- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Unihertz 8849 Tank 3 Pro - ezzel lehet vetíteni
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fényképen a Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monos84
tag
Hali.
Nem tudom volt e már róla szó, őszinte leszek nem esik jó ennyi hozzászólást vissza olvasni, hogy erre a telefonra mennyire biztos a további frissítés?
Lesz e rá hivatalos 2.2, 2.3 stb. Esetleg van e valami biztos forrás, fórum ahol ezt leközlik, hogy mikor várható további frissítés vagy egyáltalán várható e még.
Mert ugye a SE már hivatalosan is bejelentette, hogy 2.1-en megállnak ...Másrészt a WiFi mennyire erős benne, mennyire megbízható? Tapasztalatok?
Ebben van fényérzékelő elől, vagy az a közelség érzékelő szenzor ami telefonálás közben lezárja a képernyőt mikor a füledhez teszed? Eme két információt nem találtam meg (de lehet csak átsiklottam felette )
Meg, azt gondolom, hogy jobb képeket csinál mint pl az x8 mivel eben van AF, viszont azt olvastam, hogy a videó felvétel már nem olyan jó mert hogy csak 17fps-el vesz fel talán vagy ilyesmi.
Lényegében ha erre biztos a frissítés akkor inkább ezt veszem meg mint az x8-at, csak ahol kérdezősködtem (gsm szervízek, photo hall, voda, t-mobil) azt mondták, hogy az LG mobil terén nincs még kellően toppon. Szóval több LG megy vissza szervizbe mint SE.
Remélem kellően kimerítő és értelmes válaszokat kapok, amiket előre is köszönök!