"Amend scripting (update-script) is no longer supported. Amend scripting was deprecated by google in android 1.5.It was necessary to remove it when uprgrading to the ClokworkMod 3.0 Gingerbread based recovery. Please switch to EDify scripting (updtaer-script and update-binary) to create working update zip packages.
CWM 5.0.2.7 van rajta.
Lehet, hogy az a probléma, hogy fel lett cserélve a system és a data partíció?
-
buktagt540
senior tag
Egy ideig senki nem ír aztán hirtelen egy csomó kérdés.
szentes: Ha csak 2.1 kéne a legegyszerűbb recoveryből felrakni egyet.
larssonka: Hard Reset! csak minden el fog veszni.
[ Szerkesztve ]
-
Larssonka
csendes tag
válasz szente #46477 üzenetére
Üdv.
Új vagyok ebben a témában, most lett egy gt 540-em. Vmiért a market ilyen hibával elszáll:
Rámegyek az ikonra akkor bejön egy fehér háttér , és kiírja hogy: " Market (process com.android.vending) az alkalmazás váratlanul megállt. Próbálja újra. "(2.1-es androiddal megy, rootolva van "elvileg")
Van valaki Bp-n aki 2-3 sör mellett megcsinálná nekem működőképesre, akár ma?
Larssonka
-
szente
addikt
válasz SektorFlop #46475 üzenetére
KDZ Updaterrel nem úgy kell, hogy be van bootolva a telefon? Mindenhol így olvasom. Mert ha formatolok mindent, és újra bebootol a telefon, akkor felesleges volt a format nem? Vagy én vagyok teljesen helikopter?
Bocs, ha lámáskodok, de nem sok időt volt nálam a telefon, és nem igazán volt időm kitanulni a flashelés menetét.
-
nosferat9
csendes tag
Sziasztok!
Gyári 2.1-es rom helyett szeretném feltenni az SDSL v1.1-es változatot Samus segédlete alapján. Most ott tartok, hogy a v20bhunmod-ot tölteném fel a telefonra. A leírás alapján ez a folyamat 20 perces, de nekem már 50 perce dolgozik. Ha dolgozik, mert már abban is elbizonytalanodtam. Úgy vettem ki, hogy egyszer kell csak rányomni a "Launch Software Update"-re, de olyan hívogatóan villog mintha újra rá kéne kattintanom.
Itt tart a folyamat:22:06:26 : Launching SW update
22:06:26 : Unpacking KDZ
22:06:27 : KDZ file extraced
22:06:28 : Files were extracted.
22:06:28 : LGMobileDL Load.
22:06:28 : Port = -1
22:06:28 : Connecting to phone
22:06:38 : Check Phone mode = 1
22:06:56 : Phone type check.......
22:06:56 : LGMobileDL.DLL Loading....
22:06:56 : _SetAuthMark Ok : wAuthMark(26125)
22:06:56 : _DetachDLL Call
22:06:56 : _DetachDLL Call End
22:06:56 : Param : Path = C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\DZ_GT540AT-00-V20b-APP-XX-DEC-03-2010+0.dz
22:06:56 : Param : moduleDir =
22:06:56 : Param : waitTime = 1
22:06:56 : Param : UsbHighSpeed = 1
22:06:56 : Param : PhoneMode = 1
22:06:56 : Param : BinVersion = v20bhunmod
22:06:56 : Param : AuthMark = 26125
22:06:56 : Call fn_StartUpgrade
22:07:03 : 3GQCT : wParam = 4, lParam = 0
22:07:03 : Step Complete : DLOAD Change
22:07:43 : 3GQCT : wParam = 3, lParam = 0
22:07:43 : Step Complete : C Drive Erase
22:07:43 : 3GQCT : wParam = 205, lParam = 0 -
SektorFlop
aktív tag
válasz szente #46471 üzenetére
előtte mindent leformáztál?
recoverybe ezeket csináld meg ha még nem tetted:
-format /boot
-format /cache
-format /data
-format /sd-ext
-format /systemés ezután próbáld KDZ-vel, nekem már sikerült visszaállni egyszer... akkor csak annyi mindent csináltam.
-
rvgy75
aktív tag
hy. vki ajánlana egy jo video lejátszot az optimushoz. vag ykonvertálgatni kell hozzá
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
szente
addikt
Hali!
CyanogenMod-7.2.0-RC0-SDL-ről szeretnék vissza állni valamelyik gyári ROM-ra. Lehetséges ez? KDZ Updaterrel próbálkoztam, de ilyen hibával elszállt. Tudna valaki segíteni?
-
Csori96
tag
válasz neorow1 #46463 üzenetére
Azért kérdeztem mert több blogban is írták, hogy ezt meg azt kell telepíteni. Le is töltöttem egy "Drivercsomagot" amiben volt pár telepítő (fel is telepítettem őket), de amikor a telefont rádugtam download módban vagy fastboot módban, akkor volt olyan driver amit nem telepített, ezért gondoltam, hogy nem jókat töltöttem le és mást kellene. Meg itt van pl. az Android SDK, az sem kell? Mert párszor írták már és gondolom az nem magától települ fel:
(#46369): "win futtatásba beírod hogy cmd és elnavigálsz az adnroid-sdk/platform-tools mappába"
(#46429): "Egyébként nem az sdk-tools mappában lévő recovery.img-t raktad fel hanem ami az asztalon van."Amúgy azért írok sok hsz.-t, azért van sok kérdésem, hogy tudjam, mit kell csinálni és ne rontsak el semmit. Az lehet hogy egy-két dolgot többször is megkérdeztem, de csak azért, hogy biztosra menjek.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Latza
aktív tag
válasz hackeeeee #46465 üzenetére
Azt már láttam valahol (Mythbustersben talán?), hogy az autó kinyitását próbálták telón keresztül de nem működött. Asszem valami olyasmit mondtak, hogy a telefon nem továbbítja azokat a frekvenciájú hullámokat amit a távirányító. Mondjuk élőben nem próbáltam ki...
[ Szerkesztve ]
Mindenütt jó, de mindig elzavarnak.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz SektorFlop #46464 üzenetére
Ezért nem érdemes rang alapján ítélni valakit.
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
buktagt540
senior tag
válasz SüdiLaller #46459 üzenetére
-
Csori96
tag
Ki, milyen drivereket telepített fel kézileg és milyen programokat pl.: PC Suite, Android SDK vagy valamilyen Java program kell?
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz buktagt540 #46456 üzenetére
Ha így folytatja, hamar felkúszik a PH! ranglétrán...
Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.
-
Csori96
tag
Senki se tudja, hogy miért áll meg az LG logónál, amikor be akarok lépni a recovery menübe, senkivel se történt még ilyen?
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46456 üzenetére
Tudom, csak úgy rákérdeztem.
-
Csori96
tag
Most mindent előröl kezdek, vagyis csak onnan, hogy újra rárakom a recoveryt, de most egy másik gépről amin XP van. Írjatok le mindent lépésről lépésre, mert amit eddig csináltam azt 4-5 LOGOUT blog leírása és a fórumon leírtak alapján raktam össze. Kérdéseim:
Milyen driverek vagy programok kellenek a telefonhoz bekapcsolta állapotban, download módban és fastboot módban, amelyeket nekem kell telepítenem és nem magától telepítődnek fel és melyikből hányas verzió kell?
Írjátok le a recovery telepítést szintén lépésről-lépésre, meg hogy mi kell hozzá. Gondolom, hogy kell hozzá valami Android SDK (valahol olvastam), de erről eddig nem írtatok, de azért ráraktam és úgy csináltam a recoveryt, az is lehet, hogy nem jól raktam rá és azért nem jó, nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
SektorFlop
aktív tag
válasz Csori96 #46446 üzenetére
a recovery-t próbáld meg újra felrakni, de ahogy látom az is jól felment elvileg
megjegyezném, hogy az SDSL romot, flash-eléssel is feltudod tenni, ha jól emlékszem az az eredeti célod, a recoveryvel meg rá érsz később is szórakozni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Csori96
tag
válasz SektorFlop #46443 üzenetére
A KDZ Updaterrel ráraktam a recovery támogatott 2.1-es ROM-ot. Utána megpróbáltam rárakni a recoveryt, látszólag sikerese volt, de amikor megpróbálok belépni a recovery menüjébe akkor az LG logónál megáll és nem csinál semmit.
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46441 üzenetére
Amúgy biztos, hogy ez a jó verzió: GT540-V20b-DEC-03-2010?
Próbáljam meg a root-olást?[ Szerkesztve ]
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46439 üzenetére
Amikor lehúzom akkor nincs olyan, hogy adatok másolása.
Az van hogy:
USB hibakeresés csatlakoztatva (A számítógép csatlakoztatva van a telefonhoz)
USB csatlakoztatás (Válassza a fájl másolása PC-ről/PC-re) -
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46437 üzenetére
Semmi.
Amúgy lehet hogy a driver az ami nem jó, mert amikor először dugtam rá fastboot módban, akkor a drivert (Android volt a neve) nem sikerült telepítenie ezért kattintgattam és Windows Updater valamit letöltött és telepített és ezután már ki volt pipálva.[ Szerkesztve ]
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46435 üzenetére
Az USB hibakeresés be volt kapcsolva.
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46433 üzenetére
Elindítottam a bat fájlt, lefutott, de nem indult újra a telefon.
-
Csori96
tag
Nem lehet, hogy az a baj, hogy nincs root-olva a telefonom?
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46426 üzenetére
Bekapcsolt telefonnál kell csinálni vagy fastboot módban?
-
joestone
addikt
válasz Csori96 #46414 üzenetére
előszőr nyomd meg a home gombot és tarsd nyomva majd kapcsold bea telefont. Addíg tartsd nyomva a home gombot míg nem jön be a recovery.
Egyébként nem az sdk-tools mappában lévő recovery.img-t raktad fel hanem ami az asztalon van.Ha az asztalon lévő megegyezik a sdktools mappában lévővel akkor rendben van a dolog. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz lazlo16 #46425 üzenetére
Ezt csinalja a flasher is, csak azoknak akik lustak pötyögni pár betűt.
Egyebkent sikeres a feltöltés, szoval be kéne jönnie a recoverynek. Az utolsó 5.0.2.7-at hasznalod?
Mod: ja hogy megáll a logónál. Recoverybe belépve kéne rendszert telepíteni asszem.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Csori96
tag
Most így csináltam:
de, még mindig ugyanaz az LG logónál megáll. -
Csori96
tag
Nem tudom hogy először jól csináltam-e, de úgy csináltam, hogy ide: C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools bemásoltam a recovery.img-t és Total Commander-ben alul beírtam hogy cmd és a megjelenő ablakba pedig beírtam a parancsokat.
Ez így jó vagy máshogy kell csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46419 üzenetére
Megcsináltam a hard resetet, most megpróbálom rárakni a recovery-t.
[ Szerkesztve ]
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46416 üzenetére
Azt írja a Software verziónál, hogy GT540-V20b-DEC-03-2010. Ez jó?
-
Robaj
addikt
Mi a mostanság legstabilabb főzött rom (adb-ről telepíthető)?
Az SDSL v2 előző héten elkezdett foglaltat jelezni, újraraktam, megjavult, egy hét után megint foglaltat jelez...SDSL v1.1-ben ez ki van javítva már?
[ Szerkesztve ]
-
Csori96
tag
Ráraktam a recoveryt, de nem tudom elindítani. Kikapcsolom a telefont, megnyomom a bekapcsolás gombot majd a Home gombot és ezután megáll az LG logónál és nem csinál semmit.
Amúgy nincs root-olva, nem tudom, hogy ehhez kell-e.
[ Szerkesztve ]
-
Pecc
őstag
Aki megcsinálta az átpartícionálást legyen szíves írja le pontosan mit és hogyan mert azon a szövegen nehéz elmenni ami a lentebbi linken van. Illetve, hogy volt e neki értelme, illetve gyorsulás érezhető e.
Köszi -
Csori96
tag
Most sikerült elindítanom a KDZ Updater-t, végig is ment, kiírta hogy FINISHED ALL és a telefon bekapcsolt. A telefonon belül hol tudom ellenőrizni, hogy a recovery támogatott 2.1-es ROM van-e rajta?
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46410 üzenetére
Melyik mással?
-
Csori96
tag
Valami nem jó mert amikor rákattintok 'Launch software update' gombra akkor ez jön be:
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46404 üzenetére
Sikerült minden drivert feltelepítenem, úgy hogy frissítettem PC Suite-ot a legújabb verziójára.
Most megpróbálom a KDZ Updater-rel a recovery támogatott 2.1-es ROM-ot feltelepíteni. -
SektorFlop
aktív tag
válasz buktagt540 #46406 üzenetére
köszi! am nem neked akartam válasznak, offtopic ként akartam, de már én vagyok offon úgy látszik
[ Szerkesztve ]
-
buktagt540
senior tag
válasz SektorFlop #46405 üzenetére
Ritkán,de szokott:Ezt rakd fel
(ha nem akarod mindig újraindítani)
[ Szerkesztve ]
-
SektorFlop
aktív tag
válasz buktagt540 #46404 üzenetére
SDLS 1.1-ben nektek is szokott fagyni, az értesítései mező? Legörgetés után nem reagálnak a gombok, csak fel le lehet görgetni
-
Csori96
tag
válasz buktagt540 #46402 üzenetére
Ez így jó: kép
Mert eddig is ez volt beállítva. Amúgy ha újra rádugom a telefont akkor nem kezdi el keresni a drivereket, mert nem jön be lent az ami szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest