Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monos84
tag
Hali.
Nem tudom volt e már róla szó, őszinte leszek nem esik jó ennyi hozzászólást vissza olvasni, hogy erre a telefonra mennyire biztos a további frissítés?
Lesz e rá hivatalos 2.2, 2.3 stb. Esetleg van e valami biztos forrás, fórum ahol ezt leközlik, hogy mikor várható további frissítés vagy egyáltalán várható e még.
Mert ugye a SE már hivatalosan is bejelentette, hogy 2.1-en megállnak ...Másrészt a WiFi mennyire erős benne, mennyire megbízható? Tapasztalatok?
Ebben van fényérzékelő elől, vagy az a közelség érzékelő szenzor ami telefonálás közben lezárja a képernyőt mikor a füledhez teszed? Eme két információt nem találtam meg (de lehet csak átsiklottam felette
)
Meg, azt gondolom, hogy jobb képeket csinál mint pl az x8 mivel eben van AF, viszont azt olvastam, hogy a videó felvétel már nem olyan jó mert hogy csak 17fps-el vesz fel talán vagy ilyesmi.
Lényegében ha erre biztos a frissítés akkor inkább ezt veszem meg mint az x8-at, csak ahol kérdezősködtem (gsm szervízek, photo hall, voda, t-mobil) azt mondták, hogy az LG mobil terén nincs még kellően toppon. Szóval több LG megy vissza szervizbe mint SE.
Remélem kellően kimerítő és értelmes válaszokat kapok, amiket előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűnyíró topik
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Filmvilág
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest