- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
carlosca
tag
válasz
ClayMore #4185 üzenetére
Itt olvasd el a PC csatlakozás módnál.
Át kell írni a neveket, nem szereti a kötöjelet pl inkább alsó vonal helyette stb.
Az ilyennél pl néha görcsöl xxx-xxx-xxx.apk vagy jpg inkább ezt szereti xxx_xxx_xxx.apk vagy jpg
Mappákra ugyan ez vonatkozik.
A spec karaktereket nem szeresse. -
koxminator
senior tag
válasz
ClayMore #4111 üzenetére
bármilyen régiókódos frissítést rá tudsz rakni, csak az nem fog OTAn frissíteni.. nekem volt fent a svájci kódos telómon szingapúri Starhub szolgáltatós 10g is...
amúgy a svájci 10d és a 10e nekem is 1x-1x fagyott, de miután lecseréltem másra, megszűnt..ott abban valami gógyi lehetett
-
Jimmbo
csendes tag
válasz
ClayMore #3957 üzenetére
Én a mobilexpressztől rendeltem mint itt többen, függetlenül 2 év bolti garival 110-ért. Annyi, hogy nem HUN hanem NLD azaz holland régiókódos.
-
lesli.h
aktív tag
válasz
ClayMore #3955 üzenetére
Van Telenoros ismerősöm,álláspontja szerint amig a "4xHD" és "Nexus 4" készlete nem csökken le radikálisan,addig nem erőltetik az "Optimus G". A fent említett két készülékből sokkal többet rendeltek és nem fogy a várakozásoknak megfelelő ütemben.Gyakorlatilag a három telefon konkurenciája egymásnak.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
ClayMore #3824 üzenetére
Majd még játszadozom vele,aztán megmutatom őket.
Más:olyan gondom van,hogy a Titaniumbackup mappáját szeretném kimásolni pc-re,de nem hajlandó az összes fájlt átmozgatni,csak töredékét.Először csak az egész mappát próbáltam,de mikor észrevettem hogy gyanúsan kicsi méretű lett a másolat,akkor belenéztem és láttam hogy csak pár fájlt másolt át.Utána próbáltam már mindenhogyan kijelölni,még egyesével is,de nem másolja át őket.
Mi lehet ennek az oka?Szeretnék egy gyári visszaállítást csinálni ami formázza az sd-t is,viszont ha a titanium mappáját nem tudom visszamásolni a telóra akkor gáz van.
Valakinek ötlete?
-
válasz
ClayMore #3688 üzenetére
Nilkin ha bumper szerű tokot szeretnél, illetve szinte akármilyen, ami neked tetszik. Én pl. most füles kicsúsztatóst használok, de már meg van rendelve egy piros kicsit vastagabb, de puhább bőrtok. A legtöbben pedig bumpert használnak, főleg Nilkint, mert az a legjobb ár/értékben és minőségben.
-
válasz
ClayMore #3683 üzenetére
Már volt itt tárgyalva, a dolog szerintem hülyeség, nem melegszik fel annyira, utána meg közel mínuszos felület kellene ahhoz hogy megvetemedjen a cucc, sőt... Ha veszel egy példát: Üvegpohár, vastag fallal. Ha le van hűtve, és abba öntessz forró vizet, esélyes, hogy elpattan, mert a külseje még hideg és kemény, a belső része tágulna, de nem tud. Viszont ez esetben közel sem beszélünk 100 fok körüli hőmérsékletről, és nem is tartod a fagyasztóban a telefont.
Egyszerűen elpattintotta az üveget valamivel. Nem kell félni. Amúgy tuti nem garis, mivel nem tudod bizonyítani, mint és hogy törött el az üveg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest